@Hape59
Lid van Campercontact sinds 2019

Na drie jaar begin april waren we weer terug op deze prachtige plek. Het restaurant is nog steeds geweldig, de forel een gedicht (die van vis houdt, er zijn ook heerlijke alternatieven), de cottage cheese strudel onvergetelijk. Rustige plaats (veel plaatsen met uitzicht op de Ilz) in het midden van de natuur in Ilztal, ideaal om te wandelen en fietsen. We zullen terugkomen!
Geweldige brouwerijherberg, heerlijk eten en heerlijk bier, heel lekkere donkere Cobaldus en het hele assortiment om mee te nemen. Standplaats op een stroompje, zeer rustig, elektriciteit en wifi beschikbaar. We zullen zeker terugkomen.
Gemengde parkeerplaats voor 24 uur = 12 €, 1Kw = 1 € (max. 800 W), de plaats ligt vlak bij de haven aan de Peene. Stadsbelasting moet extra worden betaald in de stad. Voor het aangeboden vind ik de prijzen voor het veld en de elektriciteit, kampeergedrag is verboden.
Zeer mooie plek, we vinden het altijd leuk om hier weer te komen. Apparatuur heeft alles wat je nodig hebt. De operators en het personeel zijn super vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant van Wiesele is zeer comfortabel, heerlijk eten en vriendelijke service. Bedankt voor deze prachtige plek!
Super !! Zeer mooie plek met alles wat je nodig hebt, erg vriendelijke beheerder, zeer goed restaurant. We zullen zeker terugkomen en kijken ernaar uit. Zeer goede dierenarts op 150m.
Deze plaats is schilderachtig en heel mooi gelegen. Maar de eigenaren laten hun grote en agressieve honden op de hele CP vrij rondlopen. Zonder enige waarschuwing werd onze aangelijnde hond onmiddellijk aangevallen en gebeten. Daarop aangesproken, verklaarde de eigenaar arrogant dat het niet hun probleem was. Deze plaats is niet geschikt voor reizigers met honden en kinderen vanwege de honden.