@Harrie1957
- 2023
Beste familie Grondman. wij hebben hier drie overnachtingen gehad. Het is een heel mooi camperplaats. De plaatsen zijn ruim en verhard. Het huidige sanitair is een tijdelijke oplossing, maar voldoende. Als het nieuwe sanitair gebouw klaar is is het helemaal top. Wat de omgeving betreft is het hier erg mooi met vele fiets- en wandelroutes. Als je van rust houd kan je de stilte hier horen. Wij wensen jullie heel veel succes toe wij komen terug.
Op doorreis hier 1 nacht gestaan, 2 pers. met hond €38,-. mooie camping met grote mooie ligweide aan het water.
Sitecode: 20258
Vier nachten op de camping gestaan, met hond, €149,-. stroom middels paal waar € munten ingaan. Geen last gehad van koud water tijdens douchen of afwassen. De waterval Kozjak is werkelijk prachtig! Op Google Maps naar een kleinere waterval gelopen: Slap Svino, zeker de moeite waard.
Top camping, alles prima! Reserveren is wel nodig, wij hebben hier 7 nachten gestaan, €314,- met hond en 2 pers. Vintgar kloof is een aanrader!
Wij stonden hier 1 nacht, op doorreis naar huis. Op de camperplaats voor de camping gestaan. €21,- zonder stroom. Mooie omgeving om te wandelen, fietsen. vriendelijk personeel, sanitair schoon en netjes. Als enig min puntje, waterpas staan gaat niet lukken, camperterrein is erg schuin.
Een prachtige camping. ruime plaatsen, schoon en mooi sanitair, vriendelijk personeel. Stroom naar verbruik middels een meter. Prachtig uitzicht! Met de fiets goed te fietsen langs de rivier. Wij hebben hier 4 nachten gestaan, totaal €202,-. misschien prijzig maar voor ons een plek om weer eens terug te komen.
De ontvangst was vriendelijk en efficiënt. De plek voor de camper was verhard en ruim. Elektra 10 Ampère en een kraan direct op de plek. Een plek met uitzicht op de Maas was fantastisch. De camping ziet er keurig onderhouden uit. De locatie waar je kunt afwassen en douchen waren schoon en functioneel. Restaurant tante Jet is gevestigd op deze camping. Je kunt er heerlijk eten. In de directe omgeving mooie fiets- en wandelroutes. Zeer de moeite.
Een super camperplaats! op de Dam konden we niet staan omdat er opnieuw geasfalteerd wordt. Overmorgen kun je weer op de Dam staan. wij staan nu in het veld, ook hier een prachtig uitzicht op de Waal! Sanitair is op het schip, erg netjes en schoon.
Is een hele grote camping, erg massaal. Je krijgt een pasje en moet deze voor toilet en douche gebruiken. Douche gaat alleen werken met het pasje en je moet het pasje er iedere keer weer voorhouden om warm water te krijgen.
Wij werden heel vriendelijk ontvangen door de campingbeheerders. Het is een hele mooie plek aan het water. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Wij bevelen deze camping aan.
Wij hebben hier twee nachten gestaan, een hele rustige camperplaats. Er kunnen meerdere campers staan maar er is voor twee stroomafsluiting. Er is een toilet, douche, overdekte ruimte om af te wassen. alles zit bij de prijs in. De beheerder is erg vriendelijk