@HarmenSteenbergen

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Hele leuke rustige plek achter de Inn. Helaas hadden ze last van een stroomstoring, waarvoor een lekker biertje na een wandeling van twee uur er niet in zat. Sanitair kon iets beter. Bijna overstroming als je ging douchen. Voor de rest prima.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Wat een prachtig uitzicht! Neem inderdaad St. Michael Street, anders kom je wel hele nauwe straatjes tegen. De wandeling naar beneden was ook goed te doen. Helaas moet je ook weer omhoog😄. Veel douches en toiletten. Kortom, prima plek.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Dure camping. Wel ruime plekken op gras, maar voorzieningen erg verouderd. In veel douchecellen zijn de haakjes afgebroken. De warmte valt niet te regelen. Er is niets op de camping. Alleen voor overnachting prima, maar voor dat geld....

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Drie sterren. Niet omdat de plek niet goed was, maar omdat je een account moet aanmaken. Franse Pascal deed zijn best te helpen, maar het schiet niet op dat hij geen Engels spreekt 😄. Je krijgt een pasje waarop € 50,00 staat en deze kost €5,00. Als je nooit weer op een aangesloten camping komt, ben je dat geld kwijt.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Vriendelijke ontvangst door Simon. Er was net een hoosbui geweest, waardoor er een grote plas water op het grind lag. Simon verontschuldigde zich daarvoor😄. Alles netjes maar voor 50 plekken is één douche voor dames en één voor heren te weinig. Voor de rest prima. Gemoedelijk.