@Happyfeet
- 2021
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Heerlijke, gastvrije camping waar aan alles gedacht is. Prachtige omgeving om te fietsen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Alleen gebruik gemaakt van de service, maae fantastische service van de gemeente! Ruime plekken tegenover de brandweer aan het begin van het dorp.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Zeer goede plek! Erg vriendelijke ontvangst. Mooie vakken, met electriciteit, water en afvoer. Sanitair is fantastisch! Enige minpunt: rondom de vakken staat meidoorn, en als je met een brede camper midden op de verharding staat, zit je met water vullen etc nog wel eens in een doorntje..
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Wat een prachtig kampeerterrein! Veel zon én veel schaduw, heerlijk zwembadje. Het sanitair is fantastisch verzorgd, zo schoon tref je het niet vaak. Ja het ligt naast de a2, maar je hebt er nauwelijks last van als je de ‘ruis’ accepteert.
Sitecode: 101978
Prima plek, op 20 min van Sherwood Forest, dat erg de moeite waard is! De pub serveert heerlijk eten (en drinken) en het personeel is bijzonder vriendelijk. De plekken zijn erg schuin, dus goede rijblokken helpen. Super dat dit aangeboden wordt.
Fantastische, redelijk afgelegen gratis plek. Rechte grasvakken, verder geen voorzieningen. Wat wil je nog meer, een half uur voor de ferry van Dover.
Heel goed verzorgd en vriendelijk. Sanitair is fantastisch! Wij betaalden 138P voor een grote plek (wateraansluiting en afvoer) voor 3 nachten (2 pers). Zeker niet goedkoop, maar erg goed voor elkaar. Het dorp Llanberis vonden we wat troosteloos. De natuur is uiteraard fantastisch!
Heel mooie en goed verzorgde camping! Super behulpzaam en vriendelijk personeel. Als je in het gras (the meadows) gaat staan is het ver lopen naar sanitair. Wij betaalden daar 35P en ik geloof op de verharde plek iets meer. De douches zijn erg heet, maar dat is ook het enige minpunt van deze mooie plek. De pub 400 meter verderop heeft heerlijk betaalbare maaltijden, reserveren is aanbevolen.
Super plekje! Heel vriendelijk, goed schoon en verzorgd voor een vriendelijke prijs. Misschien 1 minpuntje (voor ons): een deel van de camping heeft geen schaduw (en het was toevallig heel warm).
Prima doorreisplek voor 1 nacht, zonder voorzieningen. Dicht bij de snelweg na Osnabruck. Op 10 min lopen ligt het dorpscentrum met leuke restaurantjes. Der Knolle, echte Duitse aardappel-kost, heerlijk!