@HarIneVred
- 1996
waardeloze ontvangst door jonge vrouw die niets van de omgeving weet! ze zei niet uit de buurt te komen maar dan nog.. verder wel prima camping maar naast 40,00 per nacht moet je ook nog voor 1,00 een douchemunt kopen! veel te duur door wat je krijgt, vonden wij. toen we de 2 nachten af wilden rekenen, was er telkens niemand in de receptie en s morgens voor 10 uur ook niet; wij hebben het geld en de slagboomkaart maar met in de brievenbus gedaan.
prima camping om Köln te bezoeken, 8 km op de fiets langs de Rijn. wel goed aan de prijs, wij betaalden 83,00 voor 2 nachten. WiFi is waardeloos maar de garage voor de fietsen een pluspunt! s morgens zijn er verse broodjes zonder bestelling vooraf.
het is een fijne kleine camping die wordt gerund door aardige mensen. inchecken kan ook via een automaat maar wij gingen gewoon naar de receptie. gezellig terras ad Moezel is er ook en op loopafstand de dorpswinkel/bakker!
Fijne camping die op loopafstand van het mooie, ietwat toeristische, stadje ligt. Lekker broodjes op bestelling te verkrijgen en ook enkele drankjes bij de receptie. Hoewel wij niet zo van 'straatjes-campings' houden, was deze wel te doen. Wij wandelden een dag door de wijngaarden en fietsten een dag naar omliggende mooie stadjes als Riquewihr, Ribeauvillé en Colmar. Was goed te doen op onze e-bikes.
parkachtige omgeving waar deze camping zich bevindt. geen strikt plaatsen beleid, lekker veel ruimte om je heen. door de vele regen was nog niet alles gemaaid maar ondanks dat vonden wij het een fijne camping. deze verdient meer bezoekers! op woensdagochtend is er een leuk Frans marktje in het vlakbij gelegen stadje. wij betaalden slechts €16,20 per nacht. WiFi werkt alleen bij de receptie.
prachtige kleine camping met uitstraling van een kasteelcamping! vriendelijke ontvangst door Nederlands sprekende eigenaar. Fijne bakker en klein winkeltje om de hoek maar ook op de camping is het e.e.a. te verkrijgen Wij maakten een paar mooie fietstochten; langs de naastgelegen meren en door de wijnvelden van de Champagne.
slechte prijs/kwaliteit verhouding, dus te duur voor het gebodene en dan ook nog douchemunten kopen voor 1,00! oud sanitair dat wel redelijk schoon was. boodschappen zijn te doen in Margraten waar een mooie Plus is. Verder, in Sibbe, weinig te beleven. Wel mooi wandel en, voor de doorzetter, fietsgebied.
aardige camping met op enkele plaatsen mooi uitzicht over de prachtige omgeving. wij ervaarden wel wat lawaaioverlast van de aangrenzende N371. prachtig wandel en fietsgebied.
geweldige kleine camping met super aardige beheerder! mooie fietsroute naar Appingedam en Delfzijl.
prachtige en ruime plaatsen! wij hadden alleen wat last van de N33 die vlakbij ligt. mooie wandel en fiets omgeving!