@Hanzie
- 1992
prima geholpen door Martin met reparatie van hefbed Adria ! en bedankt voor de stokbroodje..
prima gratis plek in Geldige (met mooie murals). geen voorzieningen maar voldoende rustig . Aanrader restaurant La Vuelta in Segorbe. mooie via verde naar Jerica
prima Cp, schoon, betaalbaar en mooie plaatsen. uitstekend gebied om te wandelen en te fietsen . prima eenvoudig restaurantje in de buurt mason san Miquel
bedankt Wijnand en Ivonne voor het fijne verblijf. tot ziens
prima plek met stroom en wifi. prachtige fietsroutes (kijk maar via Komoot) hanzie54
wat een vriendelijke ontvangst door philippe. we werden uitgenodigd om mee te eten met een groep mensen met een beperking die daar verbleven . wat een ervaring en gastvrijheid. Een schitterende streek om te fietsen en in alle rust te verblijven. aanrader.
we waren hier met 3 campers, eind april, Geweldig enthousiaste ontvangst. mooie plaatsen, goede WiFi en natuurlijk een schitterende omgeving. gegeten in het restaurant van de camping , perfect! warme en smaakvolle gerechten . Hellad is een aanrader Hans, Lenie, Cobi, Theo, Rob, José
prima camping . lekker gefietst naar ghytion, naar het scheepswrak en nog wat verder. Heerlijk gegeten in Gython, niet die dure zaak maar leuk restaurantje op de hoek
Sitecode: 20197
Zeer mooie (bloemrijke) vriendelijke camping. Uitstekend geschikt voor wandelingen of fietsklimrit (col de mont Cenis 2083)
Mooie camping, redelijke voorzieningen, veel plaatsen dicht op elkaar. Tarief inmiddels verhoogd naar 33 euro per nacht inclusief stroom.
Aardige plek. Aantal keren gestaan om van daaruit Vlaamse land in te fietsen. Bezoek zeker het kaasvrouwtje 1km verderop in de straat ri centrum.
Zeer mooie, rustige svr camping. Schitterende omgeving. Goed sanitair. Uitstekende plek om te wandelen en te fietsen (wel heuvels)