• Camperlocaties

• tiktok

Partner van

@Harrad

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Leuke en gezellige camperplaats. Vriendelijk ontvangst bij aankomst door Gine en David. Wij hebben er 4 nachten gestaan en iedere avond gezellig wat gedronken en geklets met andere camping gasten. Als we in de buurt zijn komen we zeker terug. Bedankt allemaal voor de gezellige tijd.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

We hebben drie nachten op deze prachtige plek gestaan. Het ontvangst was erg hartelijk. Paella avond gehad, dat is echt een aanrader. Nog de complimenten voor de kok, bij de bereiding rook het erg lekker en het smaakte erg goed. Was ook gezellig met de andere gasten. Ook een mooie omgeving en we hebben lekker gefietst. De broodjes ‘s ochtends waren lekker. Nog bedankt voor het aangenaam verblijf. Harry en Anneke

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

We hebben een paar mooie dagen gehad op deze camperplaats. Zijn met onze e-bikes naar Alicante gefietst en naar Elche. Heel goed te doen. Vriendelijk ontvangst en de plek is erg ruim en mooi. Prachtig sanitair. Pura Vida is hier prima van toepassing. Bedankt, Harry en Anneke.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Een mooie camping qua ligging. Aan het meer en uitzicht op de bergen. Het plaatsje Ston in de buurt wat de moeite waard is om te bezoeken. Het sanitair is prima alleen wat kleine ruimtes. Wat wij juist gezellig vinden dat je een plekje kon uitzoeken en dat het allemaal door elkaar staat onder oude olijfbomen. Er is een restaurant aanwezig en een winkeltje.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

leuke camping, persoonlijke aandacht van de eigenaresse. Het verhaal van € 10,00 betalen voor het chemisch toilet is achterhaald. Dat is het eerste wat de nieuwe eigenaresse heeft afgeschaft. Prima sanitair, lekker zwembad, ruime plaatsen en de camping ligt aan een inham daar kan je ook lekker zwemmen.

Sitecode: 19753

De plaatsen op het camping gedeelte zijn mooi maar daar heb je het ook mee gezegd. Het sanitair gebouw was gewoon zeer oud en vies. Kan in deze tijd niet meer. Wij stonden daar en kregen bezoek van drie zwerfhonden. Ze gingen bij onze camper liggen. Zeer bedreigend. Deze honden kwamen voor een gat in de heg naar binnen. We zijn weer vertrokken 6 km verder lag Camping Lira . Een geweldige camping aan het meer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie camping aan het meer. Zeer vriendelijke eigenaar. Wij hadden problemen met onze elektriciteit en hij regelde meteen hulp van een elektricien. Kregen ook aardbeien en frambozen uit eigen tuin.Hij heeft veel vertrouwen in de mensen want tijdens de voetbalwedstrijd Nederland/Polen mochten we zelf drinken pakken want hij was naar huis en we konden de dag erna afrekenen. Bij weggaan kregen we nog een kop koffie aangeboden. Echt een aanrader.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

We hebben 4 nachten op deze camping gestaan. Zeker de moeite waard. We werden heel vriendelijk ontvangen. Dicht bij de zee, gezellig restaurant, lekker gegeten. Bar direct aan zee. Mooi sanitair en mooie plekken om te staan.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

inderdaad een mooie camping. Met prachtige plekken en mooi uitzicht over het water. Ee komen regelmatig mooie grote boten langs. prima sanitair en een vriendelijk ontvangst

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Mooie rustige camping. Mooie plekken met schaduw en zon Vriendelijk ontvangst en verder erg behulpzaam bij vragen. Wordt goed Nederlands gesproken. Ze hebben prachtige fietstochten van verschillende afstanden. Is een mooie omgeving om te fietsen. Sanitair is netjes en schoon.