@Happy-campers-gent
Doen veel camperplaatsen gans het jaar door
- 2005
- Pilote
- 2021
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Zeer vriendelijke ontvangst, alles piek fijn en netjes, sommige mensen houden zich niet aan de regels, laten hond los lopen en worden direct aan gesproken door de eigenaar, top , komen zeker nog terug 👍
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
ruime plaats, alle nodige voorzieningen die nodig zijn
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Sitecode: 81947
mooie camping zeer vriendelijke ontvangst, ruime plaatsen met stroom en water, dichtbij winkel en centrum, afwas plaats reeds gerenoveerd, sanitair is wel aan vervanging toe maar wel zeer proper, indien dit moest gerenoveerd zijn zeker 5 sterren
Juni 2026
mooie rustige plaats, zeer leuke ontvangst door de vriendelijke eigenaars, we gaan er zeker nog terug om te fietsen, top.
Mei 2026
rustige plaats zonder voorzingen
goede parking, sanizuil ,anders geen voorzieningen
mooie plaats, vriendelijke ontvangst en dicht bij het centrum, goed om te fietsen
prachtige camperplaats, zijn hier al meer geweest, leuk centrum en goed om te fietsen, er is ook een nieuwe sanitair gebouwen, was nog niet open maar zou voor binnenkort zijn, top
April 2026
nog even langs geweest, staat reeds een half jaar een camper op de eerste plaats, jammer dat mensen zich niet aan de regels kunnen houden, het is zo een fijne plaats, er zou een slagboom code moeten komen aan de uitgang van de camperplaats, meer controle zal ook niet slecht zijn
mooie rustige plaats, alles aanwezig en een vriendelijke ontvangst, ook heel lekkere asperges 👍