@Harm---Sue
- Integraal
Augustus 2026
2 foto's toegevoegd · 24 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Heel aardige mensen , heerlijk gegeten met producten uit eigen tuin en omgeving van San Ruso . . Zwembad en jackouzie waren heerlijk. Beginnende camperplaats maar met alle voorzieningen. weinig schaduwplaatsen . maar wel schaduw op lig edden langs zwembad
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Toen wij aankwamen was prijs €52 per nacht , toen wij hierover reclameerden , was het de normale prijs . ook hadden wij geresveerd waar hij niets van wist . Uiteindelijk helemaal goed gekomen , want hij gaf ons een kaart mee en aanwijzingen naar camping dei trulli hier eas prijs €36 per nacht inclusief electra en er was ook nog een mooi zwembad
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Heel rustice C C , overdag ook parkeerplaats voor kasteel maar daar heb je totaal geen last van. Heel vriendelijke beheerder en nette en schone douche die 4 euro per camper kost . wij betaalde 20 euro voor de nacht ink stroom en water naast Camper. Kortom heel fijne plek
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
zoals vorige reviews , zeer aangename eigenaren , heerlijk rustig , prachtig gelegen tegen de voet van de bergen. Bakker en groenteman komen langs op camping . echt een hele fijne plaats
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Heel mooie en schone camping , met veel schaduw plaatsen . Direct aan het Bolsena meer waar je heerlijk kunt zwemmen. goede douches en toilet schoon en gratis. Ook dorpje op loopafstand is een aanrader. zeker een aanrader voor een verblijf van 4 of 5 dagen.
Heel fijne camperplaats , hartelijk ontvangst door Jan Susy. Alle voorzieningen schoon en prima voor elkaar. sluiten on aan bij eerdere reviews
leuke camping , camperplaats . geen mogelijkheid voor toilet en grijs water te lozen. en geen Wifi
7 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

2023