@Harold-en-Wilma
Juli 2026
2 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Eerlijk is eerlijk, een prachtige plek, keurig sanitair, kabelbaan naar de top van de prachtige bergen op loopafstand en gaat over de camping heen. Op tijd komen ivm niet reserveren. Wel over prized vinden wij, 115,- pn voor bus camper met kleine tent excl elektra.
Vriendelijk ontvangen, 15,- pn camper en tent, excl elektra. Geweldige omgeving met de bergen, koeien en geitenbellen om je heen. Toilet in restaurant/hotel te gebruiken. 100 meter verder zit een public shop met streek producten obv self service, geweldig. Zit ook een toilet bij trouwens.
Keurige camping, vriendelijk ontvangst. Kwamen net voor 20.00 aan en was eigenlijk vol maar mocht bij uitzondering op de fietsersplek staan direct achter de receptie. 2e dag kwamen er plekken vrij en konden we alsnog blijven. 2volw 2 kids 31.50 pn excl stroom. Leuk dorp met alle voorzieningen op loopafstand. Prima uitvals camping richting diverse activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt. Een aanrader !
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Fijne plekken in het bos. Zelf plek uitzoeken. Tip: niet aan de rand bij de paarden ivm luchtjes 😉 en metname de vliegen. Brood en broodjes verkrijgbaar bij de mooie bar. Strand af te lopen , stad goed te doen op de fiets. Goed sanitair en douches. 40,- voor camper + tent en 4 personen. Tevens goed locatie voor van en naar de boot, 10 min rijden.
eenvoudige maar prima plek. Rustig en goed uitgangspunt van of naar de boot. Geen toilet, wel elektra (1,- per KW) 15,- overnachten, Italiaans ontbijt was heerlijk met inderdaad eigen producten, sap en Jam. 8,- pp Extra’s als eten etc mogelijk tegen meerprijs. Zeer vriendelijke eigenaar. even opletten voor de locatie , nummer 81 en bellen bij het hek.
vriendelijke eigenaren. Camper met 2 personen en 2 kids met tent 35,- p/n Weg oversteken en je zit aan zee. Super schoon sanitair. Drinken en koffieautomaat aanwezig. Kleine supermarkt en bakker op een paar honderd meter. Ferry op 300 meter. kan als voetganger en met fiets gratis over. Na overtocht is met de fiets kotor goed te doen, redelijk vlak, mooie route!
top plek, aan de rivier en incl prachtig zwembad. Mooie stop voor het Ostrogklooster. Super gastvrouw en heer die zelfs nog een boodschap voor ons mee hebben genomen aangezien ze zelf toch gingen, super!
schoon sanitair, heel netjes. 25 euro per nacht incl elektra en 4 personen. Naast de watervallen, erg mooie plek en vriendelijke eigenaren. Een aanrader!!