@HansvanderVliet
- Integraal
Februari 2026
Januari 2026
2 foto's toegevoegd · 9 maanden geleden

Prima overnachtingsplaats met prachtig uitzicht op het chateau. We waren die nacht (31/5-1/6) de enige camper en hebben een rustige nacht gehad. Je kunt je toilet legen en vuil water lozen. Voor drinkwater dien je je te melden bij het lager gelegen tankstation.
Let op de kleine witte paaltjes, die geven de plaatsen aan. Houd je, je aan de plaatsindeling, dan blijft het voor iedereen een fijne plek.
Aan de rand van het oude centrum. Afgebakende plaatsen, handig en veilig als iedereen met zijn neus naar voren staat. VVV op ca 150 mtr met heel veel informatie. Let op dinsdag markt, loosplaats mogelijk niet bereikbaar met camper ivm parkerende marktgangers. Openbaar toilet naast loosplaats. Ook in de winter water beschikbaar. Mooi oud stadje.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Grote parkeerplaats voor campers op loopafstand van restaurants en winkels. Vlakke plaatsen en in november gratis (mogelijk nog steeds tot in februari). Lozen zwart, grijs water en waterinname mogelijk (ook gratis).
Camping is parkeerplaats waar gasten van restaurant auto parkeren. Gezien reviews en hoog prijsniveau heb ik gevraagd om op parkeerplaats "gratis" te mogen overnachten als we zouden dineren. Na onderhandeling ging men akkoord. Toen we afrekenden stond er €10,- voor overnachten op de rekening en werd voor vis 33% meer gerekend, deze zou zwaarder zijn. We zijn na diner weggegaan en hebben voor diner afgerekend wat we besteld hebben.
Ruime plaatsen op deze fraaie camping met mooi uitzicht op omringende bergen. Vriendelijk personeel. Taxi service naar o.a. Theth mogelijk. We hebben er 3 nachten met plezier doorgebracht. Restaurant heeft een kleine kaart met lekkere gerechten. Prijs €7,- per persoon; €2,50 camper; €3,- elektriciteit
Sitecode: 12044
Let op...GEEN cp/loosplaats meer.
3 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden