@Hansweder
- 2011
Sitecode: 19414
super gast vrij. camper plek goed te doen. wat krap maar ja voor 1 of 2 nachten prima. lekker biertje. nogmaals de mensen zijn top. Bitterballen die zijn echt top. Dank jullie wel.
Sitecode: 21989
super plek. wij zijn hier 10 jaar terug ook geweest. Toen was de kabelbaan niet in gebruik. en nu een nieuwe eigenaar. Wij komen hier graag. Ben je een wandel liefhebber ga dan hier heen. toiletten prima.douches prima. Stroom aansluiting prima. sta je op plek 9 neem dan wel voldoende kabel mee. ik kwam net een meter te kort maar prima geholpen. Bistro kan je heerljjk biertje drinken. 30 sec van camper plek. nou ga heen en geniet.
Hoi. wij komen hier onverwachts aan,even bellen met Marco en die komt snel aan. super leuk gesprek. En naar onze plek. Top plek met geweldig uitzicht naar paarden en de bergen. Wat een rust. Meteen mooie wandeling gemaakt op advies van Marco. Lekker langs de rivier gelopen met de hond. Ervaar de rust en geniet van deze plek.
Geweldig super lieve mensen. Zijn echt welkom. Krijgen een mooie plek achter 1 van de plekken die afsluitbaar is. Hond kan lekker loslopen op deze plek. Wij hebben een jonge hond. Dus voor ons prima. Water naast de camper.Stroom aansluiting ook prima. Camping bestaat net 1 jaar. Verbeter puntjes, ja die zijn er. Toilet gebouw nieuw maar heeft afwerking nodig. maar douchen prima. toiletten prima. strand 8 min op de fiets. Speciaal honden strand.