@Hapso
We 2p travel with simon the rabit and post everywhere our camper spots
- 2020
- Fiat Ducato Van L2H2 cutom build Stealth
- 2016
Een mooie camping, maar slecht onderhouden; het had veel potentie of was ooit geweldig. De toiletten en douches waren walgelijk en al lange tijd niet schoongemaakt. En de waarschuwingen waren ook niet best. Vanwege de locatie voelde het een beetje onveilig aan, maar 's nachts was het er volkomen stil.

Sitecode: 19820
Prima plek, genoeg ruimte en we konden zelf een plekje uitkiezen. De sanitaire voorzieningen waren goed onderhouden en schoon; helaas moet je wel geluk hebben met warm douchewater. Klein restaurantje. Al met al een prima plek om te verblijven. Er was nauwelijks schaduw. We betaalden 58 euro voor twee nachten met twee personen en een camper. (Zwemmen met een plastic badmuts; een beetje ouderwets, zoals in de jaren 50).

Sitecode: 62086
Prima plek om maximaal 3 dagen te verblijven tijdens een bezoek aan Bilbao; tussen 12.00 en 14.00 uur is het er erg druk, dus zorg dat je er op tijd bent. Er landen wel vliegtuigen, maar dat stoorde ons niet. Er is een afvoer voor grijs en zwart water, maar geen schoon water. Ik zou hier zeker nog eens terugkomen. De rest van de parkeerplaats stond ook vol met campers, wat prima werkte, maar wel op eigen risico.

Sitecode: 195935
Prima camping, nieuwe en vlakke staanplaatsen, nieuwe en schone toiletten en douches. Wasmachine, alles wat je nodig hebt voor een overnachting is aanwezig! Drie sterren van mij omdat er geen bomen zijn, alleen maar grindplekken naast elkaar, de enige snelweg in de buurt, geen bars of iets dergelijks. Dus perfect voor een overnachting om je op te frissen, maar meer ook niet.
Sitecode: 197488
Prima parkeergelegenheid, veel mensen die met hun hond wandelen en kinderen die spelen. De toiletten zijn niet zo schoon, maar je kunt gratis water krijgen en je grijswater en zwartwater lozen. Voor een verblijf is het prima.

Een fantastische plek zonder voorzieningen, waar je je camper kunt parkeren met een adembenemend uitzicht. Er is een kabelbaan en een treintje, dus je kunt er een korte wandeling maken door de prachtige natuur. 's Nachts is het er helemaal stil, een aanrader voor een wandeling in de natuur.
Leuke, kleine camping met alle voorzieningen prima, mooie plekjes en zelfs een kleine eetgelegenheid. Het kostte ons 50 euro voor twee nachten met twee personen en één camper. Mooi meer om in te zwemmen en een wandeling van 3 km eromheen. 20 minuten rijden naar Limoges en 5 minuten rijden naar een grote Lidl.