@Harmonick
- 2023
- Knaus Vansation 650 MEG
- 2021

De camping is prachtig, mooi zwembad, goed en schoon sanitair, voldoende wc’s, douches en afwasplekken, er is ook een leuk barretje en het seizoen is er ‘s avonds een wisselend menu (dag schotel) Er ligt wel een drukke weg pal langs de camping. Maar een goed plek om Avignon te bezoeken als je op doorreis bent.
camping is aangelegd in terrassen, ligging tov treinstation en zee prima. het sanitair wordt dagelijks schoon gemaakt maar dateert uit de jaren 70 van de vorige eeuw, dat zouden ze best mogen optrekken naar nu.
Kleine camping, sanitair okay, maar nu na 2 jaar staat de camping weer te koop. De plaatsen zijn omheind door heggen van2,5 meter wat benauwd aanvoelt
hebben hier 2 nachten gestaan, sanitair voldoende en okay, helaas hadden we plek 15 is op de hoek waar heel de dag verkeer langskomt, ‘s nachts wel kunnen slapen, broodjes service is fijn en een splinternieuwe supermarkt sinds kort aanwezig aan de rand van Turckheim
kleinschalige camping met een aantal trekkersplaatsen, wij hebben hier 2 nachten gestaan, sanitair brandschoon prima plek om deze omgeving eens te bezoeken en te fietsen
Het is altijd jammer als een eigenaar niet duidelijk communiceert, kom je op de camping aan dan krijg je te horen dat je alleen contant kunt betalen, vervolgens een heel verhaal over de gemeente en het niet afdragen van de toeristenbelasting, snapte gelijk waarom alles contant moet. Dan het sanitair, heel erg oud, de stang van het douchegordijn hangt er nog steeds gelukkig we het gordijn weg. Ook moet je 50 cent betalen voor 5 minuten douchen