@Harm---Ria
- 2017
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Sanitair uitstekend, dichtbij klooster en mooi bos, plaatsen klein en onder bomen, wifi slecht
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
De vele seizoenplaatsen maakt het een beetje sfeerloos, sanitair uitstekend, mooi riviertje over de camping. Omslachtige, tijdrovende aanmelding
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wat een mooie plek om hier te staan, veel te zien
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
In de praktijk krijg je een plekje vooraan bij de receptie, dat zijn geen mooie plaatsen zoals op de foto op het veldje.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Aan de waterkant de boel nu opgebroken, nu niet aantrekkelijk, wij zijn naar de naburige camping gegaan.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Grote mooi gelegen camping, we betaalden omgerekend € 55,50 incl. stroom. In tegenstelling tot wat in een review staat, kun je hier gewoon heen zonder reservering. Kampwinkel erg duur 3,80 pond voor twee crossaintjes. Tip: op fiets naar startpunt hike waterval.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sfeervolle camping, zeer goede ontvangst en erg behulpzaam. Mooi uitzicht en er is de hele dag wel wat te zien.
Zeer verzorgde camping, ruime voor campers en caravans verharde plaatsen , vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg.
Keurige camping, hele ruime plaatsen, goed sanitair. Geen goede OV met Edinburgh. Echter wij betaalden omgerekend € 65 ! voor een nacht camper, twee personen en elektra. Onze duurste camping tot op heden en dat met geen tot slechte wifi.