@Happy.Family.Vermeulen
- 2022
Zo’n onvriendelijk ontvangst hebben we nog nergens in Zwitserland gehad, eigenaar kwam nors en bot over, we voelden ons niet welkom, eerder het gevoel dat we tot last waren omdat we niet gereserveerd hadden en slechts voor 1 nacht kwamen. We werden op een plek gezet waar we op nog geen meter afstand van de buren stonden, sanitair verouderd en vies, omgeving gehorig ivm bouwplaats en trein. Komen hier nooit meer terug.
Wat een mooi uitzicht hier! Vriendelijke dames bij de receptie, broodjes service en taxi shuttle naar Zermatt. Sanitair was perfect in orde, genoeg douches en alles netjes en schoon. Wasmachine en droger aanwezig. Voor ons de beste camping die we deze vakantie gehad hebben (van de 14 verschillende overnachtingen)
Prima plaats voor een overnachting, wc was openbaar en waarschijnlijk daarom niet schoon maar de omgeving is erg mooi, leuk dorpje en op loopafstand van een mooie waterval. Betalen met muntjes!
Sanitair biedt geen privacy, douchen met een gordijntje en omkleden de klein ruimte voor de douches zonder privacy. WC was niet erg schoon en vrij klein. Eigenaresse was ook niet erg vriendelijk zoals in eerdere reviews beschreven. Enige pluspunt was dat we zelf een plek mochten uitkiezen en de omgeving in de natuur.
Super vriendelijke eigenaar, gaf ons veel informatie over de omgeving. Prachtig uitzicht. Onze camper wel op blokken moeten zetten ivm helling maar dat was absoluut geen probleem.
Wij waren hier 1 nacht en stonden alleen op de parkeerplaats, eigenaar niet gesproken maar betaald met een envelop in de brievenbus. Mooie rustige plek! Met water en stroom.
Vriendelijke nieuwe eigenaar, sanitair basic maar prima, rustige camping.
Mooie parkeerplaats, sanitair is prima, fijne douches. Wij betaalden €37 voor 1 nacht met 2 personen, 1 hond en onze camper. Vriendelijk Italiaans paar van het restaurant.
Wat een mooie en rustige locatie met een prachtig uitzicht!