@Hansuela

- Mercedes
September 2026
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Sitecode: 20375
Een fantastische plek! Hadden niet gereserveerd maar zoon samen met de parkwachter vonden toch nog een plekje voor ons. Heerlijk gegeten in het restaurant. Ook het fantastische ontbijt wat Francesca met veel enthousiasme serveert is goed in de smaak gevallen. Met alle goede toeristische informatie die we van zoon hadden ontvangen een prima verblijf gehad. Zelden op deze manier een camperplaats ervaren.
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Deze camperplaats uitgezocht vanwege de reviews. Dat viel vies tegen. De eerste aanblik was al voldoende om verder te zoeken. Veel verwaarloosde campers die daar al langer staan en daarnaast veel auto's met loerende mensen erin.
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Hadden niet gereserveerd. Werden gastvrij ontvangen door charmante eigenaresse. Kregen grote plaats (29). Goede fietspaden zowel rechts- als linksaf. Sanitair uitstekend 1euro voor 20 liter lekker warm water. En idd dicht bij het strand. Beviel ons zo goed dat we langer zijn gebleven. De prijs van het verblijf viel ons heel erg mee voor hetgeen wat je er voor krijgt.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.