@Harald-G
- 2009
Voor wie van kamperen in de natuur houdt, is dit de perfecte plek. Op het eerste gezicht lijkt de plek wat versleten, maar de afgelopen 6 jaar hebben de nieuwe eigenaren de horeca, het sanitair en de elektriciteitsvoorzieningen volledig gerenoveerd. De plek ligt in een beschermd natuurgebied en de omgeving van de camping is rustig en vredig. De eigenaren zijn vriendelijk en voeren voortdurend renovatie- en onderhoudswerkzaamheden uit.
Een erg fijne plek, met een fijne en ontspannen sfeer. Uitstekend startpunt voor fietstochten in het hart van Jotunheimen.
Een prachtige, rustige plek met een zeer vriendelijke gastheer. De grijswaterlozing bevindt zich langs de afrit.
Geweldige plek om te verblijven, uitstekende omgeving voor activiteiten en eersteklas sanitair.
Ouderwetse camping, niet echt geschikt voor campers vanwege modderige plaatsen en vreselijke voorziening voor verwijdering van chemische toiletten en grijs water.
Goede plek voor een overnachting als u de fantastische grotten bezoekt (ingang op slechts 250 meter afstand) of tijdens de transfer. Houd er rekening mee dat u het parkeertarief van 20 euro kunt betalen in de grotbalie of in een parkeerautomaat (alleen contant). Schone plaats, en elektriciteit en water zijn gratis. Als u van plan bent om in een restaurant te dineren, houd er dan rekening mee dat alle restaurants in de buurt van de grot om 17.00 uur sluiten.
Geweldige plek voor een bezoek aan het prachtige Bled. We maakten reservaties online voor aankomst, en dit is ten zeerste aan te bevelen omdat we getuige waren van veel kampeerders die gedwongen waren terug te komen uit de inchecklijn omdat ze geen reservering hadden gemaakt. Premium pitch is uitstekend, goede ruimte en elektriciteit en watertapkraan op het veld. Gemakkelijke toegang tot de stad Bled met de fiets of te voet (2,5 km).
Leuke camping, maar houd er rekening mee dat slechts 20% van de premium-velden uitzicht op de oceaan hebben. U hoeft dus geen extra te betalen voor premium. Gebied A (premium) en B liggen beide dicht bij het strand en zijn gescheiden van een openbare weg van het resterende deel van de plaats. Gemakkelijke toegang tot de stad Baska met veel restaurants. Zowel A als B hebben een waterkraantje, goede sanitaire omstandigheden en een markt bij de ingang.
Sanitaire omstandigheden zijn erg goed in het zuidelijke deel van het kamp, en gemakkelijke toegang tot het strand. Maar toen we na 6 dagen vertrokken, brachten we een grote kolonie mieren en insecten met ons mee ... dus als je op de premium-locaties rond veld 618 verblijft, wees je dan bewust.
We kwamen om 1900 aan voor een tussenstop van één nacht, en hoewel er meerdere plaatsen beschikbaar waren, plaatste de manager ons langs een hek zonder elektriciteit - omdat hij plaatsen "zou" sparen voor mogelijke gasten die later zouden blijven en die twee dagen of langer zouden blijven. We zijn eerder in zowel Wien als Graz met deze kampeerketen gebleven, maar we zullen deze plaats nooit meer bezoeken. PS: gratis plaatsen tijdens de nacht.
Mooie plaats met gemakkelijke toegang tot het strand, maar sommige plaatsen zijn niet geschikt voor grote campers, dus zorg ervoor dat u dit tijdens het inchecken aanpakt. De afvoer van grijs water bevindt zich op de top van een steile heuvel en wordt gedeeld met een autowasgelegenheid , dus wees voorbereid op een lange wachttijd terwijl andere gasten hun auto's en boten wassen ...
Geweldige plek met Blauwe Vlag strand en op 10 minuten lopen naar de oude stad van Krk met vele geweldige restaurants - ons favoriete restaurant was Zrinsky. Het restaurant op de camping was ook geweldig, en er zijn kleine winkeltjes op de nieuwe Piazza. De voorziening voor het verwijderen van grijs water is uitstekend en de meeste plaatsen hebben een waterkraan.