@HappeeVanners

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

4 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

9 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
We hebben hier net geparkeerd voor een wandeling door dit interessante en mooie stadje, maar het leek op het soort plek waar we ons comfortabel zouden voelen om te overnachten. We hebben de € 5 aan de machine betaald, maar dit was misschien bedoeld voor overnachters in plaats van alleen voor parkeren. Kan geen commentaar geven op voorzieningen omdat we ze niet hebben gezien of gebruikt, maar er was een stroomaansluiting en een openbaar toiletgebouw.
We bleven niet overnachten maar stopten hier onderweg. Het voelde als een schone en aangename plek, met water, afval enz. Maar geen elektriciteit. De stad was mooi, met een scala aan winkels en bars, en er waren enkele oude gebouwen en een SAS-museum dat je kon bezoeken (direct naast het vliegtuig).
Mooie lucht op loopafstand van een heel mooi dorpje - met een prachtig uitzicht en een uitstekend aanbod aan restaurants. Je neemt een kaartje bij de slagboom en betaalt vervolgens aan de automaat (bij de slagboom) op weg naar buiten. € 15 incl. elektriciteit. Mooie plaatsen (sommige licht glooiend) met elk een beetje gras. Wanneer het toiletgebouw opent, zal deze lucht zeker een score van 10 waard zijn!
Goede tussenstop met douches, toiletten en elektriciteit voor € 11,50 per nacht (betalen met creditcard). Direct naast de rivier, met een mooie wandeling langs de rivier naar de prachtige stad waar we genoten van een uitstekende maaltijd. Enige nadeel was wat lawaai van de McDonalds, en de jongeren motorrijden en wheelies doen langs het rivierpad net buiten de site. Alles stil rond 11.30 uur.
Een mooie kleine aire - schoon en fris, weg van de hoofdweg en naast het kanaal, op loopafstand van het kleine dorp, dat een supermarkt heeft. Er is een schoon openbaar toilet in de Mairie - een paar minuten lopen maar goed om te weten. Het dorp is klein, maar er is veel druk verkeer doorheen, dus wat vrachtwagengeluid, maar dit heeft deze mooie locatie niet bedorven.
Dit is net als een echte camping, met ruime plaatsen, naast een rivier en alle voorzieningen, voor iets meer dan € 11 per nacht met uw Pass d'Étapes-kaart. Sommige plaatsen hebben extra lange kabels nodig om elektriciteitspunten te bereiken. Het is een beetje uit de weg, maar er is een klein dorp met restaurant, een indrukwekkend 'coq géant' standbeeld en enkele leuke kleine wandelingen in de buurt.