@Hapda72
- 2022
Augustus 2026
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Wat een geweldig plekje!!! De jachthaven is erg leuk om te zien. Voor kinderen een superleuk speeleiland en je kunt het water inspringen als je wilt! Nog echt een onondekt pareltje!!! Wij stonden er op dag 2 alleen!!! Direct aan het water, op een echt camperveld!!! Wij komen zeker terug! Voor een appel en een ei een zalig plekje!!! En de havenmeester is een prettige man die je verwelkomt met een tasje met informatie van de regio!
leuke camping, met fijn zwembad. Prijs wel stuk duurder dan wat in app staat. wij betaalden 35 euro voor 3 personen incl. stroom. Brood besteld, prijs fors. Vriendelijk eigenaar die plekje zocht omdat we niet gereserveerd hadden.
15 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Rustige stadscamping vlakbij centrum en rivier. Plekken, afgezet met bomen/struiken. snackbar aanwezig, deze was nu niet open. We hadden niet gereserveerd. wij waren hier in hoogseizoen! Speeltuintje voor kleine kinderen en mogelijk worden er ook dingen georganiseerd, gezien het podium dat er staat. wij waren hier met 3 en betaalden (incl. stroom) 28 euro. Ik kreeg een briefje bij de receptie voor korting voor de train gentiane.