@Happy-Hymer
- 2018
Augustus 2026
Sitecode: 196361
Echt een super mooi ruime camperplek, toiletten aanwezig en super rustig omgeving bij het sluisje. Je moet verder wel zelfvoorzienende zijn. Dankje wel gemeente 🫶
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Super mooi surf camping, voorzieningen echt super lux en heel schoon, zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen zelfs een honden spa. Personeel zeer netjes en vriendelijk. Prijs is wel aan de stevige kant. Wij betaalden € 54,- voor camper en 2 personen 4 kw stroom. Stroom betaal je dus per Kw.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een rustige plek aan een haventje, wel een beetje verouderd, douche en toilet aanwezig. Wannee je niet te kritisch bent prima plek. Wij waren hier op de vrijdag. Bij het gebouwtje ( overkapping) waren steeds mensen die waarschijnlijk bij de boten hoorde. Wel storend wanneer je daar dichtbij staat met je camper.
Super nette camperplek en een zeer aardige gastheer. mooie landelijk omgeving met paarden en koeien. Komen hier zeker weer een keer langs op doorreis.👍
Een heerlijke, ouderwetse kampeerervaring ☀️⛺️ Heerlijke, rustige camping in de duinen met echte kampeerders – tenten, caravans en camperbusjes. Verouderd maar superschoon sanitair. Kleine snackbar met lekkere patat, ijsjes en drankjes. Vriendelijke, behulpzame eigenaren. Mooi strand op loopafstand via een steile klim – goed voor de benen! Wij komen hier zeker met veel plezier terug. Complimenten! 👍
Prima camper plek, heerlijk rustig en zeer net sanitair. De beheerder is ook zeer vriendelijk. Fijn genieten van de vogels 🕊️ . er zijn zitjes die je eventueel kunt verplaatsen en een heerlijk hangmat om in te chillen. mooi plek om te landen
We hebben gezocht, maar konden het niet vinden. De omgeving zag er ook niet uitnodigend uit. We zijn wel benieuwd naar het plekje, misschien een andere keer.
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

zeer nette rustige kamping, sanitair super lux, netjes en schoon. veel vaste plaatsen. Meer is super groot en rustig, geen motor boten gezien, heerlijk om te zwemmen, suppen of kanoën. aanrader, komen zeker een keer terug.👍
2 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden