@Happy-Knaus
- 2017
Een super locatie. Op 20 min lopen van strand, dorp en recreatie Laguna. Goede fiets en wandel omgeving. Zeer vriendelijk ontvangst. Supermarkt op 300 meter. We zijn hier een dag extra gebleven. Voor ons meer dan 5 sterren waard
4 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

2022
over de hele boulevard camperplaatsen. €10 voor 24 uur. prachtige haven en boulevard. zeer fijne plek op 11 km van de boot.
2021
Vol. op parkeerplaats stonden nog eens 6 campers. koste €15,- en dan heb je nog weinig. Zijn doorgereden naar een andere plaats.
Je bent zelf voorzienend. Dan is dit een perfecte plaats. Op loopafstand een mooie dierentuin, groot meer en een mooie 1600 stadscentrum op 35 min lopen langs het meer. Fijne wandelomgeving. Douchen en toilet bij openbaar sport. accomodatie was voldoende netjes.
Alles bij? Niemand nodig? Dit is een super plaats. Binnen loop afstand. Prachtig bos voor de wandelaars. super mooi park met bomen tot 200 j oud. Leuk stadscentrum. Klein dierentuintje. Horeca en restaurant. Vele fiets mogelijkheden. Wij hebben er 3 dagen gestaan e n genoten.
we konden alleen lang de pad parkeren. op elkaar gestapeld. Zijn doorgereden.
ziet er als een prima plek uit maar helaas vol. omgeving was mooi
prima cp. eenvoudig en slechts €10,- incl. In omgeving weinig voor wandelen maar voor fietsers volgende.
Een hele mooie CP. zeker een goede waardering waard. Maar als wandelaar was er weinig moois in de buurt. Het oude stadje waren de oostduitse flats mooi geschilderd maar de straten en plantsoenen zagen er verwaarloosd uit. Een mooie CP. in een verwaarloosde omgeving.