@HarShi
September 2026
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Rustige plek. Als mensen om en om gaan staan geen privacy en te klein. Mannen gaan soms plassen in de bosjes, jammer. Sommerach leuk klein plaatsje. Een hele puzzel als je ergens wilt eten door de vele verschillende openingstijden en regels ten aanzien welke kaart wanneer. Het plaatsje straalt rust en kwaliteit uit en is gezellig.
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Fijn dat er vlakbij zo'n mooi stadje een camperplek is. Veel goede restaurants en terrassen. Goede sfeer ook. Je staat wel vrij dicht op elkaar, de tv van de buren is duidelijk hoorbaar. Een tip aan de gemeente. Maak Dinkelsbühl autovrij, dan blijven mensen langer en genieten meer (onbezorgd wandelen en kijken en het lawaai van autobanden op kinderkopjes is minder). En je hebt minder bijna ongelukken!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Fijne plek! Nu velen de Romantische Strasse volgen nogal druk. Men kruipt bij elkaar terwijl er ook plekken (8-10) met electra zijn achter het douchegebouw. Die plekken blijven veelal leeg.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Juni 2026
Er staat een bord dat de camperplek gesloten is. Ziet er ook verwaarloosd uit. Voor de plaats lijkt het erop dat er een mooie camperplek wordt aangelegd (?) maar is nu op 9/6/26 nog gesloten.
is van 8 tot en met 12 juni gesloten. zie je pas als je er bent. We hopen dat ze de inrit veranderen want we hebben de overhang van de camper kapot gereden de vorige keer, dus dat zoy gunstig zijn. Op zich anders altijd fijne plek :)
ligt aan drukke rondweg. douches heerlijk warm water.plaatsje niet bijzonder. heerlijk gegeten bij cheval blanc. een aardige en onaardige man aan de balie. moesten door familieomstandigheden 2 dagen eerder weg. toen ik geld terugvroeg werd ik op de grens van onbeschoft en beledigend behandeld. vermijd de man met de baard. dit had ik niet verwacht van een gemeenteambtenaar. het voelde persoonlijk. dikke frons en boos gezicht voordat ik iets zei
op zich goede plek ware het niet dat er doordringende muziek wordt gedraaid bij de voetbaltraining. Voetbalveld grenst aan camperplek. En het gaat maar door.Je kunt er niet omheen. op elke plek hoorbaar. bah, wat jammer.
weggejaagd door de gemeente ambtenaar met onredelijke argumenten en boete. Argument: er mogen "alleen campers" staan, dus zonder aanhanger of met aanhanger en motor oid op de aanhanger en vastgekoppeld. ook al neem je geen extra ruimte in, betalen zul je. Jammer Prijs wordt dan ipv 10 euro, 30 euro. Zonder contact te leggen wordt je aan alle kanten gefotografeerd. Eerst een waarschuwing was passend geweest. Jammer voor Dettelbach
2023
De locatie is prettig. Rustig met mooie brede plaatsen. Verwacht niet teveel van t stadje zelf. Is een beetje " "heruntergekommen". Heerlijk gegeten bij de Vietnamees aan het water.