@Harhil
- 2018
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
leuke camping met internationale kampeerders. Ligt aan de rivier waar je kan zwemmen. Op de fiets naar het centrum. Er zijn vanaf de rotonde fietspaden om op de via Ardèche te komen. Daar heerlijk autovrij fietsen
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima camperplaats aan de Ardèche. Netjes en schoon. Er stonden tijdens ons verblijf alleen fransen. Je kunt even verderop in de rivier zwemmen. De camperplek ligt aan het dorp en dichtbij de route via Ardèche. Heerlijk om te fietsen
2023
Prima plek om het kasteel te bezichtigen. Al jaren overlast van de jeugd. Niet parkeren aan de parkzijde maar bij de ingangzijde dan heb je het minste last.
Gezien de reviews hiervoor, de camperplekken voor campers voldoen. Als je met een camper op een parkeerplaats voor auto's gaat staan is de plek niet te klein maar je camper te groot. Stadje autoloos maken, allemaal blik in de straten en oordoppen in vanwege de vele auto's in het centrum op de klinkerwegen. CP prima maar wel gehorig. Voorzieningen ok.
2022
Prima plek voor citytrip Aken. In de stad en toch s nachts rustig. De plekken zijn overdreven ruim. Mooi sanitair met heerlijke douches, afwasplek en wasmachines. Toiletzuil werkt prima, vraagt een beetje geduld. juiste keuze cassette maken en en wachten op groen licht. We liepen in half uurtje naar centrum.
prima camping. lekkere douche
prima voorzieningen. 355 NOK inclusief stroom. Camper staat op gras, met regen wordt het wel modderig.
Sitecode: 19171
prima voor bezoek aan Bergen. 300 NOK voor 24 uur. Ligt aan trambaan en ook de bus rijdt langs. Bus terug lijn 5 Slettenbakken uitstappen, dat is schuin tegenover camperpark. ‘s nachts geen last van verkeer en tram gehad
2021
Ideaal voor een nachtje, snelweg en tankstation naast de deur. Geeft wat verkeershinder. Verder netjes. Supermarkt op 1.6 km. Goed te doen met de fiets. Omgeving niet verkend.