@Harrietgz_
Lid van Campercontact sinds 2020
2022
Als je richting het kasteel gaat, is het een prima plek om te overnachten onder de bomen. Fijne omgeving om te wandelen en het kleine pretparkje te bezoeken. Als 'gewone' overnachtingsplek zou ik het waarschijnlijk overslaan.
Steile en lange rit omhoog, maar begin mei kom je dan in een compleet verlaten dorp, heerlijk rustig. Géén horeca open. Wij zijn op de plek bij het speeltuintje gaan staan (aan de foto's te zien niet de eersten). Prachtige uitzichten, en 's avonds de lichtjes van Aosta.
Heb deze plek aangemeld omdat er weinig loosplekken in de omgeving zijn. Maar om te staan is het vrij troosteloos. Als de navigatie je naar een zandpad verwijst - prima, klein stukje en dan staat daar het velossende bord.
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Dit moet de enige gemeente in de wijde omtrek zónder camper-werende borden (we zullen het er naar gemaakt hebben). Gratis camperplaats (staat echt zo aangegeven door de gemeente). Stond bijna vol, op een donderdagavond in oktober - zal in de zomer wel altijd vol zijn? Heerlijk rustig. Voor ons een prima plek.
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Overdag waren er een aantal vissers, maar 's nachts heel rustig. Het pad langs het kanaal volgen, tot er een voetpad af gaat (U-bocht, bijna). Leuke wandeling, komt bijna bij het kleine supermarktje uit.
Hangjongeren, kale plek en voorzieningen die het niet deden (en beugel van de wc afvoer ontbreekt nog steeds). Als je hier bent vanwege het pretpark: op het parkeerterrein kun je ook overnachten (evt touw even losmaken), tegen de bosrand aan. Heerlijk rustig en schaduwrijk.
Niet slecht om te overnachten, maar je kunt niet meer bij de supermarkt komen en de faciliteiten zijn zeldzaam goor (maar stukje bij parkeerplaats vandaan).
Geen slechte plek langs een ('s nachts) rustige weg. In de buurt zijn betere overnachtingsplekken (richting Port de Lers, rechterkant picknickplaats, goed kijken, parallelweg). Een lunch in het restaurant is echter de moeite waard.
Rustig (de weg is 's nachts rustig en de kerktoren ook). Vanuit het dorpje wandelingen mogelijk.
Geen voorzieningen, maar heerlijk rustig 's avonds/'s nachts - in het hoogseizoen de enige camper... Onderste parkeerplaats is nog beter (minder schuin, ook). Heerlijk wandelen in de omgeving. Lunchen kan in het parkhuis. Geen schaduw (vandaar 4 sterren).