@HarmkeH
Prima camping op loopafstand van het stadje.
Grote plaatsen met electr., water en afvoer. Sanitair prima. Was een mooi zwembad bij. Een rustige camping in een stil dorpje. (waren daar zondags)
Prima camping met een heerlijk relaxte sfeer. De plaatsen in het begin bij de receptie kunnen enig geluidshinder van de weg ondervinden. Kies dan een plekje meer naar boven. Is ook sanitair boven.
Goede plaats met alle voorzieningen die op een camperstop behoren. Nadeel zeker het verkeerslawaai van de naastgelegen snelweg. De weinige bomen geven nauwelijks schaduw: die schaduw hadden wij graag gehad met de plus 35gr. toen wij daar stonden. Toch een goede stopplaats voor 1 nacht.
Waren hier eerder: opvallend is de toename voorin van "huisjes/glamping" plaatsen. Achterin blijkt plaats voor caravans/campers etc. Tijdens ons verblijf mochten 2 campers kennis maken met bomen die op nogal ongemakkelijke plaatsen staan. Schade! Let dus op welke plaats wordt aangeboden. Enthousiaste medewerkers. Voor de honden is er nu zelfs een water-speel-paradijs! Jammer, dat destijds de bomen niet met iets meer beleid werden geplant.
Sitecode: 20122
Als camperplaats goed bruikbaar. De stoepranden geven totaal geen probleem. Sanitair is over zijn datum. Een aparte loosgelegenheid voor chemisch toilet kon ik niet ontdekken.
Ideale plaats voor diegene die naar/vanuit Brindisi geboekt heeft voor Igoumenitsa. Onze middagboot uit Igoumenitsa lag om 20:30h in Brindisi. Vooraf een mailtje of we tegen 22:00h terecht konden. Geen probleem en om 21:50h reden we de camperplaats binnen. Fles koude wijn als begroeting. Super attent. Prima staanplaatsen. Villanova a Mare is een rustig plaatsje met een perfecte ijsboer!
Plus 5 sterren voor een enthousiaste receptiemedewerkster, keurig schoon sanitair en een goede prijs. Min 2 sterren voor de rest.
Camping waarbij de staanplaatsen niet altijd duidelijk zijn. Sanitair schoon, maar al wat ouder. Fijn zwembad. De stad Lefkada prima op de fiets te doen. Lidl vlak bij. Minpunt: afgifte chemisch toilet. "Dat kan ècht niet meer in huidige tijd!"
Erg vriendelijke receptie. Flinke plaatsen met mooi aangelegde tuin.. Sanitair is ok. De hoogte van de weg naar de camping is ruim voldoende. Ook voor campers van 8 meter. Het aantrekkelijke plaatsje Preveza ligt op 4.7 km goed te fietsen. Prachtig zwembad.
Prima locatie voor een tussenstop. Omgeving niet bijzonder. De toeritten zijn aan de smalle kant: veel steken met onze 6.80mtr. De plaatsen aan zee hebben dit probleem niet. Sanitair prima.
Het sanitair ziet er keurig uit. Het kan erg lang duren eer het afwaswater/douchewater op temperatuur is. Veel permanente plaatsen. De plaatsen voor passanten zijn goed. Bus naar Navplion stopt vlak bij. Aan de zeekant is men is nog steeds aan het werk op en voor de camping.
Sitecode: 19430
Terrassencamping. Drie reisgroepen tegelijk is veel. De "makkelijke" plaatsen zijn voor de groepen. Camping, locatie en restaurant zijn 5 sterren waard.
Sanitair schoon. Jammer van de verkalkte kranen. Grote plaatsen in de schaduw. Het gezellige dorpje Epidavros met zijn haven op loopafstand via een rechtstreeks pad.
Sitecode: 19228
Een ontspannen sfeer op deze camping. Allervriendelijkst welkom. Percelen niet al te groot maar heerlijk in de schaduw. Tijdens ons verblijf was de afwas/douche koud maar dat zal toeval zijn.
Wat een enthousiast, vriendelijke ontvangst! Grote plaatsen en schoon, mooi sanitair.
Sitecode: 41990
Geweldig medewerkers in een top camping
Als doorgangscamping prima geschikt. Ook restaurant kan je aanbevelen. Er komen ca. 25 plaatsen bij
Sitecode: 22099
Waren hier omdat ons deurslot stuk was. Vervelend als de camper maar 1 deur heeft. Door de camping naar dit bedrijf verwezen en dat bleek een goed advies. Men wordt naar volgorde van aankomst geholpen. Een prima oplossing omdat het bedrijf in het voorseizoen volop werk heeft en wij onaangekondigd langs komen. Hulde. De reparatie werd vlot uitgevoerd tegen een vriendelijke prijs. De winkel heeft een uitgebreid assortiment. Meer dan wij gewend zijn
Aardige mensen. Prima geschikt als doorreiscamping. Alles goed onderhouden en schoon.
Vriendelijke ontvangst. Goede doorreis camping. Een huisje is gereserveerd voor het sanitair. Geen afwas mogelijkheid. Stortplaats chemisch toilet kan verbeterd.
Prima camping voor een bezoek aan Maribor. Supermarkt en bushalte om de hoek
Helaas kan ik geen ster geven want deze camping gaat pas op 30 mei open. Een nachtje voor de poort is ook niet mogelijk. De uitleg was vriendelijk.
Voor deze camperplaats zijn de 5 sterren volkomen terecht. Aan alles is gedacht.
Vriendelijke ontvangst. Mooi aangelegd en royale percelen. Prima locatie om de omgeving op de fiets te verkennen. We komen zeker terug.
Sanitair gedateerd maar schoon, ruime percelen, asfalt fietspad voor de camping, prijs €15,44. acsi. Kortom prijs in aanmerking genomen 4 sterren waard.
Vriendelijke ontvangst. Bergerac is een bezoekje waard. De camping? Douches klein maar goed. De afwas is niet meer van deze tijd en de chemischtoilet stortplaats "voorwerelds". Het terrein: grote plassen en modderig na een regenbui. Deze camping heeft een investering nodig.
Op deze -beperkte- ruimte heeft men de maximale plaatsen weten te creëren. Knap gedaan. Medewerkers vriendelijk en behulpzaam. Plaatsen helft gras helft grid. We reden eerst de oprit voorbij. Opletten dus. Wij vonden de route naar het plaatsje het beste vanaf de voorkant. Iets langer dus. Jammer, dat er aan de Spaanse noordkant weinig ruimte is voor een camping op vlak terrein.
Gezellige camping. Schoon sanitair. Leuk zwembad. Het aardige stadje op loopafstand.
Doorgangscamping met steile oprit, de goedkope plaatsen (€31 incl. elektrisch) zijn klein. Zwembad en sanitair perfect. Afwasdeel matig.
Uitstekend! Meer kan ik er niet aan toevoegen.
Camping kan een upgrade gebruiken want Plasencia is de moeite waard. Het is een kleine mosite om de takken wat bij te snoeien. Douche is prima. Goed fietspad langs de rivier.
Prima camping. Ook voor bezoek Cadiz (ferry) of Jerez (trein) aan te raden. Toiletgebouw zou een standaard voor alle campings kunnen zijn. (behalve de locatie chemisch toilet acherin.)
Camping gedateerd maar douches warm en krachtige straal. Sanitair is schoon. Voorheen op parking Hernan Cortes gestaan: temp. toen 25gr. Daar geen camping gedrag en op asfalt zonder schaduw. Temp. nu 37gr. en dan is camping Merida voor ons een veel betere keuze.
Terrassencamping. Vriendelijke ontvangst. Sanitair -douches- klein maar schoon. Afwassen in lauw water. De A7 geeft 24/24 uur indringend geluid. Plaatsen onderin hebben last van uitwerpselen van vogels. Eigenlijk 2 sterren maar het fietspad naar Estepona maakt er 3 sterren van.
Dat "vandaag gesloten" verhaal op Campercontact klopt niet. Wij hebben er prima gestaan. Vriendelijke ontvangst, sanitair dik voorelkaar. Met de bus naar Malage, op de fiets naar Torre de Mar is prima te doen. Royale plaats met zonwering. Door de poort sta je op het strand.
Konden op een dubbele plaats staan. Internet OK. Heerlijke douche. Heet afwaswater. Fietspad langs dit stuk kust. Prijs €21
Goeie camping, prima sanitair. Tòch 1 ster minder: stortplaats chemisch toilet náást de afwas. Muurtje op borsthoogte er tussen. Dat kan ècht niet!!
Camping nu onder de Sandaya vlag dus: rechts van het zwembad volledig bezet doot "chalets,huisjes,bungalows" you name it. Links voor passanten. Nog enkele grotere plaatsen en bij de heringerichte plaatsen ontbreekt schaduw. Met ACSI € 24,80
Hulde! Tot nu toe de eerste camping die de prijs berekend zoals vermeld in de ACSI gids. We hebben er weer prettig gestaan.
Druk bezochte camping. Omhoog gekeken lijkt het wel wat op de favella,s van Rio. Vriendelijke ontvangst. Sanitair oud maar schoon. (zelfs ook nog hurktoiletten). Sestri is een gezellige, Italiaanse stad. Lopend naar de stad is te doen. Wij betaalden eind april €72.- voor twee nachten met ACSI kaart.
Drainage nog steeds hopeloos. Lijkt meer op een zwembad momenteel. Minimaal 2 nachten
Vriendelijke ontvangst, royale staanplaatsen en werkende WIFI. Tip: neem vanaf afrit 37 niet de weg rechts om op een smal weggetje te komen. Neem de D32. (onze GPS voor vrachtauto,s vond het nodig om dat wél te doen)
Sitecode: 20516
Sanitair volledig vernieuwd. Werkend internet bij de bar aan het meer.
Lekker dicht bij het drukke plaatsje. Jammer dat de kampeerplekken zo langzamerhand plaats maken voor houten/plastic hokken. ("chalets"). De medewerkers zijn vriendelijk.
Volgens ACSI vanaf 29 maart geopend. Klopt niet moet zijn: 15 mei volgens de receptie. Geen probleem voor ons. Geen aanlokkende omgeving en meer bedoeld op de "enclave" te blijven. Een ster voor de vriendelijke medewerker
Redelijke plek maar onrustig. De zuilen voor elektrisch willen nog wel eens haperen. TouristInfo beperkt open dus een energie oplossing kan je dan wel vergeten. Elten is een aardig dorpje. Emmerich verpauperd. Zal vroeger anders geweest zijn.
Een aanrader. Royaal vlak terrein in een bosrijke omgeving. Ligt aan een Fietsknooppunten route. Sanitair perfect. Grote doucheruimtes We komen zeker terug.
Sitecode: 91914
5 sterren meer dan waard. Prima (vernieuwd) sanitair, ruime plaatsen op beton met er voor grind dus geen troep in de camper. Omgeving zeer de moeite waard. Opmerkelijk: ook na een hevige regenbui was er geen plas op het terrein te bekennen. Goede drainage,dus
De Franse Ardennen. Waren hier eerder. Lekker relaxte camping met flinke percelen waarvan vele met schaduw. Receptie vriendelijk. Nu fietsroutes langs kanaal.
Sitecode: 2061
Douches OK. Aankomst 11:50 betekend wachten tot 14:00u. Terrein/paden kan een opknapbeurt gebruiken. Rommelig. Medewerkers doen hun best.
Grote plaatsen met elektr/water aansluiting. Sanitair OK Snoeischaar meebrengen.
Een eenvoudige camping op een goede locatie. Vriendelijke medewerkers. Sanitair is schoon. Leuk, klein plaatsje boven de camping. We hebben zelf niet gefietst maar zagen de "Velo" bordjes op veel plaatsen langs de rivier.
Jammer,nog steeds geen zwembad. Vermaak dus uitsluitend onder aan de berg. Percelen krap. Sanitair OK. Zarautz en Getaria zijn een bezoekje waard.
Gebruik de decimale positie: NIET die met Graden en Minuten (dan sta je aan de overkant van de L,Arize). We hebben hier 2 dagen prettig gestaan en in de omgeving leuk kunnen fietsen.
De ontvangst was vriendelijk maar de essenciële zaken die we hadden moeten weten werden ons niet verteld. Jammer want dat leverde bij vertrek irritatie op bij de receptie. In ons geval volledige non-communicatie. Waarom geven ze de gasten niet een A4 tje met nodige informatie? Echter, waar ik een ster voor aftel is de voorziening voor legen chemisch toilet: de slang om de cassette te spoelen is dezelfde als water tanken. Staat "Eau" op een bordje
Je kunt er staan (als het niet vol is), er is elektrisch en water. Een parkeerplaats vlak bij het centrum. Dus geen luifel uit etc.
5 sterren, dik verdiend. Uitstekende camping. Sanitair, afwas, afval legen: het klopt gewoon allemaal. Ook fietstochtjes in de omgeving prima te doen.
Gewoon een eersteklas camping. De enige beperking is de locatie. Niet lekker dicht bij de stad maar er rijden bussen.
Uitstekend verzorgde camping. Groot zwembad. Super sanitair én schoon. Op de fiets naar Tarragona was voor ons geen probleem. Ja, er rijdt een trein langs.
Ja, gratis elektrisch, wifi, water, afvoer. Een prima idee maat dat moet wel betaald worden. Door wie? Men hoopt op deze manier wat "leven" in het rustige L Albi te brengen. Aankoopbonnetjes van bestedingen in L, Albi in een bus aub. Echter: je kunt er praktisch niets uitgeven omdat er amper winkels zijn! Beter is om een bijdrage van zo,n €5.- à €10,- te vragen. Bij ons bezoek stonden uitsluitend Spanjaarden waarvan velen langer dan de 72uur...
Sitecode: 20924
Zeker 4 sterren. Vriendelijke ontvangst.De stad via stadsbus (40min voor €1,50) of op de fiets goed te bereiken. Redelijk grote plaatsen. Mooi zwembad. WIFI na moeizaam inloggen OK. Een ster minder voor de te-kleine douches. De chemisch-toilet stortplaats krijgt een onvoldoende
Eenvoudige camping. Hoofdzakelijk vaste bezoekers in hun gebouwtjes. Afstand tot Olite is 2,4 km mits men het splitpad naast de camping neemt. Olite is een bezoekje meer dan waard.
Sitecode: 61907
Goede camping met veel camperplaatsen. Le Tréport is een aardig plaatsje. Redelijke WIFI maar Whatsapp blijkt geblokkeerd.
Dik verdiend, deze 5 sterren. Ruime plaatsen, sanitair picobello en heerlijk fietsen in de omgeving. Met liefde verzorgd
Officiele classificatie is 2 sterren. Ik geef er 3 omdat er een zwembad is en de percelen redelijk groot zijn. Minofmeer een doorgangscamping maar de omgeving is zeker de moeite waard. Toiletgroepen zijn OK. Chemisch toilet bij ingang groezelig. Over de boomtakken is al genoeg vermeld: opletten dus!
Voor onze 7.00 meter camper geen enkel probleem. Uitstekende camping. Palamos is een gezellig stadje, heerlijk zwemmen in het baaitje "La Fosca" of in het grote zwembad van deze camping. Leuk in de omgeving gefietst, o.a. naar San Filiu de Guixols. Een aanrader!
Een uitstekende camping met vriendelijk behulpzame medewerkers. Twee punten: ongewoon veel autoverkeer/elektrische karretjes over de camping. Oplossing zou zijn; bij de receptie de toegang, bij parkeerterrein de uitgang. (50% minder autoverkeer). Beide chemische toiletten staan op een volstrekt verkeerde plaats. Onnodige stank in directe omgeving. (waarom niet 1 op de parkeerplaats gezet?)
Deze camping is zonder meer 5 sterren waard. Ruime plaatsen, de bomen staan op de goede plaats. Uitstekend zwembad en ook in zee is het prima zwemmen. Op de fiets naar Valencia is goed te doen. (waar laat je de e-bike in de stad?). Puçol is een rustig plaatsje.
Wordt constant schoongemaakt. 1 ster minder omdat het blijkbaar normaal gevonden wordt dat avonds om 11 uur gebarbequed wordt vlak naast de buurman. Het strand bestaat uit keien en loopt vrij steil af in zee.
Hebben hier een aantal dagen heerlijk gestaan. Langs de rivier relaxt naar Muros stad gefietst. Een prima camperplaats om te overwinteren. Plaatsen niet al te groot. Sanitair schoon en netjes.
Een verademing na de hectische campings aan de kust. Royale plaatsen. Fijn zwembad. plaatsje Sax is dichtbij evenals Alicante. (vliegveld).Lijkt me ook de ideale plaats om te overwinteren. Eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam.
Een goede camperplaats. Maar als ik deze plaats vergelijk met de nabije camping "les Illes" gaat mijn voorkeur toch naar de laatste. Weliswaar iets duurder maar dan wel inclusief WIFI en douche voorziening. Iets verder lopen naar het plaatsje. In Charmes zelf valt weinig te beleven.
Als camperplaats zeker 4 sterren: verharde bodem met elektrisch, wateraansluiting en afvoer afvalwater. De ijsbverkoop en het restaurant waren deze dinsdag jammer genoeg gesloten. Eigenlijk kwamen we hiervoor. Volgende keer beter. Er wordt nog gewerkt om de schade van recente overstroming op te lossen. Zo te zien zijn ze daar al aardig in geslaagd.
De prijs in aanmerking genomen 4 sterren. Grote plaatsen, vriendelijke, beetje Nederlands spekende beheerder. Heerlijk fietsen langs het kanaal. Charmes op loopafstand. Uistekende croissants (!!). Douches zijn schoon maar klein.
Vriendelijke ontvangst. Ruime plaatsen douche is schoon maar klein. Afwasruimte onvoldoende (kan echt niet meer). Daarom een ster minder. Mooi fietsen in de omgeving.
Sitecode: 2032
Aanrijden vanaf het westen: ten oosten ligt vlak voor de camping een spoorbrug hoogte 2.75 mtr. Iets om rekening mee te houden. Gratis WIFI ontvangst op onze plaats zwak. Enkele plaatsen zijn keurig bestraat. Het is een genoegen langs het Canal Rhone-Rhin te fietsen via de mooie, brede fietspaden
Vriendelijke receptie. Keurig schoon sanitair. Fietsafstand tot Ludwigshafen aan de Bodensee is 7.4 km. We hebben er prettig gestaan.
Prima locatie om de omgeving op de fiets te verkennen. Grote staanplaatsen op en keurig onderhouden terrein. Sanitair royaal en schoon. Een verademing na de overvolle Nederlandse campings.
Goede doorreiscamping binnen de stadsmuren. Staanplaatsen niet aangegeven. Meer staanplaatsen dan op eerste gezicht opgemerkt.Sanitair is goed. Vriendelijke beheerder. Inschrijven v.a. 17.30u
Uitstekende camping. Bus naar Luxemburg-Stad rijdt meerdere malen per uur. Sanitair prima.
Prima doorreiscamping maar ook voor een bezoekje aan Béziers een aanrader. Geen "moderne" camping. Plaatsen voor campers relatief klein. Deze plaatsen hebben een stevige ondergrond met split. Afwaswater lauw. WIFI €3/24hr.
In het plaatsje op 200 mtr. van strand. Flinke plaatsen aan een meertje. Sanitair schoon maar gedateerd. Deels terrassencamping. Wij betaalden medio september € 21.- Gratis (matige)WIFI bij de ingang. Een gemoedelijke jaren 60 camping.
Een vakantieoord op een onmogelijke locatie: hoog boven het stadje en de zee. Hoofdzakelijk verhuur van huisjes/hokken/tenten. Prima sanitair. Veel hoogteverschillen op het grote terrein. Royale staanplaatsen. De kantine was een tegenvaller: ongeïnteresseerd evenals het eten.
Volledig vernieuwd. Prachtig zwembad, nieuw sanitair en meer staanplaatsen. Wij betaalden voor WIFI €3 voor 5 dagen! Receptie erg behulpzaam en vriendelijk. Mooi fietsgebied. Wèl veel honden op deze camping...
Grote camping. Plaatsen wisselend van grootte. Ruim sanitair. Een 50 mtr. zwembad: perfect. WIFI prijzig: € 8/12uur. Ggen touristische info bij receptie.
Prima doorgangscamping.
Sitecode: 20320
Fijne camping met eigen sanitair. Narbonne op de fiets prima prima te doen. Staanplaatsen groot: sommige lang en smal. Gratis WIFI bij receptie en zwembad.
Receptiedame een beetje kortaf. Camperplaatsen niet groot. Gratis openbaar vervoer in Schwarzwald: geldt ook voor de trein. Dagje Basel prima te doen. Mooie fietsroutes. Zwembad (??) meer een vijvertje. WIFI duur. Sanitair OK
Toevoeging aan eerdere beoordeling: thuisgekomen ontdekken we dat de hars op ons dak erger is dan eerder gedacht. Stonden op de tweede plaats links van de ingang
Vriendelijk beheerders echtpaar. Sanitair superschoon. Goede plaatsen. We staan in een stad, dus enig verkeersgeluid is normaal. Voor deze prijs (€ 7,50) een koopje. Voor extra,s dient betaald te worden. Lijkt me logisch; we zijn per slot van rekening niet op een camping.
Strak georganiserde camping. Info pakket bij inschrijven. Uitstekend sanitair/afwas. Met ACSI kaart en grotere plaats betaalden wij € 30,60. Ook hier een volle camping in de tweede week van juni. (Zuid Duitse Pinkstervakantie)
Een weldadige rust na de herrie in de laatste Kroatische camping. Alles wat aanwezig zou moeten zijn is er.
Een propvolle camping met -wat staanplaatsen betreft- weinig structuur. Een beetje jaren ,70. Ook hier is het strand stenen. Uitzicht is prachtig.
Maar een paar kilometer van de kust, maar wát een verademing. Relaxte sfeer, grote percelen met elektrisch en water. Sanitair uitstekend. Uitstekende WIFI. Heerlijk in de schaduw onder de bomen. Jammer dat sommige caravan eigenaars ook nog een staanplaats innemen om de auto te parkeren (terwijl de plaatsen al extra groot zijn...)
Nee,een superdeluxe camping is dit niet maar wel een camperplaats met alle voorzieningen. Ideaal gelegen voor een bezoek aan de KRKA watervallen. (boot op 700 mtr).WIFI gratis. Sanitair, douches schoon, netjes.Warm afwaswater (kraan in de hoek). Plaatsruimte bescheiden maar veel plaatsen hebben schaduw. Vriendelijke,behulpzame gastheer. Voor ons een dikke 8!
Sanitair schoon en voorelkaar. Hele dag schoonmaak. ACSI plaatsen twee tarieven. Mooie -dure- plaatsen aan het water:geen ACSI. Er zijn vlakke staanplaatsen maar ook veel schuine, camper moeilijk horizontaal te krijgen. WIFI gratis. Ontvangst hangt af van locatie. In een afwasbak werd vis schoon gemaakt. Plassende/poepende honden. Zelf geconstateerd...
Grote percelen. Uitstekend sanitair/douche. Warm afwaswater;(een dakje boven de afwas zou prettig zijn. Tijdens ons verblijf regende het behoorlijk). WIFI gratis en van prima kwaliteit. In twee van de drie toiletgebouwen Chemische WC: daardoor voor sommigen ver lopen. Wij stonden vlak bij voetbalstadion en daar is de mogelijkheid niet. Op het dak veel troep van loofbomen in voorjaar. Begin juni
Strak geleide camping: sanitair schoon, korte douchetijd (2 min), kleine hokjes. Afwaswater lauw. Veel percelen aan de kleine kant en dan ook nog grillig gevormde bomen bij elke toerit. (1,5 mtr. naar achteren geplant zou geen probleem opleveren). Dus moeizaam inparkeren. De elektronische key altijd bij de hand houden. WIFI 1,00 per dag. Symbolisch bedrag maar verbinding slecht. eind mei 2019
Receptie slecht aangegeven: in buitenseizoen midden op de camping. Voor ons een uitermate behulpzame receptie. Chemisch toilet ook hier matig. (vreemd dat veel campings daar zo weinig aandacht aan schenken). Een rij afvalcontainers -14 stuks- staat prominent langs de toerit. Zwembad nog niet in gebruik. Staanplaats voor ons in orde. Eind mei 2019.
Een typisch vakantiedorp met veel huisjes. Tijdens ons verblijf werden er ettelijke bijgeplaatst. Werden vriendelijk te woord gestaan bij receptie. Polsbandje verplicht. Sanitair uitstekend: veel aandacht voor kleine kinderen. Grote percelen. Zwembad nog onder constructie (eind mei 2019). WIFI tarief duur. Strand aan de overkant van de weg was nu onbruikbaar: veel algen.
Leuke camperplaats in een mooie omgeving. Zoutwatermeren met flamingo,s op loopafstand (ca.3 km.). Gratis WIFI vooraan in de agricamping. Wij betaalden medio mei 2019 € 18.- Douches warm water: afwas niet.
Vriendelijk personeel. Het gemak van een bewaakte parkeerplaats vlak bij het centrum. Naast elkaar parkeren. Pittige prijs € 25.- incl. elektrisch. Gratis WIFI. (goede verbinding).
Prima camping. Mooi sanitair. Meeste campers staan achterin. Rieten afdakje naast camper voor schaduw. Wij betaalden € 22.- met "ADAC korting". WIFI was gratis. medio mei 2019
Let op: rijdt niet voorbij de ingang.N 39.4381 E 9.63350 Rechts van de weg. Royale plaatsen. Sommige plaatsen iets hellend. Camperplaats mooi ingepast aan de omgeving. Voor strandliefhebbers een prima camperplaats.
Veel info bij vriendelijke receptie.ACSI kaarthouders staan links na de ingang: niet ideaal want dan is er geen schaduw. Kan een (1) watertappunt ontdekken:op een camping van meer dan 250 plaatsen. Voorziening chemisch toilet zwaar onder de maat:een gat op een betonnen plaat. Afwas koud water. Vlakke bodem. Gratis WIFI: matige ontvanst. Voor zeezicht betaald men een toeslag. Medio mei 2019
Leuke ontvangst:royale parkeermogelijkheid voor de ingang voor diegenen die vroeg in de ochtend met de ferry zijn aangekomen.Receptie va 9 uur.Sanitair OK. Afwaswater lauw. Staanplaatsen voor campers zouden uitgevlakt moeten worden: camper moeizaam horizontaal te krijgen. Wij stonden op royale plaats op camping gedeelte. Voorziening chemisch toilet perfect. €20.- incl. belasting
Niet echt een camping maar wel een uitstekende camperplaats bij het interessante stadje Tarquinia.(centrum 1,8km) Elke plaats eigen water/elektrisch. Voorzieningen zoals douche, toilet, afwas zijn (nog) niet klaar. Vlak bij de Autostrada die nauwelijks te horen is. Ook ideaal als uitgangspunt voor de ferries naar Sicilie en Sardinie: de vertrekhaven voor die ferries ligt vlak bij. Betaalden €10.-
Sitecode: 20516
Familiecamping op leeftijd: vriendelijke receptie. Geen warm afwaswater. Douchen met munten (moesten er om vragen). Vooraan zijn plaatsen aan het meer: kregen we later in de gaten. Bus stopt voor de deur. WIFI 1€ per dag. Overdag ligt de camping onder de aanvliegroute van Fiumicimo: voor ons niet hinderlijk. Nachts geen vliegtuig gehoord. Begin mei 2019
Eigenlijk een schoolvoorbeeld hoe een camperplaats er uit hoort te zien; ruim, grasveldje naast elke camper, schoon en mogelijkheden voor afwas en douche. Funiculaire voor het interssante stadje Orvieto naast de deur. Enige minpunt overdag is de trein: "nothing is perfect".
Kleinschalige camping met flinke plaatsen. Geen warm afwaswater maar wel warme douche. Fietsen langs het Meer van Bolsena geschikt voor crossfietsen: verwacht geen fietspad en echt vlak langs het meer fietsen kan niet. Super Coop op 1km. Bolsena niet veel verder.
Goede camping voor een bezoek aan Arezzo. Busstop op pleintje bij de minimarket. (verkoopt ook buskaartje). Op de spoeling van het chemisch toilet kan patent worden aangevraagd...Eind april. €20.-
Uitstekende parkeerplaats voor campers. Ruimte te smal voor luifel. Afstand busstop voor Modena 1300m. Dicht bij de autostrada daarom avonds flink bezet. Bij de ingang links ook nog de nodige plaatsen. Medio april 2019. €17.-
Dicht bij het interssante plaatsje. Kan vol worden: beschikbare plaatsen elektronisch aangegeven bij de ingang. Douche/afwas hebben warm water. Wij waren er medio april 2019. Prijs € 21.-
Goede camperplaats. Voorzieningen volgens het boekje. Prijs voor- en na- seizoen is pittig. (€ 21).
Vlak bij Maastricht. Redelijke camperplaats maar voor ons geen "Topplatz". Om nou voor nog drinkwater €0,50 te vragen...een beetje dunnetjes...
Stonden hier medio juni: het uitzicht was -tijdens de opklaringen- prachtig. Er is WIFI maar niet overal te ontvangen. Op onze vouwfietsjes naar Baiona was te doen. Er schijnt een paar keer per dag een bus langs te komen. Tijden niet gunstig.
Locatie t.o.v. Maastricht is goed. Prijs voor het gebodene aan de pittige kant; zelfs voor drinkwater moet er extra betaald worden...Voor mij geen "Top Platz".
Prima doorreiscamping: voorin de passantenplaatsen. Caravans kunnen achter trekauto blijven omdat plaatsen lang zijn. Niet erg breed. Ook voor kinderen een leuke camping. Veel speelmateriaal en een fijn -niet al te groot- zwembad. Wij betaalden met ACSI kaart € 20.- Is incl. toeristenbelasting.
Grote plaatsen met eigen wateraansluiting. Aan een vijver gelegen. In het dorp. Warm water voor de afwas. Chemisch toilet/afvalwater legen buiten het terrein. Prima doorgangscamping.
Hoewel de camping flink bezet was, heerlijk rustig. Grote plaatsen met eigen wateraansluiting. Sanitair keurig. Dax ong. 2km.
Hier kom je niet voor de rust: lawaaiige camping met -voor diegenen die daar een plaatsje kregen- een prachtig uitzicht over de baai. De rest moet het doen met soms drekkige staanplaatsen. Sanitair is redelijk schoon. Afgelegen: 420 traptreden lager ligt het mooie strand. Moet je ook weer omhoog...Waren hier vaker maar het gaat er (voor ons) niet op vooruit.
Schitterend uitzicht. Een goede camperplaats. LET OP: na te zijn ingeschreven met de gewenste plaats ga dan niet naar een andere, vrije plaats die wellicht vlakker is. Men moet dan de camperplaats verlaten en opnieuw inchecken. Er dient dan ook weer opnieuw betaald te worden.
Prima locatie voor een bezoekje aan Santander. Ferry 2x per uur. Op loopafstand (ca. 2km). Deze camperplaats heeft een prima verharde ondergrond, 10x electrische aansluiting. Mooi uitzicht, supermarkt op 1 km. De verswater kraan is naast de kraan voor chemisch toilet. Houden we niet van: ook opschrift drinkwater/spoelwater ontbreekt. Jammer maar verder alles in orde. Vriendelijke beheerder.
Prima camping in medio juni. Uitstekend sanitair. Het stadje Candas op loopafstand. Prachtig uitzicht. Kantoor open vanaf 10 hr.
Een goede camperplaats. Sanitair OK. Warm afwaswater mag je niet verwachten. Het blijft natuurlijk een parkeerplaats voor campers: ruimte om de camper is beperkt.
Niets op aan te merken. In de tweede week van juni nauwelijks kampeerders. Zal aan het weer liggen? Ze doen niet aan ACSI: wij betaalden € 27,30. WIFI prima. Baiona is een leuk stadje.
Sitecode: 19377
Goede camping. Keurige plaatsen. Sanitair dik in orde.
Een echte camping in een prachtige lokatie. Staan onder de heerlijk ruikende eucalyptusbomen. Douches en sanitair prima. (warm afwassen). Het dorpje Praia Ancora op loopafstand. WAARSCHUWING: mocht u vanaf de A28 komen. Rij door tot de N13 en navigeer dan verder met de GPS. De navigatie stuurt u anders op een onneembaar smal weggetje.
Mixed parking daardoor voor de nacht erg onrustig. De camperplaats aan de overkant is beter en heeft ook voorzieningen. Je kunt dan met de ferry oversteken naar de stad. Vaart 1x per uur.
Goede plek om het mooie stadje te bezoeken. Op het terrein waren enkele lokale autocoureurs hun kunsten aan het vertonen. Voor de nacht is de officiele camperplaats ten Zuiden van haveningang beter. Daar ook voorzieningen.
Sitecode: 19379
Een ding staat vast:de camping ligt achter de duinen vlak bij zee. Het is voor het eerst dat we meemaakten dat er voor gebruik van de luifel van onze camper betaald moet worden. Prijs vanaf €4.70 in laagseizoen. Sanitair voor de afwas hopeloos verouderd. Staangeld dient vooraf betaald te worden. Voor een muntje van wasmachine moet men zich identificeren.Mooi zwembad.
Goede camperplaats. Voorzienigen dik in orde.
Camping heeft relatief (nog) te veel tentplaatsen. Tegenwoordig nauwelijks gebruikt. Sanitair goed. De staff krijgt van ons een 10: ondanks de volle camping (een groep van 25 Franse campers) weten ze voor iedereen nog een plekje te organiseren. Braga voor ons op loopafstand maar er stopt ook een bus voor de camping.
Sanitair is dik in orde. Afwassen met lekker warm water. Veel bomen maar niet overal.Vlak terrein. Weinig waterpunten: we moesten nogal ver lopen voor drinkwater,jammer. Fiets/wandelpad naast camping langs de rivier met prima beton wegdek. Plasencia voor ons op loopafstand.
We hadden gehoopt dat de voorzieningen om af te wassen nu eindelijk eens geregeld zouden zijn. Niet dus: nog steeds dat armzalige betonnen bakje waarover de geiser is geplaatst. Het ruwe beton is niet schoon te krijgen dus afwassen hierin is onverantwoord. Het hokje met toilet,douche en wastafel is prachtig. Maar afwassen....?
Deze camping verdient een 9 maar krijgt een 8 omdat de bomen op veel plaatsen te laag gesnoeid zijn. Hoogte camper 3.20: na 4 pogingen een plaats met voldoende hoogte. Conil voor ons nog op loopafstand. Prettig. WIFI prima. Sanitair is eersteklas. Aanrader.
Prima camping. Plaatsen groot genoeg en zonodig schaduw. Ideaal voor een dagtochtje naar Tanger. WIFI alleen bij de ingang. Jammer genoeg geen busstop voor Tarifa. Voor de surfers een ultieme locatie. Tijdens ons verblijf een flinke "levante" : daar houden surfers van.
Goede camping: bus voor Estepona stopt vlak bij. (busstop Ricardo aan de ventweg voor ingang kliniek).
Valt in alle opzichten mee. Sanitair schoon, vriendelijke receptie. Bus en trein vlak bij. Uiteraard wat lawaai van verkeer en vliegtuigen maar daar wen je snel genoeg aan. Tijdens ons verblijf was het niet druk.
Meer van zulke, svp!
Meer van zulke svp!
Goede camping. Paden zouden iets breder kunnen.
Een vreemde combinatie van supergrote woonwagens, huisjes in alle modellen. Grote plaatsen schoon sanitair. Wat minder was het bouwsel waarachter wij geplaatst werden: zorgvuldig tegen brand beschermd met asbest. Na een nacht gauw vertrokken. Vriendelijke receptie. Slechte wifi.
Niet helemaal zoals verwacht: de gasten met de ACSI kaart komen niet op de camping terecht maar op een camperplaats die door een smalle straat van de camping is gescheiden. Hier staan ook de afvalbakken maar het ziet er verder netjes uit. Water is op de camperplaats niet aanwezig ook verdere voorzieningen moeten op de camping zelf gezocht worden. Voor ons goed voor een nacht.
Ligt direct aan zee. Redelijk veel plaatsen aan zee. Goed sanitair, keurig schoon. Geen echt warm afwaswater. Plaatsje S, Carles op maar 2.5km. afstand. Ebro Delta op fietsafstand.
Goeie camping. Gewild,dus vaak vol. Vooral in de weekends. Prijs €21,20 per nacht. Komt door "Ortstax en Umwelt" bijdrage.
Sitecode: 41990
Als camping de beste van de 18 die we in Griekenland bezocht hebben. Brede paden, uitstekende sanitaire voorzieningen. (alles rvs), ontzettend ruim opgezet. Zelfs de voorziening voor chemisch toilet is een voobeeld hoe het meer zou moeten zijn.
Sitecode: 19056
Een update van mijn beoordeling van gisteren: het elektriciteitsnet scoort een ruime onvoldoende. Was het voltage overdag nog zo,n 204 volt, in de avond zakt het voltage tot 191 volt. Nog nooit beleefd. Koelkast werkt alleen nog op gas.
Sitecode: 19056
Camping momenteel erg vol. De nodige groepen komen langs. Camping wordt aanzienlijk uitgebreid. Zou volgende week (week 3-juni 2017) klaar moeten zijn. Opvallend: het voltage is slechts 204 volt. Gemeten op verschillende aansluitingen. Echt te laag, koelkast moet hier op gas draaien om voldoende te koelen.
Keurige camping met goed sanitair. Met hek gescheiden van de Donau. Gratis WIFI. Vriendelijke ontvangst.
Stonden hier in juni: de aangewezen lokatie was niet te gebruiken voor onze 6.80 mtr camper. Veel te krap. Gewoon ergens anders neergezet en dat aan receptie meegedeeld. Campers met een aanhangwagen: let op of het allemaal wel past. Eerst toerit en plaats bekijken. Ondergrond is gras ontzettend zompig in deze regenachtige streek. Tijdens ons bezoek werd er nog gebouwd en dat zag er goed uit.
Sitecode: 20122
We waren hier eind mei 2015. Vriendelijke ontvangst door eigenaar die Duits spreekt. Goed uitgeruste camperplaats vlak bij het plaatsje. Gelegenheid om te douchen.
Druk bezochte camping. Vriendelijke ontvangst.Prachtig gelegen terrassencamping met zwembad.. Schoon sanitair. Plaatsen niet groot maar voldoende. Gebruik voor watertanken niet de slang die bij de loosgelegenheid voor afvalwater ligt. Risico van algen!
Goede camping. Vriendelijke ontvangst. Nieuw sanitair maar onvoldoende schoongemaakt. Voor campers 8 verharde plaatsen.
Grote camping niet ver van Salamanca. Bus stopt op de camping. Mooi betegeld sanitair en veel afwasbakken met heet water. Groot zwembad. Punt van kritiek:onderhoud van het terrein kan beter. Toen wij er begin juni waren was het hoognodig dat er gras gemaaid moest worden.
Uitstekende camping met groot zwembad en eigen sanitair. Bus stopt 2 keer per uur op enkele minuten lopen. Tip: goedkoop tankstation bij de bushalte.
Prima voorelkaar. Vlak bij het leuke stadje Silves. Supermarkt naast de deur.
Zo zou elke camperplaats er uit moeten zien: grote plaatsen op grind en hoewel camperplaats druk bezocht wordt krijg je niet het gevoel van een volle bedoening omdat er voor een speelse indeling is gekozen. De trappen naar zee zijn s,avonds prachtig verlicht.
Goede camperplaats nabij Murcia. Vriendelijke ontvangst. We werden verrast met een grote schaal citroenen/sinaasappels. Van de doorgaande weg hadden wij geen last. Je kunt gebruik maken van sanitair,keuken en fitnessruimte. Bushalte voor de deur.
Stonden hier eind mei: camping straalt rust uit. Alles gedateerd maar goed schoon gemaakt door de altijd zingende schoonmaakster. Ontvangst was correct; maar collega had meer plezier in haar werk. Stadje schitterend gelegen aan de Sado. Een camping om terug te komen. Prijs: € 10,24 incl wifi bij de receptie.
Stonden hier begin juni 2016. De was/douche gelegenheid is goed. De ruimte voor afwassen is gedateerd maar er is wel warm afwaswater. De ruimte voor de was is onbruikbaar:afvoeren verstopt en het lijkt alsof er in geen jaren gebruik van is gemaakt. De hele camping maakt een onverzorgde indruk:gras op sommige staanplaatsen op kniehoogte zodat gasten die plaatsen mijden en dicht op elkaar staan.
Vriendelijke, gemoedelijke camping vlak bij strand waar intensief gesurfd wordt. Gratis wifi bij de receptie. Afstand naar Tarifa is 9 km. Jammer dat er geen openbaar vervoer is.