@HarryMA
- Sunlight T60 T60
- 2020
September 2026
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Kijk een camperplaats .voor de echte camperaar. Brede ruim bemeten plaatsen schoon sanitair ( al heeft een echte camperaar die niet nodig) leuk gezellig gezelschapshuisje met koffie en een drankje. En alles in vertrouwen. Grandioos. Vriendelijke eigenaren die de huiselijke sfeer willen behouden. En alles voor een NIET graaiprijs. Veel camperplaatsen kunnen hier een voorbeeld aan nemen.
Mei 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

Het is niet duidelijk waar je kunt gaan staan. Op het grasveld of.. Wij zijn op het tweede niveau gaan staan. De loosplek met sanizuil staat aan het einde van het onverharde pad Het werkte allemaal prima. En verder wat een prachtige plek. Weids uitzicht, prachtig wandelgebied en voor de fietsers diverse routes. Geen elek maar de zon doet de rest. Top bedankt gemeente
gewoon een prima gratis plaats. lle afvoer aanwezig en gratis water. wel eigen koppelstukken gebruiken. Nee geen luxe gewoon een prima plaats om te overnachten. Gemeente Orellana la vieja, bedankt voor de prima plaats die echte camperaars op prijs stellen.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
is inderdaad een pas d'etappe plaats geworden achter een slagboom. Een rustige plek met zoals alle plaatsen van deze keten voorzien van de noodzakelijke voorzieningen. Echter het terrein is nogal scheef en menigeen zal moeite hebben de camper een beetje redelijk horizontaal te krijgen. De toegangsweg is erg steil net geschikt voor de eerste versnelling of een forse aan loop. Voor de rest een prima plaats.
Eigenlijk is al het goede al gezegd. Prima plek, ook van ons een 10. En een extra tien voor de eigenaar.
Kijk deze mensen doen er iets voor. Buiten een goede plaats met stroom krijg je ook een leuke ontvangst. wij kregen een zeer smakelijk vanille toetje. Bij dit soort plaatsen is de prijs in overeenstemming met de welgemeende gastvrijheid. Dus de moeite waard. Een aanrader.
Sluit me aan bij vorige reviews. Echter de prijs is wel gestegen naar 10 euro. Nochthans de moeite waard.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Plek der plekken...voor de echte camperaar. 10 plekken waarvan 4 met een prima uitzicht. ultraschoon sanitair (zelfs in december schoonmaak elke dag) douches 1 euro voor 7 minuten schandalig veel en lekker warm water. Moderne waserette bijna op het terrein. Indien nodig een tankstation ter plaatse. Kleine kilometer lopen naar alle winkels en een gezellig plaatsje met alles erop en eraan. Van tevoren via de website reserveren is aan te bevelen.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Een prachtige plaats met alles erop en eraan. Aanrader.....maar zoals een vorig review al aangaf vinden wat jongeren het leuk om schreeuwend samen te komen en luide boemerige muziek te laten horen tot ver na middernacht. Ook op de maandagnacht dat wij er waren. Doodzonde dat zo een prachtige plaats zo verpest wordt. Hopelijk is het niet elke nacht zo.