@Harald-G
- 2009
6 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Voor wie van kamperen in de natuur houdt, is dit de perfecte plek. Op het eerste gezicht lijkt de plek wat versleten, maar de afgelopen 6 jaar hebben de nieuwe eigenaren de horeca, het sanitair en de elektriciteitsvoorzieningen volledig gerenoveerd. De plek ligt in een beschermd natuurgebied en de omgeving van de camping is rustig en vredig. De eigenaren zijn vriendelijk en voeren voortdurend renovatie- en onderhoudswerkzaamheden uit.
Een erg fijne plek, met een fijne en ontspannen sfeer. Uitstekend startpunt voor fietstochten in het hart van Jotunheimen.
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Een prachtige, rustige plek met een zeer vriendelijke gastheer. De grijswaterlozing bevindt zich langs de afrit.
5 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Geweldige plek om te verblijven, uitstekende omgeving voor activiteiten en eersteklas sanitair.
2019
Ouderwetse camping, niet echt geschikt voor campers vanwege modderige plaatsen en vreselijke voorziening voor verwijdering van chemische toiletten en grijs water.
Goede plek voor een overnachting als u de fantastische grotten bezoekt (ingang op slechts 250 meter afstand) of tijdens de transfer. Houd er rekening mee dat u het parkeertarief van 20 euro kunt betalen in de grotbalie of in een parkeerautomaat (alleen contant). Schone plaats, en elektriciteit en water zijn gratis. Als u van plan bent om in een restaurant te dineren, houd er dan rekening mee dat alle restaurants in de buurt van de grot om 17.00 uur sluiten.
Geweldige plek voor een bezoek aan het prachtige Bled. We maakten reservaties online voor aankomst, en dit is ten zeerste aan te bevelen omdat we getuige waren van veel kampeerders die gedwongen waren terug te komen uit de inchecklijn omdat ze geen reservering hadden gemaakt. Premium pitch is uitstekend, goede ruimte en elektriciteit en watertapkraan op het veld. Gemakkelijke toegang tot de stad Bled met de fiets of te voet (2,5 km).