@Harry11
- 2020
Deze plek heeft een enorm potentieel. De ligging is prachtig, direct aan het nieuwe spoorfietspad van Rechnitz/Oberschützen en naast de thermen van Bad Tatzmannsdorf. Door diverse wisselingen van eigenaar raakte de plek enigszins in verval. Positief: Elke plaats beschikt over elektriciteit/water en er is voldoende ruimte. Sanitair schoon, maar verouderd en verkalkt. Prijsinformatie is onjuist. In april is €31,- zonder elektriciteit overdreven. Eenmalig clublidmaatschap €10,- ongebruikelijk
Wij waren in oktober in Duino, deze camping is nog steeds gesloten. Jammer...
Een heel leuke "retro-plek". De De uitrusting laat niets te wensen over. Hoewel het al oud wordt, is alles voorbeeldig onderhouden en schoon. De locatie ligt iets buiten de stad, maar indien nodig brengt de eigenaar de gasten elk uur met zijn shuttlebus naar het treinstation in het centrum met de trein naar Cinque Terre reizen. Bijzonder het vermelden waard is de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de eigenaren. Graag weer
Ik was er van 7 tot 10 april. met de camper op deze prachtige plek om per mountainbike de omgeving te verkennen en te profiteren van het voorseizoen. De juiste keuze. Zeer mooie parkeerplaats, schoon sanitair, vriendelijk personeel, broodjesservice en een prachtige locatie. Grote verrassing…de prijs 🤗. vier nachten, 1 stacaravan 6,75m, 1 persoon € 54,- plus toeristenbelasting…(met Acsi) Alles bij elkaar € 68,52 Graag weer
Zeer mooi gelegen faciliteit met goed onderhouden terrassen of tentplaatsen, allemaal in de schaduw met netten. Sanitaire voorzieningen wat ouder maar zeer schoon. Vuilnisverwijdering en ruimteonderhoud voorbeeldig. Strand bereikbaar in een paar minuten. Stroom 3A of 6A. Het personeel is altijd beschikbaar, zeer behulpzaam en vriendelijk. Restaurant met prachtig uitzicht. Het complex is erg populair bij jonge gezinnen met kinderen.