@Happy1980

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Dichtbij het kiezelstrand, toiletten open maar smerig. Prijs verhoogd naar £ 2,50 per uur. Gratis na 18.00 uur.

Geweldige plek vlakbij de zee of de boulevard. je kunt er koffie drinken enz. 's Nachts was het rustig en in het hoogseizoen moet je vanaf 9.00 uur betalen. Maar u kunt het bij aankomst voor de volgende dag reserveren. Ook zijn er toiletten om de hoek. bij ons waren ze open. maar aangezien we volledig zelfvoorzienend zijn, niet getest. geen service, alleen een parkeerplaats. Werkt ook bij campers van normaal formaat, omdat de overhang naar achteren kan doorlopen

alles verliep prima. Water stroomt vrij langzaam.

Ideaal voor een bezoek aan Lissabon. de veerboot vaart vaak. € 1,50 per rit per persoon. Parkeren € 2,- voor 24 uur. we voelden ons veilig. Heb er 2 nachten doorgebracht. Luid lawaai van de straat en brandweeralarm 's nachts. geen service of vuilnisbakken. maar de Intermarsch is niet zo ver weg.

we hebben het toilet kunnen legen en grijs water kunnen afvoeren. Ze zijn nooit mooi bij Intermarsch, maar ze dienen hun doel. Je zou ook water kunnen bijvullen. Maar traag.

Klein kamp met vrije keuze, midden in schoon sanitair, vriendelijk en lekker eten in het restaurant. Mooi in de natuur, direct wandelen. Speeltuin niet langer beschikbaar. 8 km naar ingang 1 van het NP