@Harry-en-Josette

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

We werden allerhartelijkst ontvangen door Margriet. Wat een super mini camping en wat een tip-top sanitair. Geen gedoe met muntjes voor de perfecte douches. Prima plekken met een vlakke gras ondergrond. Elektrische fietsen mogen gestald en opgeladen worden in de boeren stal. Deze campings een prima uitvalsbasis voor vele fietstochten over Walcheren. Middelburg, Vlissingen en zelfs Cadzand (via veerpont naar Breskens) allemaal goed te doen.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prima camping met ruime plaatsen, prima toiletten en goede douches.We werden hartelijk ontvangen door Inge. Cafetaria en broodjes service ter plaatsel Voldoende fietsmogelijkheden in de omgeving, bezoek aan de Sixtus abdij met het beroemde Westvleteren bier en 20km naar Ieper voor de Last Post. We moesten €27,- per nacht afrekenen voor 2 personen met camper. Een plek om zeker terug te komen.

Sitecode: 101953

Wat een heerlijk rustige mini camping. We werden aller hartelijkst welkom geheten door Kathleen die ons talrijke fiets tips verstrekte voor de omgeving. Brugge, Oostende, De Haan, alles binnen fietsafstand. Route de Groene 62, oud spoorwegtraject, naar de kust is een aanrader. Camping tarief voor camper met 2 personen bedraagt €25,- per nacht. Douches en stroom inbegrepen. Douches en afwasgelegenheid zijn gedateerd maar werken perfect. Aanrader.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prima camping. Laatste 300 meter weg naar de camping is erg steil (8%) en is met de fiets een uitdaging! We hebben hier 2 nachten gestaan en betaalden €50,- voor 2 pers. met camper incl. elektriciteit. Erg rustige camping, sanitair is oud maar schoon. Camping terrein is eveneens hellend. Wij stonden op de bovenste plek met schitterend uitzicht en pure rust. Voor fietsen langs de Maas naar Dinant of Namen, een prima uitvalbasis. Komen zeker terug

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prima campings voor campers. Toegangsweg is wat ongebruikelijk en loopt via een fietspad langs de Maas. Vriendelijke ontvangst door de eigenaresse en kregen een plek met uitzicht op de Maas. Toiletten en (gratis) douches zijn verouderd maar spic en span schoon. Toiletpapier niet door de wc spoelen maar in een afvalemmer deponeren. Chemisch toilet ledigen in een van de aanwezige wc’s. Prima plek voor een paar nachten. Lekker fietsen langs de Maas

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prima plek. Hier drie dagen gestaan op het gras direct aan de oever van de Weser. Tarief voor camper met 2 personen en elektra inclusief toeristenbelasting €34,- per nacht. Keurig sanitair, douche en afwasmogelijkheid. Heerlijke fiets routes langs de Weser. Dit was voor ons de tweede keer dat we hier waren. Restaurant is ook aanwezig, doch gaat pas op woensdag weer open tot en met zondag. We komen zeker weer een keer terug.

Wat een fantastisch plekje! Zeer gastvrije ontvangst door Peter. Werkelijk mooi sanitair, fijne keuken en gezellige huiskamer. Kippen rond de camper accentueren de gemoedelijke boeren uitstraling van deze kleinschalige camping. Prima uitvalsbasis voor mooie fietsroutes. Ambachtelijke bakker op 900 m afstand en supermarkt ietsje verder. Kortom, een aanrader als je vrijheid en rust zoekt. Wij komen zeker terug!

Wij sluiten ons aan bij de vorige beoordelingen. Vriendelijke ontvangst door Heidi en Jan. Wij waren hier van 27 tot 29 september en stonden heerlijk aan de rivier. Prima sanitair en WiFi Bijna eind van het seizoen (30 september) en daarom was het happy hour. Drank (heerlijke bieren en wijn) moest op. Alles voor 50%. Pizza's top kwaliteit voor €8,- We komen hier graag weer terug.

Prima plek. Uitleg aan betaalautomaat ook in de Nederlandse taal. Per 24 uur €8,- inclusief water en stroom. Toilet met douche en heet afwaswater in portacabin. Alles functioneel en grote plaatsen. Voor overnachting op doorreis zeer geschikt. Een camperaar heeft niet meer nodig. Wanneer we weer in de buurt zijn komen we hier graag nogmaals terug.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Vandaag gearriveerd. Niemand bij de receptie. Slagboom open en een plaats gezocht. Gegeten inhet ernaastliggend restaurant. Bij terugkomst nogmaals gecheckt bij receptie. Eigenaar aanwezig en meldt dat de camping gesloten is. Was zovriendelihk ons deskeutel te geven en morgen, na vertrek alles af te sluiten en sleutel in brievenbus te deponeren. Prima sanitair en perfecte plaatsen aan rivier.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Super goede camping. Werden verwelkomt in de Nederlandse taal. Ruime plaatsen. Hier 3 nachten gestaan voor€20,- per dag incl. stroom. Winkel en goed restaurant op de camping aanwezig. Prima sanitair, heerlijke douches en zuivere toiletten. Even zoeken naar de leegplaats voor het chemisch toilet. Deze staat niet aangegeven op de plattegrond en bevindt zich achter het receptiegebouw. Komen terug.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Gisteren gearriveerd met camper en 2 personen. Super aangelegde camping.Gastvrij onthaal en werden zelfs in Nederlands verwelkomt. Prijs voor 2 overnachten bedraagt € 40,-. Perfecte douches met heerlijk en onbeperkt warm water. Prima sanitair, 2 zwembaden, supermarkt en restaurant. Eigen brug naar de overkant van de weg en meteennaar het strand. Echt een aanrader. We komen hier zeker weer terug.