@HarryLutgerink
Fijne camperplek in het sfeervolle Heeg. Sanitair is top. Zwemstrandje vlakbij. Op de kassabon staat 21% BTW terwijl dit maar 9% hoeft te zijn voor een camperplaats in tegenstelling tot een ligplaats voor een boot. (wel 21%).
Sitecode: 62094
Op 21 maart 2026: Dag parkeren: € 4,- Overnachten: € 15,- Max per dag € 15,- Overnachten wel duur zonder faciliteiten.
Harburg fijne plaats om te bezoeken. Niet al te lange steil wandelroute naar kasteel. Schone WC en drinkwater punt aan overkant. Wintersluiting, maar WC (ook drinkwater) op 5 okt nog open. Bäckerei aan de overkant en Edeka dichtbij. Minpuntje alleen het verkeersgeluid. Bedankt voor deze voorziening!

Review Yoare slaat op in de buurt gelegen camping. Jammer dat aan het water gelegen grotere P-vakken veelal worden bezet door caravans, die niet alleen geparkeerd zijn. Leuke plek om te staan. Bij Toerist Office prima info over Flisch-wandelroutes. Erg mooi. Vias Verdes (zie app) fietsroute in de buurt.
Vanaf 6 maart 2025 hier 2 nachten prima geslapen. Wel veel wind deze dagen. Hier geen last van overvolle parkeerplaatsen en geen overlast voor de locale bevolking. Deze P wordt al met gele borden bij het begin van de stad bewijzerd. Loopafstand en vallen erg mee. Een deel is met een hoogtelat van 2m afgesloten, maar een kleiner deel niet. Goede info gehad van het nabij gelegen Tourist Office over de prachtige Flysch-routes.
Op 1 maart 2025 is de CP open en hadden we een goede nacht.
Eigenlijk alleen zeer ruime parkeerplek, waar je gelukkig (zonder schaduw) wel buiten kunt zitten. Verder niks zoals de eigenares gedecideerd zei. Vreemd dat het dan camping wordt genoemd. Wel wat geluid van verkeer op de naastliggende hoofdroute Neue Strasse. Prijs € 8,- is bij vergelijking in omgeving redelijk.

Een bijzondere en fijne CP. Info over wandelingen gekregen bij de Gemeente. 2 Prachtige wandelingen gemaakt tussen een uitzonderlijke bloemenzee. Gelukkig hielp de app Komoot om de weg niet kwijt te raken. Hier komen we beslist nog 's terug. Harry en Cobi

Gemoedelijke camping met vriendelijke eigenaar. Volop genieten van de rust en de prachtige omgeving. Recreatieruimte wordt nu verbouwd. We betaalden € 15,- + € 2,20 (2 pers) toeristenbelasting. Stroom kost evt € 2,80 (6A).
Campers moeten op een winderig veld voor de camping staan en staan dan verder van de voorzieningen zoals het prachtige sanitairgebouw. Dan gebruik je sneller de eigen voorzieningen van de camper. Een aangepaste prijs is daardoor op z'n plaats.
In deze drukke tijd staan de campers parallel(zoals bij CP). Is minder prettig. Wild spotten en de is erg leuk bij deze camping. Fijne sfeer. Bij westelijke wind wat geluid van de A50. Bij aankomst voor 14.00 uur en vertrek na 12.00 uur kan € 5 in rekening worden gebracht.

Prima plek voor een overnachting. Door een grote vrachtwagen van Bevolkingsonderzoek zijn de standaard plekken niet te gebruiken. Alternatieven genoeg, maar let wel goed op nesten van eikenprocessierupsen in sommige eikenbomen.
Goede toilet te gebruiken bij het strand. Bij de receptie van de camping, waar ook betaald wordt voor de CP, is een zeer goede Wi-Fi. Wachtwoord is vermeld bij receptie. Prachtige omgeving(Du +NL!) om te fietsen en wandelen. (b.v. route.nl) Gildehauser Venn en Drinkel zijn een aanraders.

Paar dagen met een groep van 4 campers verbleven op deze fijne camping. In een groepsverblijf konden we bij minder weer koken en spelletjes doen. Ideaal. Erg vriendelijke campingeigenaar. Prima voorzieningen. Misschien nog meer passanten in voor- en naseizoen tegen een gereduceerd tarief evt zonder stroom.
Fijn dat we als NKC-lid op dit prachtige NCC-clubterrein mogen staan. Zeer goede voorzieningen. Bijzonder klantvriendelijkeen flexibele beheerders. Ook via de veerboot naar Ermelo is een leuke aanvulling van de fietsmogelijkheden rondom Zeewolde.
We hebben op deze camping van 4-9 sept met veel genoegen verbleven. Vriendelijke beheerders en prettige sfeer op de camping. Er werd veel informatie verstrekt met o.a. (knooppunt)fiets- en wandelroutes. De omgeving Nationaal Park De Maasduinen erg aantrekkelijk voor fietsen en wandelen. Gratis Wifi met bereik op de hele camping. In september extra korting: richtprijs € 11,70
We hebben hier rond 25 juni 2018 een paar dagen gestaan. Camping met deels schaduwrijke plekken. Goed sanitair. Met ASCI-kaart € 17,- inclusief stroom. Op de camping veel paragliders en mogelijkheden daarvoor. Geweldige ervaring! Strand voor de camping, maar was vaak te koud en winderig. Mooi fietspad (19km) naar het prachtige Annecy. Onderweg ook zwemmen mogelijk. Kleine supermarkt bij ingang.
Op 19-6-2018 geprobeerd te overnachten maar weggestuurd door de meneer die gras maaide. Hij zei dat de camping gesloten was en al het gras de komende dagen gemaaid moet worden. "Als wij er zouden gaan staan zouden er meer komen".We verder doir hem verwezen naar de camping Les Melezes 2 km verderop.
In de 4-daagseweek van 15 t/m 23 juli 2017 40 camperplaatsen beschikbaar voor Eur 7,50 per etmaal. Kaarten zijn verkrijgbaar in Eethuis De Diepen. Van 5 juli t/m 8 juli wederom met veel genoegen gestaan op deze CP. Op de 4-daagse publicatie staat vermeld dat de camperplaatsen vanaf medio september niet meer gratis zijn, maar dat een kleine vergoeding zal worden gevraagd en toeristenbelasting. We hebben gehoord dat de exploitant het eethuis De Diepen zal worden en dat de vergoeding mogelijk Eur 7,50 zal bedragen. Dit zou een onevenredig hoog bedrag zijn voor een CP zonder voorzieningen. Bijzonder jammer dat hiermee onze (en van vele anderen) geliefde CP zich hiermee uit de markt gaat prijzen. De camperaars, die wij deze week spraken zijn verwonderd en soms zelfs boos over deze gang van zaken. “Bedankt” Recron, omliggende campings en gemeente. Wij zoeken gewoon een eenvoudige CP zonder voorzieningen of nemen dat op de koop toe. Deze unieke CP met z’n fiets- en wandelmogelijkheden binnen handbereik gaat zo verloren voor deze doelgroep.
We hebben hier eind een paar dagen met plezier gestaan. Prima toilet die om 20.00(-08.00) afgesloten is. Het Vias Verdes fietspad naar Ripoll is goed te doen, maar naar Ogassa wel een erg steil stuk van 1km. Bij het buro Turismo kun je een plattegrond krijgen voor een historische wandeling en er zijn een paar leuke wandelingen in omgeving. Vanuit de stad kun je ook langs de Ter terug naar de CP.
We hebben hier op 30/31 mei 2017 gestaan. doordat het bureau Turismo 's middags en ook de volgende ochtend vanaf 09.00 uur niet open was konden we geen info over stad en omgeving vragen en ook geen gebruik maken van toilet en douche die er zouden zijn. Bureau Turismo is volgens de aankondiging op de deur door de weeks open van 9-14 en 17-20, op za/zo van 9-14.
Sitecode: 20721
We stonden hier op 28 mei en toen was de kap van de meeste bonen in volle gang. Een kaalslag lijkt het. Geen idee wat de reden is, maar wel erg jammer.
Rustige schaduwrijke camping met vriendelijke eigenaren. Prima uitgangspunt(2km van LLambilles)voor de voor iedereen haalbare(veelal oude spoorbanan)fietsroutes van de Vias Verdes. O.a.de route CarriletII;Girona-Sant Feliu de Guixols, dus ook het prachtige Girona goed per fiets te bereiken. De receptie verstrekte gratis een fietskaart van de Vias Verdes de Girona. Op 21/5 een leuke paella-avond.
Leuke camperplaats vlakbij de brug over de Indre. Diverse picknicktafels en een jeu-de-boule baan aanwezig. Een openbare WC op 100m afstand.
Prachtige camperplaats net buiten de camping. In de namiddag schaduw. Wel wat verkeersgeluid van de provinciale weg. Prima wandelen via het Vechtdal wandelknooppuntennetwerk direct vanuit de camping. Fietsen langs de Regge is erg mooi. We betaalden € 11,50 voor de camperplaats en € 1,- toeristenbelasting per persoon. Het ACSI-tarief op de camping voor- en naseizoen kan interessant zijn.
Een fijne camperplaats 50m na aankomst met de veerpont Megen-Maasbommel. Je ziet veel boten het recreatiegebied De Gouden Ham in-en uitvaren. Op 200m van het voetveer Gouden Ham. (€ 1,-). Leuke wandelmogelijkheden. Ook via voetveer(zomers)en 2 veerponten is een mooie rondwandeling mogelijk. Volop fietsmogelijkheden. Zwemmogelijkheid bij strandje op 1km.
inmiddels is de camper plaats gratis geworden.