@HaroldSlomp

Een locatie beoordeeld7 dagen geleden

Mooie plek voor dat geld. Alles aanwezig, al is sanitair wat verouderd. wel schoon.. Als het druk is, zal zal 1 douche wel wat weinig zijn. per 1 april 2026 gaat prijs omhoog naar 13€ p/nacht voor 2 personen. stroom is 2€ per 24 uur.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prachtige aangelegde en goed onderhouden plek. Stukje van de weg die hoor je nauwelijks. Wij stonden hier 2 nachten. Eerst halverwege en later boven vanwege de wat meer aanwezige zon voor het laden. 2e dag werd het druk (1e dag 3 campers) en dan is het jammer dat, ondanks de aanwezige vrije ruimte, mensen (Nl'ers) de camper vlak achter de jouwe parkeren. Getuigd van weinig respect. Doet niks af aan de fantastische plek, graag zo houden.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prachtige kleine camping aan de rivier, waar ook een paar mooie plaatsen zijn. Wij stonden ook aan de rivier en je waant je midden in de natuur. Het servicehuis biedt een keuken en een echte 'woonkamer' waar je relaxt kunt zitten. Een sauna, een (overdekte)grillplaats. Superaardige eigenaren.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

helaas gesloten. uitbaters met vakantie. jammer dat het aan het begin van de doodlopende slechte weg (35km) niet is aangegeven.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

We blijven dit een mooie camping vinden. Klein, rustiek en rustig. Toch van alle gemakken voorzien. Dit keer zijn we niet naar de prachtige waterval Amotan gegaan, maar met kennissen uit het dorp naar dindalshytta, waar nog redelijk veel sneeuw was gevallen. Wat een rust....

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Prachtige plek langs de Valdresflya. behalve vuilnisbakken is er verder niets, maar het uitzicht is fantastisch. Vanwege de harde wind deze plek gekozen en niet op de hoger gelegen gedeelten. Mooie wandeling gemaakt naar de top (die je niet ziet) aan de overzijde van de weg. Was ca 2km en op wat steile stukjes na, goed te doen (met goede schoenen uiteraard).

Het is een mooie camping in een mooie omgeving. Heel veel wandelmogelijkheden en bij inchecken ook een gratis buskaart voor de regio. Aardige beheerders en superschoon sanitair. 4 Sterren voor ons vanwege de prijs. 82 euro voor 2 nachten (2 personen) inclusief stroom en douche, vonden wij wel wat veel.

Het is een plek waar we graag komen. Rust, goed wandelen en fietsen. Verder is er niets, heerlijk.

Prachtige plek en we zijn hier al een paar keer eerder geweest. Je kunt hier lekker zwemmen. Maar toe we aankwamen waren we onaangenaam verrast door het inchecksysteem. Op zich niet ingewikkeld, maar in ons geval wel geld afgeschreven en geen ticket. Na een dik uur en met behulp van de beheerder konden we er eindelijk op. Veel lege plekken, maar schijnbaar wel al geboekt. Maar 3 sterren omdat het boeken vooraf niet onze manier van camperleven is

Wat een rust en wat een vriendelijkheid. Ruime plek. Helaas konden we we maar 1 nacht staan anders waren we zeker langer gebleven. Lijkt wel een mooie omgeving om te fietsen. in de achtertuin s avonds een groep damherten zien lopen. Komen zeker een keer terug.

Rustige cp aan de rand van het dorp met prachtig uitzicht. Wij stonden op het grasveld wat het uitzicht bevorderde. Supermarkt met bakker in dorpje. Verder is het dorpje niet bijzonder. Fietspad vlakbij en ook enkele wandelroutes. Als je van rust en ruimte houdt is dit 'the place to be'. Wel jammer dat de toiletten gesloten zijn. Onbekend waarom.

Prima cp met uitzicht op de Saale waar s avonds de bever langs zwemt. de cp doet een beetje rommelig aan bij de 1e aanblik, maar alles is prima. Beheerder komt s avonds langs. Sanitair is oud, maar wel schoon. Geen bakker of supermarkt in de directe omgeving. wel 2 ruïnes waar een mooie wandelroute langs gaat. Het is ook prima fietsen, naar zonder E wel een uitdaging.

De plaatsen op deze cp zijn wat verschillend. Wij hadden een goede plek, maar er waren ook mindere. de aanblik is ook wat rommelig, maar erg rustig. De beheerder is er aardig en verteld enthousiast over de omgeving en laat veel zien op z'n computer. Beetje te. Maar sanitair is prima en schoon. Ook de omgeving is mooi met prima wandel- en fietsmogelijkheden. Ook een prima broodjesservice en bij de beheerder zijn er goede maaltijden te bestellen.

een prima cp. Alles wat je wenst is er. Wij kwamen aan op pinkstermaandag en zag je dat het druk was geweest, toch alles schoon. Broodjesservice, stadje dichtbij en mooie omgeving om te wandelen. Fietsen zonder E is wel een uitdaging.

Als je van stilte en natuur houdt is dit wel een heel mooi plekje. Het was er nu niet erg druk, maar er is genoeg ruimte. Direct de Lüneburgerheide op lopen en de wandeling van 13 km doen. Eigenlijk is 13 euro wat veel voor 24 uur met deze voorzieningen maar geld wordt besteed aan de natuur (staat er). 1 euro voor 10 uur stroom is wel veel, bovendien opletten dat de eindtijd niet 's nachts ligt. 10 uur is 10 uur. Maar de rust maakt veel goed.

Prachtige locatie met meest ruime plekken aan de rand van het dorpje tegen het oefen- en schietgebied van Bergen aan. Sanitair is superschoon en op dit moment worden er 2 toiletten en douches bij gebouwd. Ruim voldoende dus. Ook de uitbaters zijn vriendelijk al ging het begin wat stroef omdat ik dacht dat een coronatest niet hoefde. In Niedersachsen dus wel bij campings en CP's. 's Nachts zo stil alsof je midden in de natuur bent. broodjesservice

We komen hier nu voor de 3e keer en het blijft een heerlijke plek. 2 toiletten voor 17 plaatsen is wat weinig. Ze laten af en toe ook caravans toe wat het geen echte cp maakt. Maar omgeving en rustige plek maakt veel goed. Gelegen aan het Ederfietspad en Korbach dichtbij. En wat een respect voor de eigenaresse. Haar man, wiens hobby de cp was is in mei overleden. Zij runt nu de cp met verve.

Een camping zoals wij ze graag zien. Kleinschalig, in de natuur en schoon sanitair. Bovendien vriendelijke eigenaar die veel over de omgeving kan vertellen. Vlakbij de water van Amotan. Zeker een plek om terug te komen.

Mooie locatie niet ver van de snelweg.Hebben hier 2 nachten gestaan. Mooi fietsen in de omgeving en op de fiets naar Nyborg strand. Zwemmen met de brug op de achtergrond. Aardige beheerders (even bellen zoals staat aangegeven) en prima schoon sanitair. Wij hadden verste plekje (zonder stroom) en waren voor 2 nachten incl 1x douchen 28 euro kwijt. Weg is wel hoorbaar, maar niet zo hinderlijk.

Mooie rustige CP aan de kustvägen. De weg hoor je overigens niet. Je staat erg beschut en niet zichtbaar vanaf de weg. De prijs is netjes vergeleken de omgeving. Wat wel en geen drinkwater is, is wat verwarrend en ook de douche is erg simpel. maar hier prima gestaan 2 nachten. Fjälbacka is een aanrader. Wij deden dit op de fiets, maar er zaten aardige klimmetjes in.

Vriendelijke Nederlandse eigenaars en goed en schoon sanitair. De camping viel ons wat tegen, je hoort zowel de natuur weg aan de andere kant van de rivier als de weg waar de camping aan ligt. Zelf een plekje uitzoeken is mooi, maar als mensen net tent de ene kant gebruike voor auto en een 10tal meter ver de de tent is uitzicht wel weg. Verder behoorlijk prijzig 280 nok incl stroom.

Je hebt hier wel een hele lange slang nodig om water te lozen de punt ligt dus de 3 betonnen randen waar je met camper niet tussen kan komen. Wij konden met buscamper de achterdeuren niet open en. Schoon water tappen is wel mogelijk.

Wat een heerlijke plek om te overnachten. Weliswaar aan doorgaande weg, maar ,s nachts rustig. In restaurantje een typische Sami maaltijd genuttigd. Tegenover de CP paar mooie wandelroutes en achter restaurant oude rotstekeningen. ipv langs E6 is dit zeker het omrijden waard. En het was gratis, nagevraagd in restaurant.

Prachtige camping aan het meer. Goede sanitaire voorzieningen en heerlijk rustig. Aardige eigenaars

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zo mogen er meer campings zijn. natuurlijk in voorseizoen nog niet vol, maar kleinschalig in de natuur tegenover een zwemplaats. s Nachts stil en lijkt het alsof je midden in de natuur staat en ondertussen de voordelen van een camping. bovendien erg aardige beheerders.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Vanuit Duitsland met veer en brug is dit een prima 1e stop in Zweden en een prima plek voor 1 nacht. We stonden hier met 2 campers. Mooie wandeling door natuurgebied en s nachts stil. Als je dan s ochtends wakker wordt met het gezang van de vogels...... heerlijk

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

prima overnachtingsplek. deze gekozen als laatste stop voor Puttgarden. we stonden net 4 andere campers. omdat we vroeg waren, stadje even ingegaan. Dit stelt niet al teveel voor maar we hebben we heerlijk gegeten bij Mephisto. heerlijke pizza voor weinig en int Nederlands geholpen ;-)

Een prima kleine camperplaats bij de kanovereniging. De beheerder is zeer vriendelijk en behulpzaam bij het vertellen van wandelingen en fietsroutes (deze laatste zijn trouwens vanaf het stadje goed te volgen). Het stadje zelf stelt niet veel voor, maar de omgeving is erg mooi. Het hek wordt 's avonds afgesloten, net zoals het schone sanitairgebouw, maar met de sleutel voor de campergasten te gebruiken.

Een beoordeling is altijd erg persoonlijk. Ik twijfel tussen een 6 of 7. De hiervoor genoemde prijzen voor toilet etc. zijn inderdaad vreemd en kunnen het duur maken. Ook de grootte spreekt ons minder aan, maar de locatie zo dicht bij Prora, Binz, strand en het Baumwirfelpfad is wel weer erg mooi. De beheerder is erg vriendelijk en legt van alles uit. Ook de broodjesservice is een pre vanwege ligging.

Er is verder niets, maar als je van rust houdt, is dit een heerlijke plek. Wij hebben hier 1 nacht gestaan en ook nog op maandag, toen het museum gesloten was. Vanuit hier mooie wandeling kunnen maken en 's nachts heerlijk rustig.

Groot terrein naast de reguliere parkeerplaatsen. Kiezen voor stroom of geen stroom is geen probleem. Wij hadden geen stroom en stonden mooi in de hoek. Vanuit hier wandelen naar de Königstuhl is een aanrader. Zoals al eerder gemeld is de entreeprijs fors en als je een stukje doorloopt heb je vrijwel hetzelfde uitzicht. Overdag druk, maar 's avonds heerlijk rustig.