@HaroldenLeona
- 2017
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Geen water, €2 betaald maar het werkt niet.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
mooi plekje met prachtig uitzicht, alle voorzieningen aanwezig ook gescheiden afval. Bedankt gemeente dat je dit mogelijk maakt.
Mei 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

zeer rustige camperplaats, de slagboom werkt niet. Betalen door geld in de brievenbus te stoppen. €7,50 verder kan je je laden en lossen en afval kwijt.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

prachtig, aan zandstrand, veel surfers vlakke plaatsen en service punt 2,7 km verderop bij Beirreros
2023
bio-boerderij met een hele complete winkel. brood alleen op vrijdag en zaterdag. vlees, groente, fruit, kaas en wijn alles is er. overnachting gratis. na 18:30 mag je in de buurt van de 2 gratis stroompunten staan. maar dan wel graag voor 09:00 de ruimte vrij maken en verderop parkeren. Lyon is te bereiken via de fiets (22km) of de trein in Beynost. Basilique Notre-Dame de Fouviére in Lyon is een must see, nog nooit zo’n bombastische kerk gezien
3 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

3 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

leuke camping, zeer vriendelijke ontvangst door eigenaresse. erg schoon sanitair. Peillon is de moeite waard heen te gaan, 8 haarspeldbochten tot het dorp. aan de overzijde van de weg een watertje bij de jeu de boules baan waar de hond kan afkoelen. ondanks dat het aan de weg ligt een rustige camping. Wij hebben er genoten. en ja, geen satelliet ontvangst voor tv, dat maakt het extra rustig. ( ik heb vakantie dus geen tv voor mij)