@HarmJanMuurling
- 2012
- Rapido 680 F
- 2016

Afgelopen pinksterweekend hier gestaan met prachtig mooi weer. We stonden op een camperplaats, maar met gebruik van de polderdijk bij de jachthaven was het een heel bijzonder plekje. Wat kan Friesland toch mooi zijn. Vanmiddag gaan we naar Sloten om de fietsers van de jaarlijkse elfstedentocht aan te moedigen. We komen vast terug.
Prachtige camping in een mooie en wandelrijke omgeving. Kleine waterval op loopafstand. Goede voorzieningen en met het gratis openbaar vervoer ben je in 20 minuten op het station in Echternach, waar ook een grote supermarkt is. Of je gaat naar Larochette. In de periode dat wij hier stonden was het zeer heet, maar ‘s avonds koelde het lekker af. Vriendelijke ontvangst en nieuwe toiletruimte. Een aanrader.👍
Wat een mooie locatie en uitzicht. De camping heeft een natuurlijke omgeving. Het sanitair is supergoed voor elkaar. Bij de camping is nog een bistro en kleine winkel. De eigenaren zijn heel gastvrij en vriendelijk. Deze plek lijkt een vergeten pareltje.
Wat een prachtige, mooie en sfeervolle camping voor onder de € 20,-/nacht. Alle faciliteiten zijn aanwezig inclusief zwembad. Op de loosplek voor campers is schoon drinkwater aanwezig en je kunt zelfs je bandenspanning controleren. Echt een aanrader. Topcamping.
Prachtig mooie groene camping met alle faciliteiten voor een lage prijs. Wij betaalden inclusief elektrisch € 16,20/nacht. Via een voet/fietspad langs de rivier kom je in een bijzonder mooi en sfeervol stadje. Ook in de omgeving is genoeg te doen. Een aanrader

Een paradijselijk plekje midden in de Friese Wouden. Leuke en gastvrije eigenaren. Mooie nieuwe camping met oog voor detail qua sfeer en uitstraling. Goede fiets- en wandelfaciliteiten in de nabije omgeving, waaronder het blote voeten pad. De camping is een echte aanrader voor rust- en stiltegenieters. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en heel gastvrij. Wij komen zeker terug.

Prima camping met uitstekende sanitaire voorzieningen. Goede fietsomgeving. De camping is volgens eigenaren Ruben en Sonja nog in ontwikkeling en wij zijn zeer benieuwd hoe dit zich ontwikkelt. We komen zeker nog een keer terug.

In september 2017 hier ook geweest. Prima en goedverzorgde camping met dito sanitair en uitstekende grasmat. Goede uitvalsbasis voor diverse fietstochten in een mooie pittoreske omgeving. Leuke en sympathieke ontvangst door de eigenaren. Echt een aanrader.
Mooie kleine camping in een mooie fietsomgeving. Leuke plaatsen in de omgeving. Camping is niet groot, maar goed voorzien en schoon. De drukke weg kan als nadeel worden ervaren, maar is ons meegevallen. Wij waren hier op 31 augustus met de Oud Lunterse dag. Een groot gezellig dorpsfeest en velen zijn in oude stijl van vroeger gekleed.
Eind juni op deze camping gestaan. Mooie fietsomgeving en gastvrij onthaal op de camping. Goede sanitaire voorzieningen en rustige omgeving.
Prima camping direct gelegen aan het meer en mooie ruim opgezette plaatsen. De camping heeft goede sanitaire voorzieningen, een restaurant/bar. Wifi is alleen bij het restaurant. Rond het meer zijn goede fietsvoorzieningen. Leuke omgeving en Annecy is een aanrader.
Prima ruim opgezette camping met grote plaatsen. Hoewel hoogseizoen was deze camping niet vol. Wij waren hier op 8 juli jl. i.v.m. de terugreis naar huis. Toiletgebouw is schoon, maar wel gedateerd. 's nachts is er bewaking aanwezig en gaat het toegangshek op slot. Naast de camping is een restaurant, dat goed bezocht werd. Wij hebben hiervan geen gebruik gemaakt. De camping ligt aan een heel mooi meer met een goed zandstrand. Op het meer is ruimte voor suppen, waterfietsen, zeilen, etc. maar geen motorboten. Al met al een mooie plek met de stad Vesoul op een paar kilometer fietsafstand.
Mooie rustige camping met camperplaatsen. Klein sanitair, maar goed schoon. Mooie fietsomgeving met diverse mooie dorpjes. Ligt wel aan een drukke weg, maar daar heb je niet veel last van. Voor plm. € 10,— per nacht een hele fijne plaats om te verblijven.
Prima camping met goed schoon en aangenaam sanitair. Op fietsafstand van Enschede (plm. 5 km.). Mooie fietsroutes in de omgeving. Wij hebben hier één nacht gestaan, maar komen vast eens terug. Een aanrader. Prijsindicatie 2 pers. incl. stroom € 19,—/nacht.
Sitecode: 52090
Keurige camping en vlakbij de A28. Wordt veel gebruikt door vakantiegangers op doorreis, maar zeker de moeite waard om langer te blijven. Alleen al de voorgestelde fietsroutes zijn een langer verblijf waard. Ruime plaatsen, goed sanitair, dito restaurant en dichtbij diverse supermarkten, centrum en pinautomaten.
Mooie kleine verzorgde camping met goed en schoon sanitair, die nog niet heel oud lijkt. Dichtbij centrum en diverse supermarkten. Ligt tevens niet ver van de snelwegen naar Caen, Le Mans en Parijs. Goede kwaliteitsverhouding voor een lage overnachtingsprijs incl electra. Prijs per nacht € 15,74 o.b.v. 2 personen met camper. Ruime plaatsen aanwezig. Tussen 12 en 15.00 uur is de receptie gesloten.
Prima camping en ruime plaatsen. Voorzien van een kleine bar. Legen van het chemisch toilet moet buiten de poort geschieden even voorbij de glasbakken aan de rechterkant waar je vuil water kunt lozen en schoon drinkwater kunt innemen. Mooi en ruig gebied met goede fietsroutes langs de zee naar La Rochelle plm. 20 km.
Prima camperplek in het centrum van Faucon sur Mér. Voorzien van sanizuil en toilet, die wel iets schoner had gemogen. Helaas geen douchegelegenheid, anders was de beoordeling hoger geweest. Veel beschutte plaatsen op verharde ondergrond. Nabij diverse winkels en strand. Het dorp heeft een gezellige uitgangsgelegenheid. Kaartje voor de cp kun je bij de automaat van de slagboom krijgen.
Prima camping, heel schoon en netjes. Leuke camping om voor meerdere dagen te staan om de omgeving te verkennen. Helaas stonden we met onze camper op het parkeerterrein, omdat het terrein te nat was, vanwege het slechte weer van de afgelopen dagen. Vriendelijke ontvangst en gastvrij. Het cijfer zou een 9 geweest zijn als we op de camping zelf hadden gestaan.
Mooie goed verzorgde camping met goed sanitair, leuke plekken en aardige eigenaars. Helaas maar één nacht gestaan, maar we komen zeker terug.