@Harm---Ria
- 2017
- Malibu Buscamper 640
- 2017
- Buscamper
Parkachtige camping met mooie plaatsen. Wordt veel gebruikt als doorgang camping. Goede wifi. Een ster minder om de warmwater kranen voor afwas die niet boven de wasbak zitten.
Weinig rechte plekken, wel 3 vlakke plaatsen voor campers. Goed warm water voor afwas en douche. Uitstekende wifi.
Gezellige camping, met restaurantje en zwembad wat vandaag net is geopend Sanitair schoon en functioneel. Sommige plaatsen wat klein, andere weer wat groter, voldoende schaduw vnl. naaldbomen.
Camping ligt ideaal voor bezoek Toledo, sanitair in orde echter op 2 juni zwembad nog steeds niet open. Alleen voorste chemisch toilet stortplaats open, dat betekent ver sjouwen voor de lage plaats nummers. Geen wifi op plaats, al met al flink aan de prijs.
Mooie camping met veel schaduwrijke plaatsen, Snelle incheck dat is wel eens anders op Spaanse campings en ja het heerlijk zwembad is open!
We zijn twee dagen bij David en Gine op de camperplaats geweest, we hebben een vrij strak programma voor onze rondreis Spanje anders hadden we langer willen blijven. Uitstekende en sfeervolle camperplaats en wat een lieve mensen zijn David en Gine!
Camping ziet er gezellig uit, echter te duur (€ 40 incl. stroom voor zover beschikbaar). Sanitair erg beperkt, wij hadden koude douche.
Wat een gedoe met die poort, camping stond erg vol, wij vonden het i.c.m. die gesloten poort erg benauwend, we zijn weer vertrokken
Wij moesten € 55 betalen voor een nacht 2 personen, camping zag er aan de voorkant niet aantrekkelijk uit, restaurant gesloten, wij zijn doorgereden. De eigenaar zij dat er een evenement was (vlieg show) en dat het daardoor duurder was, volgens mij liep het evenement op zijn eind.
Kleine camping alles is er inclusief klein zwembadje, aardige eigenaar. Stadje in de buurt met verschillende levensmiddelen winkels oa Lidl. Uitstekende WiFi.
We kwamen hier rond 14:00 uur, receptie ging pas om 17:00 open. Je kunt digitaal aanmelden via QR code. Echter even over de kleine ommuurde campingplaats gelopen, alle plaatsen bleken gereserveerd. Wij vonden het weinig sfeervol, we zijn doorgereden.
Camping ziet er leuk uit, klein zwembadje in het hoogseizoen, uitstekende wifi. Bushalte in het dorp en niet vlak voor de camping
Voor ons de ideale camping, gezellig, centrale ligging, goed, schoon sanitair, leuk restaurant, goede fietsmogelijkheden, enkele speeltoestellen voor kinderen. Enig min puntje: matig werkende wifi
Uitstekende camperplaats met alles er op en er aan. Uitstekende WiFi, beter als op menig camping. Toegangsweg niets mis mee!
Wij kwamen hier voor de laatste tussenstop, camping is idd helemaal overwoekerd. Doordat de App zoals meerdere keren deze vakantie de reviews niet toonde door een storing en doordat de App niet up to date is kwamen we hier terecht.Toch voor een nacht gebleven omdat de voorgaande CP's vol waren. NKC schaf deze app maar af, want door deze slecht functionerende app zet je camperaars op het verkeerde been
Van dit soort campings houden wij, op loopafstand van schitterend stadje, veel komen en gaan van kampeerders, door elkaar en gelukkig niet met hoge heggen van elkaar gescheiden.
Heerlijke rustige camping, vlakbij het leuke dorpje Nant op loopafstand. Jammer dat het zwembad (nog) niet geopend was. Schoon sanitair, vriendelijk ontvangst. Gratis wifi dmv dagelijkse code voor 5 uren.
in tegenstelling tot de eerdere review, je kunt zelf een plaats uitzoeken. Het geprinte bonnetje geeft weliswaar een plaats nummer, maar op het bonnetje staat ook: "free pitch you can install yourself where you want". Sanitair super, wel erg teleurstellend dat het zwembad leeg is!
Keurige functionele camping, prima camperplaatsen. Verwarmd zwembad en speeltuin. Goede uitvalbasis voor Valkenburg en laatste Pieterpad etappes. Erg vriendelijk personeel bij de receptie, top!
Wat een heerlijke ongecompliceerde camping, een echte boerderijcamping met heeel veel speel elementen voor kinderen, keurig sanitair. Hier komen wij terug!
In tegenstelling van eerdere review, op deze camping helemaal geen vaste plaatsen, wel hutten. Op de camping in het plaatsje zijn allemaal vaste plaatsen. Zeer mooie knusse kleine camping direct aan het meer en op loopafstand van het dorp.
De beste en .mooiste camping tot nu op de Lofoten, hier waar voor je geld. Ruime plaatsen, geweldig uitzicht, goed en schoon sanitair 320 Nkr incl. stroom
Zeer rustige camping met goede voorzieningen. Vooral toegerust voor 50+. Uitstekende wifi. Voor vertrek na 12:00 wordt een halve dag extra in rekening gebracht, ook als deze dag buiten het hoogseizoen valt.
Leuke niet al te grote camping in een mooie omgeving. Achterop de meeste leuke plaatsen. Vriendelijke en behulpzame medewerkster bij de balie. Sanitair niet super de luxe maar functioneert prima en is schoon
Uitstekende CP, voorzieningen voorbeeld voor andere CP's. Goede wifi. Bovendien prima uitvalsbasis voor mooie wandelingen fietstochten in het Drents Friesche woud!
mooie plek bij molen, in tegenstelling tot een eerdere review, uitstekende wifi. Wij gebruiken wel een versterker.
Wat een leuke kleine gemoedelijke camping in een mooie omgeving met een leuk plaatsje op ca. 2 km. Uitstekende WIFi en dat voor € 33 incl. stoom
Prima CP, echter wij ondervonden aan het begin van de avond veel herrie vanaf de losplaats van het winkelcentrum. Fietspad naar Rheinfall aanvankelijk lastig te vinden, ligt aan overkant spoor in westelijke richting vanaf CP, overgang of tunnel spoor zoeken.
Prima camping, goed ontvangst, beekje over de camping, Lidl op ca 800 meter
Prima camperplek met toilet, douche tegen betaling. Wij stonden hier met in totaal 14 campers. Uitstekende gratis WiFi. Plaats incl. Electra € 6. Enige minpunt het is er nachts aarde donker
Schaduwrijke camping, sanitair goed en schoon. Helaas wel alles zoals zwembad half september gesloten.
Op deze camping komen wij niet weer, het is een regeltjes camping, ten eerste komt er een mannetje langs de plaatsen om de administratie te controleren, terwijl het aanmelden al heel omslachtig is. Wij hadden de camper in de lengte gezet, er was ruimte te over, maar nee dat zelfde mannetje kwam weer langs, no no no no. Wij willen ons vrij voelen, hier wordt je voortdurend gecontroleerd
Goede ontvangst geen administratief gedoe zoals bij andere campings. Camping in rustige omgeving, mooi gelegen, fijn zwembad, sanitair volgens Portugese normen.
Vriendelijke ontvangst, goede ligging camping, direct aan zee. Plaatsen klein, enkele plaatsen tussen veel beton. Mooi zwembad. Zeer gunstige ligging voor bezoek Porto, bv met de fiets. Sanitair redelijk.
Sitecode: 19325
Goede ontvangst, Mooi aangelegde camping, sanitair wel gedateerd, veel schaduwrijke plaatsen. Op sommige stroompunten zit een schakelaar die je moet omzetten. Enkele plaatsen met een steile toegang en daardoor ongeschikt voor grote campers. Je krijgt een bandje die je op de camping moet dragen.
Prima camping, alles is er, sanitair zoals bijna overal in Portugal gedateerd. Wij hadden een plaats op de heuvel, die zijn minder fraai. Bus naar centrum doet er ongeveer 50 minuten over, bushalte ca 200 meter van camping
Niet onze camping, portier bij de ingang, het is alsof je een bedrijventerrein op gaat. Veel verkeerslawaai van de weg naast de camping. Elektra moet door personeel camping worden aan/los gekoppeld, dag voor vertrek afrekenen niet mogelijk. Sanitair wat verouderd maar wel schoon. Verder veel vaste plaatsen.
Prima camping, goede ontvangst. plaats bepaalt wel het genot, twee sanitair gebouwen zijn van binnen gemoderniseerd en zijn prima, heerlijk zwembad. Goede busverbinding met Lagos op fiets niet aan te raden.
We hebben hier niet gestaan vanwege de slechte recensies, camping wel bezocht, niets mis met deze camping op een mooie locatie dichtbij centrum en strand. Sanitair inderdaad wat verouderd maar niet vies. Achteraf hadden we hier wel willen overnachten, nu hadden we een camping 4 km buiten het stadje
Leuke camping met mooi zwembad, plaatsen op zand zowel ruime als wat kleinere. Goede ontvangst
Zeer vriendelijke ontvangst, mooie camping in natuur, zelf plaats uitzoeken. Camping heeft veel mooie bomen. Wat lastig te vinden.
Camping is onderdeel van sportcomplex, geen sfeervolle camping. Sanitair prima, mooi zwembad.
Functionele stadscamping, sanitair gedateerd, De camping ligt in een recreatiegebied voor plaatselijke bevolking.
Zakelijke receptie, prima sanitair en zwembad. Plaatsen voornamelijk op zand, tegen meerprijs € 10 plaats op gras. Wij belaagden € 32 voor plaats op zand incl. Electies en WiFi
Prima camping echter uit de vorige beoordelingen gingen wij er van uit dat er een restaurantje op de camping zou zijn, het schijnt dat de eigenaar op verzoek eventueel iets wil maken.
Fijne camping in het dorpje, aardige Nederlands sprekende eigenaren. Bij aankomst kregen we heerlijke kersenlikeur. Winkeltje in het dorpje om de hoek.
Hele aardige en behulpzame eigenaars, kleinschalige camping in boomgaard achter het woonhuis. De directe omgeving tussen de camping en Turda bestaat uit een oude deels niet meer in gebruik zijnde industrieterrein
Sitecode: 19145
We waren hier twee dagen, camping aan riviertje bij restaurant in landelijke omgeving. Nette sanitaire voorzieningen. Rustige locatie aan doodlopende weg
Camping aan meertje, groepsaccomodatie, nette functionele toiletvoorzieningen, aardig engels spekende dame, niet ver van autoweg Praag - Brnoi
Gezellige kleine schaduwrijke camping, ca 200 meter van kiezelstrand, sanitair basic maar schoon.
Uitstekende ligging, vlak terrein, redelijk schaduw, sanitair niet meer van deze tijd
We hebben hier een uurtje gestaan, omgeving is idd mooi maar de camperplaats was sep 2017 een grote stuifzandbak
Sitecode: 2077
Er is hier geen camperplaats, wij hebben op de camping gestaan