@Harm59
Mei 2026
De camping is redelijk duur 1 persoon met buscamper 22,10 euro per nacht. Je mag niet zelf een plaats uitkiezen. Ik sta dus in de zon bij 32 graden. Gelukkig kan ik onder een boom zitten
2 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

Prima camping. Schoon toiletgebouw met ook douches en toiletten voor invaliden. De beheerder is tussen 9 en 10 en tussen 18 en 19 uur aanwezig
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

Prima camping, vriendelijke Belgische eigenaren en een toprestaurant. Vlakbij A20 dus voor op doorreis ideaal. Echt een topper
Prima camping vlakbij centrum. Goedkoop met 10,40 euro per nacht, 1 persoon , camper incl stroom
voelt onveilig door daklozenopvang ernaast. Mannen lopen steeds over cp, bezetten de bankjes , maken rotzooi, lawaai en ruzie. Vooral s avonds als de opvang vol is veel lawaai en onbegrip. Er werd zelfs gevraagd of ik plek had voor 1 nacht in mijn camper
hele mooie camping, goedkoop, 18 € 1 persoon en van 5,40 m. Zwembad geopend vanaf 20 mei
prima camperplaats, jammer dat de douches in de winter zijn afgesloten. ik heb alles aan boord maar een ruime douche is zo nu en dan wel heerlijk
Sitecode: 12000
Is gesloten Er staan ook geen campers