@HarryEsther
Prima camper plaats, wel smalle plaatsen maar genoeg ruimte om voor of achter je camper te zitten! wij hebben hier 2 nachten gestaan voor €20,00 pn inclusief elektra, water, wc en douche. 5 min lopen en je zit in het centrum. Ook een aanrader is Viander te bezoeken dit kan met de bus. Het openbaar vervoer is gratis en du bushalte is 10 min lopen. Dus een aanrader om hier te staan!
Heerlijke staan hier tussen de bergen.Je kan heerlijk eten in het restaurant. Je kan mooie wandelingen maken en het dorp is dichtbij. Sta plaats is alleen niet verlicht, maar dat vonden wij geen probleem!
Wat een super leuk en lief ontvangst! Voor de zondag is er een broodjes service en er staan heerlijke streekproducten! Zijn op doorreis dus voor 1 nachtje, morgen weer naar huis! We komen hier zeker nog een keer terug maar dan voor een lang weekend en dan gaan de fietsen mee!
Hele mooie kleinschalige camping waar we heel vriendelijk en behulpzaam werden ontvangen. De eigenaar spreekt diverse talen, wat heel handig is. Sanitair is modern en smetteloos schoon. Er is een speeltuintje voor de kinderen en een mooi zwembad met parasols en ligbedjes. 5 minuten lopen van een mooi groot strand en boulevard met restaurants en, winkeltjes waar je van alles kan kopen. Kortom, hele goede camping voor een tussenstop of langere tijd
We werden vriendelijk ontvangen en ze spraken perfect Engels en Duits! Ruime plekken voor 10 campers. 5 minuten lopen naar het strand. Sanitair is schoon. Op de camping is een restaurant met heerlijk eten. De supermarkt op de camping was nu dicht, maar de supermarkt is maar 20 minuten lopen. Je kan er heerlijk wandelen aan de kust. Wij hebben er 3 nachten heerlijk gestaan.
Prachtige locatie! Als je vroeg in de middag aankomt kan je in alle rust alles bezichtigen! Aanrader dus!
Hele ruime plaatsen, goed verzorgde en schone was en douche gelegenheid geldt ook voor het sanitair. Stroom aanwezig op de plaats. We zijn hartelijk welkom geheten op deze camping door de vriendelijke eigenaresse. De prijs kwaliteit verhouding is een dikke 10. Wij komen zeker nog een keer terug voor een wat langere periode 2 nachten was eigenlijk aan de korte kant als je uit Noord-Holland komt.