@Happy-Knaus
- 2017
Een super locatie. Op 20 min lopen van strand, dorp en recreatie Laguna. Goede fiets en wandel omgeving. Zeer vriendelijk ontvangst. Supermarkt op 300 meter. We zijn hier een dag extra gebleven. Voor ons meer dan 5 sterren waard
over de hele boulevard camperplaatsen. €10 voor 24 uur. prachtige haven en boulevard. zeer fijne plek op 11 km van de boot.
Vol. op parkeerplaats stonden nog eens 6 campers. koste €15,- en dan heb je nog weinig. Zijn doorgereden naar een andere plaats.
Je bent zelf voorzienend. Dan is dit een perfecte plaats. Op loopafstand een mooie dierentuin, groot meer en een mooie 1600 stadscentrum op 35 min lopen langs het meer. Fijne wandelomgeving. Douchen en toilet bij openbaar sport. accomodatie was voldoende netjes.
Alles bij? Niemand nodig? Dit is een super plaats. Binnen loop afstand. Prachtig bos voor de wandelaars. super mooi park met bomen tot 200 j oud. Leuk stadscentrum. Klein dierentuintje. Horeca en restaurant. Vele fiets mogelijkheden. Wij hebben er 3 dagen gestaan e n genoten.
we konden alleen lang de pad parkeren. op elkaar gestapeld. Zijn doorgereden.
ziet er als een prima plek uit maar helaas vol. omgeving was mooi
prima cp. eenvoudig en slechts €10,- incl. In omgeving weinig voor wandelen maar voor fietsers volgende.
Een hele mooie CP. zeker een goede waardering waard. Maar als wandelaar was er weinig moois in de buurt. Het oude stadje waren de oostduitse flats mooi geschilderd maar de straten en plantsoenen zagen er verwaarloosd uit. Een mooie CP. in een verwaarloosde omgeving.
gewoon gaan staan waar je wilt. Dagkaarten €3,- en nacht €7,- . cassette kun je lediggen en overdag is een eenvoudige toilet. Zelf alles bij hebben. Je zit 50 m van het strand. De Ruger Markt is op loopafstand 2 km. Heerlijk langs het strand.
zorg dat je zelf voorzien bent. Dan is dit een perfecte plaats. Goede uitval basis voor wandelen, fietsen en strand. Vele mooie plekjes in de omgeving. Te voet of fietsend. wij hebben 3 nachten gestaan muntjes gewisseld bij de parkplaats beheerder die de automaat dagelijks komt ledigge. Er is niemand die let op de Max 24 u regel. We hebben hier heerlijk gestaan op 50 meter van het strand.
stonden voor de ingang. De campers stonden kort op elkaar en het gaf een zeer rommelige eerste indruk. Niet iets waar ik € 25, - voor wil betalen. We zijn doorgereden naar Koningsstull. Daar hebben we heerlijk en ruim gestaan.
Een prima plek met goede sanitaire voorzieningen. Voor wandelen is weinig moois in de omgeving. Enkel wat landweggetjes. De tweede dag Hong er een stank in de lucht wat leek op een varkensstal. Maar die staat er geen in de omgeving. Men was wel de koolzaad velden aan het maaien. Met een betere wandel omgeving en frissere lucht had ik zeker hoger gescoord.
Zeer rustige locatie. Geen last van zwembad. prima geslapen.
Mooie nieuwe camperplaats. Alles automatisch met code. werkte perfect. Jammer dat je te veel gestorte te goede niet terug gestort wordt. De omgeving is fijn om te wandelen en fietsen.
gastvrij ontvangen. eigenaar denkt mee. op 300 meter van Pieterpad. camperplek ligt aan wandelknooppunt. sanitair Ed. was allemaal netjes en schoon. Als we in de buurt zijn komen we weer langs.
2 nachten gestaan. een heerlijke plaats waar de plaatselijke bevolking komt zwemmen. Het lijkt wel een EU project wat niet is afgemaakt. water aanwezig en stroom werkte ook. ( geen gebruik van gemaakt). Vooral rust kon je hier vinden.
zeer fijne plaats. aan een meer met veel activiteiten voor de omgeving. was een prima tussen stop.
prima plaats maar na het bezoek van de kruizenberg bied deze omgeving weinig extra om te blijven. wij zijn door gereisd
zeer mooie plaats om de waterval en dorpje te bezoeken. wij stonden 2 nachten. Ja er komen jongeren 's avonds bij elkaar. Maar dit is normaal in deze landen. Je hoort ze wel maar je hebt er totaal geen last van. Heerlijk geslapen en van uit je camper Berghe af de rivier in zwemmen.
parking was netjes. 's nachts rustig 50 meter van smal strand via vlonder. zee zeer rustig en kraak helder.
€ 25"_ zonder stroom en met hond. veel geld voorde primitieve plaats die je hebt. Douche in bedrijfshal toilet in container. Riga is op loopafstand dat heeft dan zijn voordeel.
wel even hobbelen maar dan heb je een mooie plaats. Alle rust en schoonheid aanwezig.
prima plek bij het info centrum. van hieruit naar diverse wandelroutes gereden. prachtige omgeving.
goede plaats aan " zee" Je moet 100 m de zee inlopen water tot 50 cm voor je kunt zwemmen. Het strand ziet er niet netjes uit. De plaats is prima. Toilets met spoelwater en buiten kraan zodat je ook je eigen water voorraad kunt vullen. Van de muziek vd jongeren wel gehoord maar geen last van gehad.
weer zo'n fijne plaats van RMK waar ook een app van is. Aan het strand midden in een natuurgebied. Wandelen door bossen of km lang zee. Wat een zandstrand heeft. Stookplaatsen, droog toilet, en het gaf ons een veilig gevoel. zorg dat je volledig zelf voor zien bent. Dan is de 4 km kiezel weg zoals vele in Estland geen probleem. wij vonden het een waar paradijsje.
mix parking meer niet. dan €9,- terwijl in de directe omgeving €3, ,4 , 5 vragen. Of gratis dan is dit een dure plaats. s nachts rustig maar s morgens vroeg begint het parkeerplaats leven weer. Het terrein is wel met licht en veel camera s beveiligd.
zorg dat je zelf voorziene bent. Dan is dit een geweldige plaats voor te wandelen, fietsen Ed. Vele mooie uitgezette routes zelfs nog naar zee. we hebben hier 3 dagen genoten.
prachtige plaats met alles netjes verzorgd. kost nu €22,- en je moet voor 12 uur weg zijn anders komt er weer €11,- bij. dit vind ik niet prettig en geeft mij een op gejaagd gevoel. Anders was de score zeker hoger geweest.
prima plaats voor een overnachting. veilige plaats. volgens het info bureau kon je overal staan en overnachten als je maar aan de parkeer regels hielt. van uit deze plaats kun je makkelijk de stad, Burgt en grensovergang bezoeken.
prima plek voor tussen stop. geen faciliteiten. Dorp heeft 3 kerken en 2 supermarkt. heerlijk geslapen en na een ochtend wandeling verder gegaan.
we hebben voor de ingang van deze CP op de perkeerplaats gestaan . moesten €4,- betalen voor het toilet omdat dit niet via camera te controleren was. Raar verhaal maar beter dan de €24'- als ik 10 meter verder was gaan staan op de CP plaats.
ben je volledig zelf voorziene dan is dit een ideale plaats. Een wonderschone omgeving voor wandelaars, fietsen of in het meer zwemmen. Bij de info goed ontvangen met vele nuttige tips. Het gaf een veilig gevoel om daar te staan midden in een natuurgebied.
niet op de camping maar langs het meer. een fantastische plek waar je vrij kunt staan. Een mooie zonsondergang maakte het compleet .
mooie plaats. maar prijs klopt niet. prijs 2020 is € 20,- voor 2 pers
zeer goed ontvangen. erg vriendelijk en behulpzaam. kasteel erg dicht bij. wifi, stroom, water en toilet (Dixie) voor €15
mooie parkeerplaats maar niet echt gemaakt voor overnachting. parkje is leuk voor een bezoekje van ruim 1 uur.
goede plaats geen last van verkeer of jeugd.
prima plek alles super netjes. poort naast de kerk ging automatisch open.
was gesloten. op de gratis plaatsen gestaan. voor 1 nacht is het wel te doen. Maar je kunt het eigenlijk geen camperplaats noemen.
zag er keurig uit. kunt ook nog je camper wassen op de zelfde plek. zorg dat je muntjes van 0,50 heb om water te pakken. ook voor toilet cassette reinigen.
voor de campers zag het er netjes uit. Super vriendelijk en behulpzaam. een hele mooie omgeving waar je dagen kunt wandelen. Sanitair niet gezien ivm covid-19. wij hebben een goede Hemelvaart weekend gehad.
Eenvoud en alleen maar Pools sprekende zeer vriendelijke beheerster. Juli 19 geweest en 3 dagen genoten. Wel zelf voorzien zijn de aanwezige sanitair is zeer primitief
€14:00 en dan nog stroom en douche extra betalen is redelijk aan de prijs. plaatsjes waren breed genoeg maar een luifel uitklappen gaat maar net. omgeving aan het meer was mooi zo ook de toiletten.
prima plek en €8;50 voor de camper. 2 dagen gestaan veel gewandeld in de omgeving.
er werd een kermis opgebouwd het leek ons niet verstandig om daar te gaan staan
Mooie plek heerlijk rustig.
heerlijk rustig gestaan eenvoudig maar voldoende. wij liepen 2,2 km naar de Oostzee. Bij het meer kun je niet goed komen.
Erg duur en alles staat op elkaar gepropt. 65zlt zonder stroom . omgedraaid veel geld om bij je buurman op het bord te zitten.
we kwamen om 13:00 u op maandag aan vol. om 18:00 terug gegaan en konden voor 40zlt overnachten. maar om 09:00 u volgende ochtend ga je 7zlt p.u. betalen. dan wort het een dure parkeerplaats. De wandelende duin zijn op 5,5 km. dus ook niet zo dicht bij. Het meer waar de parking aan ligt is niet toegankelijk. wil je de duinen bezoeken die prachtig zijn is een camping in het dorp beter.
planning was 2 dagen maar het werden er 4. mooie centraal plek voor zon zee bossen. prachtige natuurgebied. gast vrouw erg vriendelijk en behulpzaam. bij aankomst wordt je persoonlijk onthaald. camping is netjes met alles wat je nodig hebt. Je verblijft midden in een druk toeristische dorp. zoals we in Zeeland ook kennen. in de avond heerst er rust en stilte. wij hebben genoten hier.
prima plek om Gdansk in te gaan. 30 min lopen door een park. het is eenvoudig maar alles aanwezig inclusief wifi . 75 zst is aan een dure kant. maar parkeerplaats in een grote stad is duurder . erg vriendelijk personeel.
parking 50 m van zee. zeer vriendelijke parkwachter. er staat een dixie. maar verder niets. wij betaalde 30 zlt. pernacht Alleen op zondag middag in juli met 28¤ is er geen plaats. weggetje naar boven lijkt smal maar is goed te doen. mooi strand met strand tent en strandwacht . Op 3 km van de Russische grens. Heerlijke plaats als je alles bij je hebt.
nette plek en we zijn vriendelijke ontvangen. plek werd aangewezen. achteraan. WIFI ondanks code slecht. je zit wel op elkaar gepropt. we konden onze luifel net uitzetten.
Zijn er langs geweest. zag er netjes maar primitief. bij de buren even eenvoudig maar helft goedkoper.
naast de overvolle prullenbakken stonden ook nog vuilniszakken over het hele terein. douchen en toilet waren niet school. als je niet overal vies van bent kon je het gebruiken. s morgens kwam inderdaad een oud mannetje met een vreselijke alcohol lucht. gevraagd waar we konden betalen. maar kreeg dit niet uitgelegd. zelfs niet met de hulp van Google.
Voor de smalle ingang gestaan maar wilde er niet inrijden. Doorgereden naar de parkeerplaats van het park en daar voor 20 zl overnacht.
Mooie CP zeker op doorreis. wij waren van Krakau naar oerbos en dan is dit een fijne tussen stop op 6 km van de snelweg. stadje stelt niet veel voor.
het ziet er niet zo mooi uit maar voor 5 zt pu. of 50 zt voor 24 u is het niet teveel Gezien je midden in Krakau staat. er was bewaking en de man aan het loket erg vriendelijk.
prima plaats en voldoende ruimte. voor €7,50 overnacht . om 16:00 aan gekomen en naar Auschwitz gegaan. de volgende dag naar Birkenau. prima geregeld en vriendelijke mensen.
een fijne eenvoudig plaats. Alles netjes Er waren voldoende wandelmogelijkheden een vriendelijke beheerder die graag wil helpen. Het was rustig op de camping we hebben er 2 goede nachten gehad voor € 16 alle in 2 dagen gestaan.
sanitair netjes maar de gebouwen oud. rommel op terein camper voorzining minimaal wel rustig al zitten de Poolse gasten om 10:15 al aan het bier.
Sitecode: 52025
eenvoudige plaats goed verzorgd. sanitair netjes. loop afstand van centrum
heerlijk gestaan aan een zeer groot stadspark. ondanks de vele muziek activiteiten toch rustig gestaan Na 22:30 wordt het rustig. centrum goed te belopen.
28-4 2019 Na we niet mochten overnachten bij het natuurpark door gereden en hier aan gekomen. officieel waren ze nog dicht. Maar de beheerster was zo vriendelijk om ons een plekje te geven. 2 nachten gestaan. We hoefde niet te betalen omdat ze nog gesloten waren. Alles zag er netjes uit in een mooie omgeving. Direct aan de camping veel wandelroute en op loop afstand van het natuurreservaat .
we mochten er niet staan. werden op de borden gewezen en politie liep er rond. door gereden naar een andere camperplaats
Na lang zoeken door de vele weg afzettingen aan gekomen Een vriendelijke beheerder Sanitair is verouderd maar wel schoon prima plek
zeer mooie plaats. zeer goed verzorgd sanitair. mooie wandelroute langs de rivier en een leuk stadje.
Wat een oplichters. €22 kwijt voor camper 2 personen 1 hond en stroom. sanitair zwaar gedateerd en minimaal 1 uur lopen voor je ergens bent. zij zien mij nooit meer. 👎👎👎
Een dikke vette 10. wat een perfecte plaats en wat een gast vrijheid. dat voor €13 en komen ze om 11:00 uur ook nog lang met iets lekker voor bij de koffie.
Leuke plek met erg gastvrije beheerder. Komt steeds praatje maken en daar moet je van houden.
prima plek met erg vriendelijk en gastvrije mensen. Heerlijk gefietst.
nette plaats met uit kijk post. goede overnachting gehad.
Goede plek om van hieruit op walvis safari te gaan
Sitecode: 19367
druk en erg vol. gelukkig konden we nog langs de zij kant staan. Maar een mooie rustige plek prima uitzicht. Als je alles zelf bij hebt is dit een perfecte plaats. Dan de campers netjes parkeren kunnen er nog meer mensen genieten..
Na wat zoeken en vragen gevonden. De plek is niet veel. in de volle wind en geen enkele mogelijkheid om de camper uit de wind te zetten. zwemplekje is zeker 10 min heuvel op lopen. Dus ook niet alles voor toilet gang. we hebben even gerust en zijn toen maar weer vertrokken.
deze plek is niet gratis. 150 nok voor een nacht en dan ben je ook nog 150 nok kwijt om in het centrum te komen. Dus gratis!!
prima plek voor 50 nor via een betaal automaat. wil je stroom betaal je appart voor. mooi omgeving met voldoende wandelmogelijkheden . de schapen lopen langs de camper. er is voldoende plaats en je kunt staan waar je wilt. van de weg weinig last gehad. voor ons mag het overal zo zijn geregeld.
Sitecode: 19153
Hier een nacht gestaan. het was geen best weer maar toch een goede overnachting gehad. satelliet tv had geen ontvangst.
prima tussen stop gehad van de vrachtwagens weinig last gehad. sanitair prima.
erg duur voor deze plek ook al is de Nordkaap prachtig
plek op zich steld niet veel voor maar een kudde rendieren aan je camper. prachtig uitzicht en wandeling naar een strandje maakt veel goed.
prima tussen stop.
Mooi plek kunnen wandelen en midzomer zon gezien
Als je zelfvoorziening bent is dit een prima plaats. 100 meter voor veer naar Gryllefjord en 800 meter van seasafarie wat ook de moeite waard is.
prima plek voor een overnachting
prima plek en betaalbaar zo dicht tegen een prachtig centrum en stadspark aan. kost nu €12,- pn.
Een mix parking waar van alles gebeurd. vrachtwagens jeugd en evenementen terein. Rond 22:00 was het rustig. Om 7 uur begon alles weer te leven op het terein. we hebben goed geslapen en meer heb je niet nodig voor een tussenstop op doorreis .
Bij aankomst stond een man ons vriendelijk te woord. echter toen ik vroeg wat de kosten waren gaf het een schik effect. NIET € 10 MAAR €25 per nacht. dat voor een plek wat meer een sloperij lijkt als een CP.
Heerlijke locatie, in mei betaalden wij €14,- inclusief stroom. Op 150 meter is alles aanwezig; strand, restaurants, supermarkten, tankstation, terassen enz. ook het Nationale park is op loopafstand. Sanitair is eenvoudig maar schoon. Vriendelijk ontvangst. Prima locatie dus.
prima plaats. kwamen laat aan. het muzeum was dicht en de automaat deed het niet. in de ochtend betaald. Wel even moeten zoeken waar het was.
Sitecode: 19108
een nacht verbleven als tussen stop. prima plek. de camperplaatsen waren bezet maar op de parkeerplaats voldoende ruimte. na een korte wandeling en centrum bezoek verder op doorreis gegaan.
zeer mooie plaats met voldoende voorziening. Lekker gewandeld lang de kustlijn. Het voor 11 uur weer weg moeten was niet fijn. wij hadden anders nog een uurtje naar de zee gegaan.
Fijne plek. Mensen deden hun best om je te helpen. Sanitair eenvoudig maar schoon.
Rustige plaats bij een openluchtmuseum.
Nette plaats op loopafstand van een mooi centrum. Overal extra voor betalen is niet prettig. Controleren dagelijks of je je staangeld wel betaald hebt.