@HansvanHoegee
- 2019
- LMC Cruiser Sport-Line T 662 G
- 2014
Zijn vriendelijk ontvangen door de eigenaars die ook goed Engels spreken. Met betrekking tot de opmerking van stroom, je wordt begeleid door de eigenaar je plek en wordt het direct aangesloten. De plekken zijn niet allemaal even groot. h Het sanitair wordt keurig bijgehouden en is superschoon. Fijne brood service. Mooi omgeving om te fietsen.
Deze camping is aangesloten bij de acsi. Vriendelijke ontvangst en met spreekt een beetje Engels.Het voorste gedeelte is camping en het achterste zijn verhuur caravans. Een heel mooie verwarmd binnen en buitenbad, broodservice, een barretje waar je wat kan drinke. en iets eenvoudigs kan eten. Het sanitairgebouw is als nieuw en wordt goed schoon gehouden. Een mooie plek op ongeveer 500 meter van het strand dat bij eb reuze breed is.
Mooie kleine camping in de natuur en op ongeveer 500 meter van de kust. mooie omgeving om langs de kust te wandelen en te fietsen met e-bikes. Vriendelijk ontvangst, mooie plekken ook voor campers. Nog steeds brood service en mooi schoon sanitair. Zeker waard om langs te gaan, zeker met de acsi korting
Een mooie kleine camping met ruime plaatsen op gras. Er is ook een plek apart voor campers (8) maar daar sta je niet zo mooi. Een verwarmd zwembad aanwezig en vriendelijk mensen in de receptie. Je kan er erg goed wandelen en fietsen. Het sanitair is iets gedateerd maar wel schoon
Op 3 mei 2024 aangekomen met de camper de camping. Prima ontvangst en werden in het Engels te woord gestaan. Het sanitair was net vernieuwd en wordt 2 keer per dag schoongemaakt. Er is brood service en dit weekend was het barretje een aantal uren open. Een mooie omgeving om te fietsen langs de Somme en de stad Amiens te bezoeken. Er stopt een bus voor de deur. Wij hebben gebruik gemaakt van ACSI voordeel.
Sitecode: 20334
We hebben drie dagen met de camper op deze camping gestaan. Camping staat op een steenworp afstand van het centrum en is een mooie vertrek plek om te vertrekken met routes gemaakt van fietsknooppunten. Het sanitair is als nieuw en wordt dagelijks goed schoongemaakt. Top plek
2020
een prachtige camping met heel mooi sanitair. ruime plekken, zeer vriendelijke ontvangst, prachtige omgeving om op de fiets te verkennen. zeker een plek om terug te komen.
Wij hebben er 4 dagen van de laatste week in april 2020 verbleven. We werden vriendelijk ontvangen en ivm de corona perikelen was het niet zo druk en konden een mooie plek uitzoeken. We hadden een mooi uitzicht zagen regelmatig ooievaars vliegen en in het land lopen. Over het sanitair kunnen we niets zeggen omdat deze gesloten was ivm de corona. Wel als aandachtspunt is dat je contant moet betalen
We zijn er 5 dagen geweest in de derde week van april 2020 tijdens de corona periode. Het is een mooi terrein vlakbij bossen en fietsroutes. Toen wij er waren was het rustig. Het sanitair was gesloten ivm de corona. Mooi vlak terrein. Wij vinden het een aanrader.