@HarryAnita

Ford
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeldongeveer 1 maand geleden

Mijn partner heeft ruim 1 uur aan de telefoon gezeten om te reserveren. Allerlei zaken opgeven. Ze kreeg een email met link om betalen en toen werkte het boekingsnummer niet. Want we hadden niet gerserveerd terwijl we wel de bevestiging binnen hadden. We konden niet betalen. Wij gaan ergens anders heen. SUPER SLECHT

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Terrassencamping prachtig gelegen. Mooi en netjes sanitair. in de 1e instantie moest ik 14 pond voor elektriciteit betalen maar na wat heen en weer gekletst, rondde ze het af op 30 pond voor 1 nacht. 2 pers met een buscamper.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Wat een supercamping, erg vriendelijke ontvangst. Riante plekken. Schoon sanitair en warme douches. We waren blij verrast na wat mindere ervaringen!! 30 pond betaalden we met elektriciteit voor 2 personen.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

We waren verrast over de camping, wat netjes alles is op orde!! zo kom je ze niet vaak tegen, petje af. Warme douches, keurige toiletten, warm water bij de afwas, zeer nette plekken en erg vriendelijk ontvangst. Op loopafstand van het stadje en de whiskeydistileerderij!

Sitecode: 41931

Hele vriendelijke man bij de receptie. Sanitair schoon en voldoende. Mooie plekken! En het ligt midden in het dorpje waar 2 leuke pubs zitten en een paar goede restaurants. De Lidl & Aldi ook in het dorpje! Echt een aanrader voor 1 of 2 nachten.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Vriendelijk ontvangst, we kregen een zeer ruime plek. De douches zijn wat verouderd maar keurig netjes. Restaurantjes op loop- en fietsafstand. we betaalden 41 euro incl stroom voor 2 personen.

Sitecode: 19230

Een kindvriendelijke camping met ook nog een mooie grote kinderboerderij, binnen en buitenspeeltuin. Het sanitair was niet echt schoon en ook erg verouderd. De plek was prima, we betaalden 34 euro voor 2 personen incl stroom.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

nette camping met bijna alleen vaste (sta) caravans. Mat een kleine buscamper betalen we het forse bedrag van 50 pond incl stroom. Voor 1 nacht na een hele dag file rijden hebben we het gedaan, maar de prijs vinden we belachelijk.

Vriendelijk ontvangst en hadden prachtige plek aan het water. Het sanitair was schoon maar erg verouderd. chemisch toilet zit wel op vreemde plek 😢. Wel heel veel vaste bezoekers en die klieken erg. Voor gezinnen met kinderen is er veel te doen.