@HansvanDulmen
- 2004
prima, wat krappe cp, waar de jaarlijkse overwinteraars het onderling gezellig hebben. prijs/kwaliteit helemaal goed
goede cp dicht bij Murcia. wel googlemaps kruipdoor-sluipdoor om te vinden. we stonden niet onder een overkapping (zonnecollector 😉), en hoop dat overkapping het houdt bij flinke storm. erg vriendelijke eigenaar, sanitair okay. 4 sterren omdat nog niet alles af is
sluit me aan bij vorige reviewer, herken me niet in personeel; alphonso was er vriendelijk en grappig !
we waren hier in nov. camping was toen redelijk rustig op deze camping met voor grootste deel langparkeerders. het is wel een gedoe om camper van 7 meter op plek gemanoeuvreerd te krijgen vanwege bomen en stalen constructies op de plek. naar deze cp ga je met name omdat t dicht bij strand is.
prima plek!! als je aan komt rijden vanaf de weg, denk je “komt dit wel goed🤷”, maar camping is wel echt een oase. tip: neem plek zo ver mogelijk vd weg; die geeft best herrie !
prima camperplek voor 12 Euro. sanitair minimaal maar okay, en daarbij over sanitair mag je als camperaar eigenlijk niet klagen, dat heb je immers bij je. grote plekken dat wel !
dicht bij cordoba centrum, groot voordeel van deze plek. zorg ervoor dat je precies tussen de markering staat. als je markering aan zijkant, cq achterkant overschrijdt telt dat dubbel cq driedubbel mbt wat je moetq betalen. geen idee hoe je uit camper moet komen als er camper precies naast je komt staan🤷 in ons geval kwam de erg vriendelijke controleur langs om 18:00
Prima veilige parkeerplaats voor een dagje Fugueres. De locatie (kwartiertje fietsen naar Dali) en de behulpzame beheerders hebben zeker potentie om hier een mooie kamperplek van te maken, maar dat is t nu nog niet. Maar we klagen niet “tientje” voor een nacht is prima prijs/kwaliteit verhouding !
helemaal eens met black-widow. dit is een prima plek voor bezoek aan Amersfoort, met een prima prijs-kwaliteit verhouding. ga er naar toe en geniet van een plek zo dicht bij de stad. de weg ernaast is ietwat gehorig; als dat een probleem is, zijn er in Drenthe vast rustiger plekken
prima camperplek dicht bij centrum Nijmegen als je self-supporting bent
prima plek met prachtig uitzicht op de nieuwe waterweg. we hebben hier vaak gestaan, zowel binnen de toegestane 5 camperplekken, als ook daarbuiten (en daar - buiten hoogseizoen- nog nooit problemen gehad).
lokatie ontzettend dicht bij centrum Haarlem, dat is de selling feature van deze plek! dat het lawaaierig is klopt, het is namelijk in het centrum van Haarlem, dus dat moet je op de koop toenemen. verder beperkte faciliteiten (geen vuil water afvoer, chemisch toilet reinigen is erg, erg lastig (handschoenen mee !!).
wat een mooi aangelegde camperplaats! plassen en wassen in de camper, daar zijn geen voorzieningen voor op de Camperplek. maar vuil water, toilet legen en schoon water pakken kan er. net buiten de Camperplek vuilnis containers 👍🏻. de wandeling door het park naar Valence was prima en heerlijk Thais gegeten . Echt uitstekend voor een overnachting ! En dat voor 12 euro ….. !
camping okay, zeer geschikt voor lange campers met aanhangwagens (volg niet goegelmaps door t hart van het centrum). vooroordeel restaurant klopt; de eerste pizza was niet best, maar na onze reclamatie deden ze er alles aan om ons goede maaltijd te bezorgen, en dat is gelukt !!!
genieten van t heerlijke klimaat, vriendelijke staff, prachtige camperplek gemarkeerd door citroenbomen! minpuntjes zijn wel de rioolgeur bij de vaatwasplek; gelukkig stonden wij daar niet in de buurt, matige wifi, en sanitaire faciliteiten. prima plek, 3 sterren is voldoende om eea in juiste perspectief te plaatsen tov 5 sterren CPs
We dachten toen we hier aankwamen: “gelukkig toch nog een plek om Cadiz te bezoeken” . Cadiz is inderdaad een prachtige stad ! We hadden eerst aan de kant van de disco geparkeerd, maar toen dat begon, naar plek dichter bij de haven gereden, dat scheelde wel. Tot 03:00 uur, toen begon lawaai in de haven….. Neem oordoppen mee !!
Camping op loopafstand van de boulevard. Voor het stadje /tramhalte naar Grenada is een fiets aan te raden. Plaatsen straatjes zijn erg krap bemeten, we hadden de grootste moeite om onze camper van 6.5 m op de plaats te krijgen. Erg vriendelijke ontvangst, waren erg behulpzaam bij oplossen van een technisch mankement dat we hadden.
5 sterren omdat meer niet kan ! Prachtige CP in prachtige omgeving met heerlijk weer. Erg vriendelijke, vrolijke beheerder die altijd in is voor een praatje. We hadden gepland voor 1 nacht, maar zijn 3 nachten gebleven. Prima uitvalsbasis naar Texas Hollywood: absoluut een aanrader!
Vaak over snelweg langs Metz richting zuidwaarts gereden. De blik langs de snelweg is erg lelijk en je wilt er zo snel mogelijk voorbij rijden. Doe dat echter niet! Metz is een verrassend mooie historische Unesco stad! De camperplek erg is dicht bij downtown, dat is makkelijk te bewandelen en voldoet aan (minimale-) verwachting
vorige nacht op hoek van holland, mooi uitzicht, prima locatie. nu hiero, ongedefinieerde parkeerplaats met veel soort van sloop-auto’s/campers en veel auto’s die ff parkeren, deal maken en weer aftaaien. goed voor een overnachting - in alleszins leuk stadje- maar hier komen we niet meer terug!
mooi aangelegde cp, ruime plekken dicht bij dat prachtige dorpje; niets op aan te merken !
We waren hier een maand geleden. Prima plekken gratis ter beschikking gesteld door een erg vriendelijke oudere man. Hij zei “als ik ergens kom wordt ik ook graag geholpen door andere mensen”. Goed dat er goede mensen bestaan !
prima gratis plek, dicht bij mooie stadje, niets op aan te merken als je per-se stroom wilt, kun beter ipv zeuren (natuurlijk zijn er te weinig stopcontacten als er zoveel campers staan) naar bijgelegen camping gaan.
prima plek vlak bij centrum met alle voorzieningen. tip: betaal bij aankomst !
leuke camping met heerlijk zwembad, dicht bij Lourdes, sanitair wat gedateerd, maar prima. erg vriendelijke beheerder. dit was mn derde keer hier in 10 jaar, kom er vast nog wel
prima overnachtingsplek met goede faciliteiten!
wij waren hier op 18-6 -24 geen camperplek mee gevonden op dit adres! 1 ster moet dus doe ik dat maar :-)
mooie camping, prima faciliteiten. nadeel is wel de dagelijkse disco tot 20:00 aan t meer wat wel een takkeherrie is als je niet van house houdt
Prima camping voor bezoek aan prachtige Milaan. Binnenstad goed met fiets te bereiken. We herkennen niets van eerdere berichten over “zigeuners” en dat het niet schoon zou zijn.
mooi zwembad, luxe sanitair, camping met name veel vaste gasten. we waren er toen t veel geregend had, terrein wat drassig. al met al een prima doorgangscamping
prima plek voor een dagje Murten !
Prima plek aan de haven voor maar 8 Euro. We waren er op vrijdagavond, het was levendig, maar heel geen last van gehad.
Kleinschalige, rustige camping midden in de natuur. Erg vriendelijke ontvangst, prima sanitair. We zijn hier helemaal tot rust gekomen nadat we weer eens zo lang hebben moeten file rijden om vanuit t noorden door Hamburg te reizen. Aanrader!!
veel betaald voor deze eenvoudig, gedateerde camping op hobbelig terrein
vriendelijke ontvangst, maar 36 Euro per nacht voor 2 personen is te veel voor wat je krijgt in het voorseizoen. sanitair en douches minimaal. chemisch toilet moeilijk goed te reinigen.
Sitecode: 91998
prachtige plek, perfect sanitair, kroller muller op fietsafstand, helemaal goed!
opgereden, rondgelopen en weer weggereden. camperterreinen was een modderig knollenveld en sanitair toch wel op grote afstand.
Sitecode: 92052
Heerlijk rustig was t, met maar 7 campers😉. Prima plek, perfectie voorzieningen. 5 Euro voor electra is wel wat veel
Prima CP midden in natuur op zonnige plekken. Sanitair helemaal prima. Vriendelijke beheerder. Kortom, helemaal top!
Redelijke plek voor een nachtje. Stroom is wel een dingetje, midden in de nacht valt stroom uit. Toilletcassette legen hebben we maar niet gedaan vanwege smurrie die voorgangers achterlieteb
prachtige plek, heerlijk gezwommen in de Veght ! wel fors aan de prijs, met name nu er dit jaar nog geen sanitaire voorzieningen zijn. dat is volgend jaar vast beter !
prima plek, prachtig sanitair, kessel dichtbij. je kunt je op de website aanmelden en krijgt dan reactie of er wel/geen ruimte is. dat moet je blijkbaar ruim van te voren doen want t duurt lang voordat je feedback krijgt. we hebben ons 2 keer smorgens aangemeld voor bezoek diezelfde dag, en niets vernomen (gelukkig was er nog wel een plek toen we aankwamen)
Helemaal goed deze plek bij jachthaven en heel dicht bij de prachtige binnenstad. Douche/Sanitair uitstekend. 20 Euro per nacht, Douche 1.60.
prachtige camping,, vlakbij het dorp. sanitair gedateerd maar prima! super aardige beheerder.
Fijne plek, prima faciliteiten, zeer behulpzame beheerder, in zomer vast nog leuker als zwembad open is. Supermarkt op loopafstand, dicht op zondag. Deze app zegt dat camping nu gesloten is, dat blijkt niet correct; check website !
het is een park met huisjes die je kunt huren. klein -modderig-veldje voor 10 campers. goed voor 1 nacht, meer niet
we waren hier midden Jan, en hoewel uitgestorven en wat lawaaierig dicht bij snelweg, helemaal prima. voorzieningen zijn perfect
ondanks dat in deze app als ook op de website staat dat t het hele jaar open is, is dat niet zo, we waren hier 17 jan en konden nergens terecht
Prima plek, rustige locatie, je kunt gebruik maken van sanitair van de jachthaven.
Je hebt kans op mooie plek als je vroeg op de dag komt. Met camper kun je niet naar gletsjer, maar op fiets is het te doen voor ervaren fietser.
Nog een vleugje ouderwetse Genossen gezelligheid hier! Vriendelijke bediening. Prima voor 1 nacht.
Sitecode: 20205
Overnachtingscamping bij Praag op terrein naast doorgangsweg. Erg vriendelijk, perfect Engels sprekend personeel. Er is een restaurant, stelt niet veel voor.
Prima doorgangscamping, goede douches, je kunt van hieruit makkelijk naar Krakov fietsen op het fietspad langs de rivier!
Rustige plaats midden in bos. Toiletgebouw te gebruiken. Restaurant nog ouderwetse Oost Duitse stijl. Functioneel, goed, maar zeker geen Glamping.