@HarrievanDoremalen
- 2018
prachtige camping, aardige eigenaren die ook beetje duits en Engels spreken, 4 kleine badkamertjes(luxe dus) ,nu gratis kersen plukken. 33 euro voor camper en 2 personen en stroom
receptie goed Engels sprekend. goede plek 31 euro per nacht camper 2 pers en hond alles inbegrepen. camping liep donderdag heel erg vol. mooi wandelen mooie omgeving.
leuke camping aan meer met mooie steiger en ligweide. mooi sanitair en restaurant. maar prijs 2 personen met stroom geen 26 , maar 47 euro
mooie camping aan snelstromende rivier, mooie fietsomgeving, gratis bus en treinvervoer. per nacht met stroom en sanitair(douche 0.50) €49,00.!!!
3 nachten gebleven, heerlijk gezwommen en gewandeld rond meer, lekkere douches en heel vriendelijke eigenaren, goed te fietsen naar ploçe. € 29,50 per nacht voor camper en 2 pers.
2023
prachtige rustig gelegen aan groot meer. vriendelijke receptie, maar paar uur per dag open. goed en schoon sanitair. mooie fietsroutes maar zwaar.
2020
Leuke ruime camping in het bos tegen een groot heideveld aan. dus volop te wandelen en fietsen in de omgeving. prachtige natuur. royale plaatsen. restaurant helaas gesloten ivm corona. maar wel afhaal menu's te krijgen.