@Happy-campers-gent
Doen veel camperplaatsen gans het jaar door
- 2005
- Pilote
- 2021
- Integraal
nog even langs geweest, staat reeds een half jaar een camper op de eerste plaats, jammer dat mensen zich niet aan de regels kunnen houden, het is zo een fijne plaats, er zou een slagboom code moeten komen aan de uitgang van de camperplaats, meer controle zal ook niet slecht zijn
mooie rustige plaats, alles aanwezig en een vriendelijke ontvangst, ook heel lekkere asperges 👍
prima plaats, vriendelijke ontvangst en zeer lekkere ijsjes, zeker proeven 👍
leuke plaats, het was ijzig koud maar het sanitair lekker warm, gaan zeker nog eens terug bij beter weer
de camperplaats op zich is goed, jammer dat er nog steeds vaste bewoners staan, ( die het systeem weten te omzeilen en denken dat het hun camperplaats is) reglement zegt Max 72uur maar dat is blijkbaar niet voor hun, meer en betere controle zou goed zijn, hopelijk wordt er iets aan gedaan
wat een mooie plaats, mooi vergezicht, ruime plaatsen, prachtig sanitair, goed om te fietsen, en vooral een zeer vriendelijk ontvangst, voor ons 10 sterren 🌟, Martine en Erik, we komen zeker terug 👍
vriendelijke ontvangst, mooie aangelegde camperplaats, heerlijke douche, plaatsen zijn aan de kleine kant maar voor ons voldoende, fijne regio om te fietsen
ik sluit mij aan bij Gaston, geen ontvangst meer en het winkeltje vooraan is weg, geeft wat een verlaten gevoel, ligging is wel rustig, enkele jaren terug hier al een paar keer geweest en vond het toch gezelliger toen je persoonlijk werd ontvangen, hopelijk komt het terug
zeer vriendelijke ontvangst en goede informatie over de stad, mooi sanitair en ruime plaatsen , bijna geen satelliet ontvangst door de vele bomen, top plaats
mooie camping, niet veel sanitair, dit zou als de camping vol staat wel twee maal per dag mogen gepoetst worden, wel heel rustig, dicht bij centrum en winkels
mooie camping, jammer dat de nachtrust niet wordt opgevolgd, op en afrijdende auto’s van 7u tot 23u , geen controle op lawaai na 22u , jammer voor een 4 sterren camping
toffe plek, 14€ alles in , ideaal voor enkele nachten
wat een fijne plaats, vriendelijke ontvangst altijd klaar voor een praatje, lekker gegeten en een prima eigen biertje 🍺, we komen graag terug, bedankt voor de fijne tijd 👍👍👍
gratis plaats, enkel stroom te betalen, rustig gelegen
verbleven hier twee nachten, prachtige plaats, vriendelijke ontvangst en alles aanwezig, ideaal om te fietsen, top plaats
goede plaats voor de juiste prijs, men zou enkel moeten zorgen dat de zuil een ticket geeft , daar staat je code voor de stroom op, best camera klaar houden en code trekken bij aanmelden, ook wat meer controle op de 72 u verblijf, nog steeds lang verblijvend, jammer
mooie , verharde camperplaats met een heel vriendelijke gastvrouw, sanitair tiptop en goede WiFi, op fiets afstand van Tilburg, jammer in de winter gesloten, we gaan zeker nog eens terug, proficiat
super plekjes, verharde plaatsen, ruim , tof fiets café, het voornaamste een zeer vriendelijk ontvangst 👍
prachtige plaats, het weer was goed en we hadden een heel mooi uitzicht, heel leuk om te fietsen, zeer vriendelijke ontvangst en eigenaars steeds bereid voor een praatje, heel prima en proper sanitair Martine en Erik Heirman
mooie rustige plaats, zeer vriendelijke ontvangst, verharde plaatsen met mogelijkheden tot stroom, mooie omgeving, er zijn wel wat foto’s die niet kloppen, maar dat verandert niets aan deze prachtige locatie, zo zouden er meer moeten zijn, wij komen nog terug
rustige plaats in een mooie omgeving, vriendelijke beheerders, camperplaats zelf mist wel wat liefde, bij regen nogal snel modderig, misschien iets meer verharde en het zou veel beter zijn
prachtige camperplaats, vriendelijke ontvangst en zeer verzorgd terrein, gezellig centrum op fiets afstand, was de tweede keer hier en we komen zeker nog terug
mooie streek om te fietsen, lekker eten in het boerderij café, zeer mooi sanitair, terrein heeft wel wat opknapt werk nodig, er zijn veel sporen van het natte jaar, men vertelde ons dat de camperplaats her aangelegd zal worden.
we verbleven 3 nachten, zeer mooi verzorgd terrein, vriendelijke ontvangst en heel rustig, boerderij winkel is ook een pluspunt, supermarkt op fiets afstand
mooie camperplaats in opbouw , plaatsen zijn ruim met een verharde strook, losplaats voor grijs water is in aanbouw, zeer rustig en op fiets afstand van het centrum, goede ontvangst, gaan zeker nog eens terug
mooie rustige plaats, sanitair was proper, plaatsen ruim, terrein mag wel wat onderhoud krijgen
rustige plaats met basis voorzieningen, twee nachten verbleven, winkel op fiets afstand
we verbleven hier twee nachten, prachtig sanitair en mooie plaatsen, wel is de weg goed te horen, voor ons niet storend, er is ook een leuk winkeltje
mooie camperplaats, alles is aanwezig, je kan er iets eten en drinken, goed om te fietsen en te wandelen, vriendelijke ontvangst en rustig aan de vijver
mooie camperplaats, alles aanwezig, geen sanitair maar dat hebben we zelf, op wandelafstand van het gezellige centrum en Japanse tuin, beetje lawaai van de weg maar niet storend voor ons
zeer vriendelijke ontvangst, alles is er wat je als camperaar nodig hebt, tijdens de nacht heel rustig en stil, een plaats om terug te komen, winkel op wandel afstand
mooie en rustige plaats, vriendelijke ontvangst, 27€ vind ik wel aan de dure kant, wel mooi sanitair
mooie camperplaats, verharde plaatsen voor campers, zeer vriendelijke ontvangst en heel rustig, goed voor te wandelen en fietsen
mooie camperplaats, prima sanitair en voorzieningen, wij stonden er met slecht weer, grond is zeer plakkerig dan, plaatsen iets breder had beter geweest, verschillende prijzen vind ik nogal raar, komen nog wel eens terug met beter weer
hier weer eens een nacht gestaan, alles voorzien en lekker rustig
zijn hier langs geweest, leuke plek, enkel jammer dat er geen plaats vrij was, volgens iemand die er stond met zijn camper zijn er een deel vaste bewoners? is jammer voor de toeristen natuurlijk, er is ook geen maximum tijd , misschien moeten ze daar eens over nadenken, we proberen later nog wel eens
voor een gratis plaats, voor ons top, water en ledigen wc en stroom is betalend, rustige nacht gehad, wandelafstand van gezellig centrum
mooie plaats, jammer geen toezicht op de Max 72u , zo veel vaste bewoners die denken dat de camperplaats van hun is
we hebben deze prachtige plek mogen ontdekken, vriendelijke ontvangst en informatie over de omgeving, ideaal om te fietsen en wandelen, tijdens de nacht zeer stil, we komen zeker nog terug
we zijn hier voor de derde maal , we genieten weer van de rust en de lekkere eitjes van de dames , zeker ook van gastvrijheid van Ellen en Piet , komen zeker nog langs Martine en Erik
prachtige plaats, ruim genoeg, een prima ontvangst en een fijne hoeve winkel, zo moeten er meer zijn, voor ons top👍
we hebben hier 4 nachten gestaan, heel rustig, winkels op fiets afstand, mooie omgeving, Terneuzen, Axel, hulst…… voor ons een top plaats met alle voorzieningen
prima camperplaats, verhard en ruim, gelegenheid om iets te drinken en een hapje te eten ! op fiets afstand van de stad en mooie fietsomgeving, mooi sanitair, top 👍
prachtige camperplaats, zo zouden er meer moeten zijn , een voorbeeld
mooie camperplaats, dicht bij centrum, goed om te fietsen en wandelen, alles aanwezig, beetje lawaai van de weg maar niet storend
top camperplaats, vriendelijke mensen en goede informatie over de streek, zo zouden er meer moeten zijn 👍
weer eens langs geweest, toffe camperplaats, leuk om te fietsen, ook de catering is fantastisch en zeer lekker, top plaats
prachtige kamper plaats, ontbijt en lunch verkrijgbaar, ideaal om te fietsen of lekker te genieten van de rust
mooie locatie aan de druivenranken, is wel enkel een staan plaats, geen water, geen lospunt voor wc of grijs water, geen afvalplaats voor huisvuil , wij stonden hier 1 nacht , wel lekkere wijn 🍷
Sitecode: 20296
toffe lokatie, echt jammer dat deze kampong verwaarloosd wordt, vies en vuil sanitair dat in Corona tijd in drie dagen niet gepoetst werd! we betalen 22€ met acsi! kom niet meer terug
Sitecode: 81947
Mooie plaats op camping, water en stroom aan camper, sanitair is verouderd maar proper, jammer dat douche betalend is , vriendelijke uitbaters en zeer behulpzaam, losplaats is in aanleg voor campers, een mooie plaats aan een goede prijs 15€ inclusief stroom
Prachtige lokatie, mooie ruime plaats. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars. Streekproducten te verkrijgen. Broodjes service in het weekend. Sanitaire voorzieningen zijn in aanbouw. Prima plek om te fietsen en te wandelen. Een aanwinst voor de streek! Als alles af is : zeker een 10 waard. We komen zeker terug.
Sitecode: 92079
Wij verbleven hier jammer genoeg maar 1 nacht, komen zeker terug, zo moet een camperplaats zijn , proficiat aan de uitbater, TOP
Mooie ligging, sanitair is proper, groot terrein waar je mag staan waar je wilt, dit is niet altijd goed, prijs nogal aan de hoge kant voor wat het is
Zo moet een camperplaats zijn , mooi , ruim , prachtig sanitair en vriendelijk ontvangen TOP
Mooie camperplaats, prachtig vergezicht en niet ver van stad , wel jammer dat er twee campers stonden voor langere tijd, zou beter een maximum verblijf hanteren
Geen camperplaats voor een stad als Gent, veel lawaai van de viaduct en net een gevangenis met die draad
Verbleven hier eind december 2019, prachtige camperplaats met goede fietsroutes en winkels nabij, uitbater zeer vriendelijk en behulpzaam gewoon top
Prachtige camperplaats , goede ontvangst met koffie en taart , centrum op wandel afstand , we verbleven er 2 nachten eind december 2019