@HaroldSlomp
Maart 2026
Mooie plek voor dat geld. Alles aanwezig, al is sanitair wat verouderd. wel schoon.. Als het druk is, zal zal 1 douche wel wat weinig zijn. per 1 april 2026 gaat prijs omhoog naar 13€ p/nacht voor 2 personen. stroom is 2€ per 24 uur.
Prachtige aangelegde en goed onderhouden plek. Stukje van de weg die hoor je nauwelijks. Wij stonden hier 2 nachten. Eerst halverwege en later boven vanwege de wat meer aanwezige zon voor het laden. 2e dag werd het druk (1e dag 3 campers) en dan is het jammer dat, ondanks de aanwezige vrije ruimte, mensen (Nl'ers) de camper vlak achter de jouwe parkeren. Getuigd van weinig respect. Doet niks af aan de fantastische plek, graag zo houden.
Prachtige kleine camping aan de rivier, waar ook een paar mooie plaatsen zijn. Wij stonden ook aan de rivier en je waant je midden in de natuur. Het servicehuis biedt een keuken en een echte 'woonkamer' waar je relaxt kunt zitten. Een sauna, een (overdekte)grillplaats. Superaardige eigenaren.
helaas gesloten. uitbaters met vakantie. jammer dat het aan het begin van de doodlopende slechte weg (35km) niet is aangegeven.
We blijven dit een mooie camping vinden. Klein, rustiek en rustig. Toch van alle gemakken voorzien. Dit keer zijn we niet naar de prachtige waterval Amotan gegaan, maar met kennissen uit het dorp naar dindalshytta, waar nog redelijk veel sneeuw was gevallen. Wat een rust....
Prachtige plek langs de Valdresflya. behalve vuilnisbakken is er verder niets, maar het uitzicht is fantastisch. Vanwege de harde wind deze plek gekozen en niet op de hoger gelegen gedeelten. Mooie wandeling gemaakt naar de top (die je niet ziet) aan de overzijde van de weg. Was ca 2km en op wat steile stukjes na, goed te doen (met goede schoenen uiteraard).
Het is een mooie camping in een mooie omgeving. Heel veel wandelmogelijkheden en bij inchecken ook een gratis buskaart voor de regio. Aardige beheerders en superschoon sanitair. 4 Sterren voor ons vanwege de prijs. 82 euro voor 2 nachten (2 personen) inclusief stroom en douche, vonden wij wel wat veel.
Het is een plek waar we graag komen. Rust, goed wandelen en fietsen. Verder is er niets, heerlijk.
Prachtige plek en we zijn hier al een paar keer eerder geweest. Je kunt hier lekker zwemmen. Maar toe we aankwamen waren we onaangenaam verrast door het inchecksysteem. Op zich niet ingewikkeld, maar in ons geval wel geld afgeschreven en geen ticket. Na een dik uur en met behulp van de beheerder konden we er eindelijk op. Veel lege plekken, maar schijnbaar wel al geboekt. Maar 3 sterren omdat het boeken vooraf niet onze manier van camperleven is
2023
Wat een rust en wat een vriendelijkheid. Ruime plek. Helaas konden we we maar 1 nacht staan anders waren we zeker langer gebleven. Lijkt wel een mooie omgeving om te fietsen. in de achtertuin s avonds een groep damherten zien lopen. Komen zeker een keer terug.