@HarryPostma
Sitecode: 196588
Toegangs weg moeilijk, zelfs met een buscamper. Hebben vastgezeten in het zand. Gelukkig op eigen kracht weer los gekomen.

Prima camping. In augustus nog veel plek. We betaalden voor 2 personen en camper 24 euro incl. stroom, water, enz. geen verdere kosten. Wifi op terras gratis. Het toilet en douche gebouwtje is bijna nieuw. Lekkere douche.

Hoe Zweeds wil je het hebben. Een dorp in de bossen met blokhuizen en Falun rood geschilderde huizen. Het dorp heeft er voor gekozen geen elektriciteit en waterleiding te willen. Dus droog toilet en waterput gebruiken. Het Zweden uit de boeken van Astrid Lindberg rond ca. 1950 bestaat hier nog. Rest nog te vermelden dat de eigenaren heel vriendelijk zijn. We waren er met midsummar. We hebben genoten. Harry Postma
De ontvangst was niet zo vriendelijk omdat we een dranghek dat bij de ingang stond ter zijde hadden geschoven. De elektriciteit kost 5 euro gelukkig hadden we die niet nodig. Voor de WC en douche moet een sleutel gehaald worden. Dus alleen open als de beheerder aanwezig is. Als je zelf voorziene de bent kun je ook op de parkeerplaats er naast gaan staan.

Prima plaats vlak bij het centrum. 7 gemarkeerde geasfalteerde camper plekken. Naast spoor maar trein rijdt niet zo frequent dus rustige nacht.
Zeer rustige nacht. Niet het eerste parkeer terrein gebruiken, wat bij een school hoort maar doorrijden naar het hallenbad. Water lozen en WC schoonmaken kan bij een camperplaats 11 km verderop, naturfreibad Rodewald.
Wij waren hier op 1 juli. Mooie doorgangscamping aan rustige doorgaande weg. Wij betaalden voor 2 personen en een camper, zonder elektriciteit SEK 180. Nieuw toiletgebouw met heerlijke douches, een sauna en een zitruimte met uitzicht over het meer, op de Noorse bergen.
Prima doorgangscamping vlakbij een (rustige) doorgaande weg. Wij betaalden SEK 180 voor een nacht zonder stroom en met 2 personen. Er zijn douches aanwezig! Mooi uitzicht op meer en bergen.
Prachtige plaats bij een groot meer. Picknick bankjes aanwezig. Volgens de aankondiging op het omkleedhuisje is er een restaurant in de buurt (op meer dan een kilometer) dat geopend is van 9.00 tot 16.00.
Rustige plek aan lokale weg. Mooi grasveld. Zwem mogelijkheid. Speeltoestellen voor kinderen. Geen faciliteiten. Prima voor een nacht.
Plaats achter een boerderij tussen bomen. De prijs is inmiddels 150 kr. en 30 kr. voor de elektriciteit. Lekkere douche. Keurige WC met toilet papier, zeep en handdoek.
Nette camperplaats aan drukke doorgaande weg die 's avonds rustig is. Op loopafstand een zeer goed restaurant, Modern Asiel. Aanrader.
Natuurcamping met zee en bos (natuurgebied) er aan grenzend. Gefietst naar eiland Nyord op 5 km, in een woord prachtig. Toiletgebouw goed, de 3 toiletcabines bij de receptie super de luxe douche, wc en wastafel in de grote cabine. We betaalden zonder elektriciteit ruim 25 euro per nacht.
Hele mooie rustige cp. Zeer vriendelijke ontvangst met lekkere verse eitjes. Het sanitair is compleet en superschoon. Zeer aan te raden voor rustzoekers. Harry en Mathilde
Waren hier op 10-6-2017. Goed geslapen. Vanuit de camper een mooi uitzicht over de omgeving. Prima plek om vanuit hier Su Nuraxi te bezoeken. Een aanrader. (4 km). De parkeerplaats daar was ons te schuin.
We waren hier 23-7-16. Mooi uitzicht. Vriendelijk personeel. Maar daar stopt het positieve. Matig sanitair. Festivalterreinsfeer. Overbevolkt. Erg luide muziek. Veel rokende vuurkorven. Harry Postma.
De camping ligt mooi aan het water. Helaas is in de prijs van 15 euro alleen de gratis wifi en elektriciteit inbegrepen. De plekken voor de campers zijn klein. Voor een douche moet 2 euro betaald worden en gebruik van de WC is ook niet gratis. Er is geen goede mogelijkheid het grijze water kwijt te raken. En bij de put voor het chemische toilet ontbreekt een spoel mogelijkheid.
Voor campers is een asfalt strook op het campingterrein gereserveerd, waar ca. 20 campers kunnen staan. Op de WC's dichtbij de camperplaats ontbraken vaak de WC brillen. De douchen gaf na indrukken 2 sec. water. Niet te snel na elkaar drukken want dan werd het water te heet.
In de ACSI gids was niet vermeld dat overnachten verboden was. Op een zondag binnen gereden het hek stond open. Daarna was ik opgesloten tot maandag 11.30. De eigenaar stond heel verbaast dat ik binnen gekomen was. Een heel vervelende ervaring.