@Harald1975
- Morelo Palace 81F
- 2019
- Iveco
- Liner
waardeloos, womo parkeerplaatsen staan vol met auto's. Bergen zand, niet geschikt voor campers >6m. Wat een aanfluiting.
Top locatie! Er zijn 6 plekken naast het restaurant. Je staat achter een slagboom maar dat weerhield 2 inbrekers er niet van om gisternacht de e-bike van de buren te stelen! Achtervolging op badslippers ingezet, uiteindelijk hebben ze de fiets in de berm achtergelaten. Spullen dus vastzetten! Eigenaar heeft nog een groot terrein waar je ook mag staan, daar echter geen uitzicht op de Rijn. Ontbijt is daar aanrader!
had eigenlijk "voldoende" willen toekennen, echter doe ik met 3 sterren de camping tekort, dus wordt het 4 sterren. Volgens mij is er geen betere optie voor een korte stedentrip naar Wenen. Zwart water kun je niet fatsoenlijk lozen vanuit Morelo/Concorde etc. Er is gelukkig wel een goede grijswater mogelijkheid, dus creatief zijn. Door de ligging t.o.v. de metro is de plek haar geld waard. U2 nemen tot Praterstern en dan overstappen in U1.
Nadat we, vanwege gebrek aan plaats (en LKW verbod) tevergeefs naar Amberg waren gereden, zijn we uitgeweken naar deze fraaie plek in Poppenricht. Aangegeven max lengte (9m) klopt niet, dat is volgens mij onbeperkt. Oordeel zelf, zie foto. Tevens kun je op gras staan, niet enkel verhard dus. Amberg op 5,5km fiets-afstand. Goed eten bij restaurant Gasthof Kopf, lekker en niet duur.
Super ontvangst. Je kunt er een kaas/worst plankje bestellen en huisgemaakte wijn. Schitterende plek tussen de appelbomen. Prijzen erg netjes. Met 3,6m hoog wel uitkijken als je het laantje in rijdt..
N.a.v. de goede beoordeling deze camperplaats bezocht. Binnen 5 minuten (na 10 euro te hebben betaald) waren we er al achter dat we hier geen minuut langer dan noodzakelijk zouden blijven. Wij stonden er als enige met een camper en dat bleek niet voor niets. 5 van 15 vrachtwagens bleken koelwagens en stonden om 23:00 uur met de motor aan te loeien. Beter doorrijden naar Lahr voor goede nachtrust.
Sitecode: 41937
Super camping en helemaal niet duur! Enorm vriendelijk, sommigen Nederlands sprekend, personeel. De paella is voortreffelijk en ook prima qua prijs. Het supermarktje heeft voldoende keus en verkoopt zelfs pannenkoekenmix en stroop! Je loopt zo richting het centrum van Blanes, geen taxi voor nodig. Wij gaan zeker terug.
Sluit me grotendeels aan bij de vorige camperaars met 1 verschil: Het herentoilet bestond uit het wel bekende gat in de grond, gelukkig hebben we ons eigen toilet dat we kunnen gebruiken! Verder vriendelijk personeel en inderdaad een erg fraai verzorgde camping.
Zeer mooie locatie met uitzicht op de Moezel, sanitair gedateerd maar wel lekker schoon. We hebben de camper voor 1 euro per liter afgetankt aan de overkant (Luxemburg). Zeer vriendelijke eigenaar.
Sitecode: 19130
Schitterend uitzicht op de Möhnesee! Ruime camperplaatsen. Achter stuwdam een leuk restaurantje "Lago". Wel effe fiets of motor meenemen! Sanitair inderdaad prima voor mekaar. Geen WiFi, daarom geen 9 of 10 sterren. Prijs is zeer acceptabel.
Nette, ruime plek. Super gratis WiFi van nabijgelegen restaurant, prima ontvangst. Toiletten en douche gesloten terwijl we er binnen de openingstijden waren. Aangelegen camping is niet bijzonder.
Ruime plaats, gratis plek, je loopt zo de stad in. Prachtig en zeer goed Italiaans restaurant (Pöttken) vlak in de buurt. Helaas geen WiFi.
Geen WiFi, geen mogelijkheid tot lozen afvalwater en toilet cassette lozen betekent halve km verderop bij tankstation gaan zitten klungelen. Omspoelen van cassette ging niet omdat men nu aan het verbouwen/graven is bij het tankstation. Voor deze slechte voorziening durfde men ook nog geld te vragen (1 euro). Sleutel ophalen bij tankstation, dus denk aan openingstijden! Wel goede Griek in centrum!
Prima CP. Helaas geen WiFi, maar verder alles netjes voor mekaar. Zwembad niet duur, 13 euro voor gezinskaart. Speeltuin direct naast CP, leuk voor kinderen.
Zeer mooie (gratis) CP! Plek voor lozen vuilwatertank niet kunnen vinden, rest in orde. Helaas geen wifi, maar het aquapark maakt dat meer dan goed! Leuk speelveldje voor de kinderen, wel veel hondenpoep, dus schoentjes in de garage!
Fraaie omgeving, schitterend uitzicht! Omdat onze kinderen mee gaan, is wifi een pre. Helaas geen wifi gezien, vandaar 'slechts' 7 van 10 sterren. Prijs is in orde, €13,50 + toeristenbelasting. Toilet legen schijnt daar 3 euro te kosten.
Sitecode: 11999
Wat een top locatie! WiFi is gratis en werkt perfect, hele gezin is online en ook streamen werkt zonder haperingen. Het is hier brandschoon en de plekken zijn lekker ruim; 2 minuten met de scooter en je bent bij de supermarkt (Edeka), shoarmazaak of Italiaan, alles lekker dichtbij! Het zwembad is top.