@HarrySmits
- 2021
Een prima plek naast een mooi park. Veel mogelijkheden qua staanplekken, voldoende wasgelegenheid en toiletten, twee douches. geen aparte afwasgelegenheid. Gratis drinkwater en chemisch toilet reinigen als je de Camping Car Park kaart hebt. Het is er lekker rustig en heeft voldoende bomen voor schaduw, maar de zon kun je eenvoudig “pakken” op het grote middenstuk
online geboekt, 25 euro bij aankomst moet ik 13 euro bijbetalen of een konokonocard kopen voor 9,95. ASCI hangt aan de deur maar daar doen ze niet meer aan. Veel schade door de storm, s’nachts buldert de zee. Vrijwel geen zon op je plek door de vele bomen, achter de camping starten de plastic kassen, geen uitnodigende plek.
Twee nachtjes verbleven op deze nieuwe camperplaats op de meest Hollandse locatie die je maar kunt voorstellen. Vrij uitzicht over de weilanden met koeien, een molen op de achtergrond of de “skyline” van Hazerswoude Dorp. Wanneer je de achteruitgang van de boerderij neemt sta je direct op het fietspad, onderdeel van de knooppunt routes waar je ook heerlijk de hond kunt uitlaten uitlaten. Geen strak onderhouden gras en paadjes, wel ruime plaatsen
Mooie en rustige camperplaats, die van alle gemakken is voorzien. Erg leuk is de uitgebreide informatie die gratis ter beschikking wordt gesteld. Centrum Oirschot op loopafstand en prachtige fietsomgeving. We komen graag een keer terug.
Uitstekende municipal! Mooie grote plaatsen, super strak aangelegd, ruim en schoon sanitair, wasmachines en droger, loosplaatsen grijs en zwart water en heerlijk rustige nacht gehad. We hebben als tussenstop alle plaatsen in en rond Beaune gehad en dit is de duurste, maar zeker ook de mooiste en rustigste!
Drie nachtjes geweest! Heerlijk rustig, mooie ruime plekken, goede douches, prima sanitair en korting met ACSI kaart. Prima stek om van hieruit te fietsen of wandelen. Pizzeria op de camping was beperkt open, maar had een prima menukaart en het was heerlijk. Alles bij elkaar een fijne plek om te vertoeven.
Heerlijk rustige plek om te staan! We waren op doorreis en kwamen hier voor 1 nacht. Alles niet super strak, maar het is er allemaal (stroom, water, douches en toilet). dus een prima plek om te staan. Een beetje in de middle of nowhere. Laatste stuk is onverhard. Navigeren met Google Maps en dan is het makkelijk te vinden
Voor de prijs die je betaald (€11) een prima plek om te staan. Veel langblijvers, maar niet storend. Betalen voor douche, stroom en wasmachine. Er zijn ruime plekken. Zeer kleine douches, geen warm water bij afwas. Maar voor de prijs moet je wel je verwachtingen een beetje bijstellen. Verder is alles er: loosplek, water (zelfs op ieder plek), chemisch toilet, wasmachine. Wij hebben er 5 nachten gestaan en vonden het prima!
5 sterren omdat de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend is. Mooie plek vlak bij de zee, fantastische ontvangst, wasmachines en drogers, uitstekende douches, makkelijk busverbinding met Malaga (met de fiets ca 35 minuten is ook prima te doen), 3 grijs water plaatsen, een 7 tal chemisch toilet reinigingsplaatsen en een geweldige promenade om heerlijk te wandelen. Een heerlijke plek om te bezoeken!
Wat een geweldige camperplaats, met een prachtig uitzicht. Prima voorzieningen met dubbele loosplaats, gratis water, broodjesservice, in de zomer een zwembad met ligbedden, wasmachine en droger. Het sanitair is klein maar schoon. Heerlijk rustig. Broodjesservice en klein winkeltje. Kortom een super plek met mooie wandel- en fietsmogelijkheden. Een topper deze plek.
Prachtige camping. Zeer uitgebreid sanitair dat meerdere keren per dag wordt gereinigd. We mochten ons plekje zelf bepalen en het werd een XXL plek. met de ACSI korting betaalden we €40 per nacht. Niet goedkoop, maar een prachtige plek op een prachtige camping. Veel overwinteraars, maar dat geeft geen enkel probleem. Alle voorzieningen zijn verder ruim aanwezig.
Prima camper locatie. Leuke plek aan de jacht/zeilboot haven van Gelves. Heerlijk rustig. Goede fietspaden richting Sevilla. Sanitair houdt niet over, maar door de prijs/kwaliteit verhouding prima.
Prima camping vlak bij het historische centrum van het prachtige Toledo. oud sanitair, dat wel een lik verf kan gebruiken, echter uitstekend warm water. Mooie ruime plekken!
Uitstekende camperplaats aan een meertje. Verharde en vlakke plekken. Park, speeltuin en restaurant naast de deur. Prijs is inclusief de stroom. Prima geslapen in een rustige omgeving.
Uitstekende plek in the middle of nowwhere. Prijs van €13 is inclusief stroom en gebruik van de aanwezige loosplaats. Alle plekken zijn verhard en vlak. Voor een doorreis een prima camperplaats.
Al met al een prima camping. Alle voorzieningen aanwezig (water innemen, grijs water, chemisch toilet reinigen) met ruime douches (goed warm) en toiletten. Tevens wasmachines en drogers aanwezig. Restaurant op het park aanwezig. Redelijk schuine plaatsen die ruimte geven aan campers van max 7 meter. Zeer goede busverbinding (die voor de camping stopt naar het prachtige Donostia.

Wat een prachtige locatie! Grote plaatsen direct aan een groot meer. Uitstekende, verwarmde sanitaire voorzieningen (en afwas plaatsen). Stroom, vers water, vuil water afvoer, chemisch toilet, wasmachine en droger: alles is aanwezig! Prima fiets mogelijkheden en supermarkt in de buurt. De ontvangst is hartelijk en warm: veel vaste plaatsen. Verblijf contant afrekenen, maar contant betalen is in Duitsland vaker regel dan uitzondering. Aanbevolen
Goede gemeentelijke camping met 76 plaatsen en 4 huisjes. Deels onder bomen. Iets hoger gelegen met uitzicht over de zee. Binic is eenvoudig te bereiken via een pad dat bij de camping begint. Uitstekende douches; vers water, chemisch toilet reinigen; vuil water afvoer. Tevens broodjesservice en iedere avondeen foodtruck. Erg vriendelijk personeel. Reserveren is aan te raden. Een prachtige plek dus!

10 prachtige, nieuwe camper plaatsen bij een resort in ontwikkeling. Is nog niet geheel klaar, maar de camper plaatsen zijn uitstekend. Prijs is inclusief stroom, uitstekende wifi, gratis gebruik van wasmachine en droger en prachtig sanitair. Bij het resort zitten twee super eetgelegenheden, waar je geweldig kunt eten. Voor herhaling vatbaar!

Sitecode: 102048
Gezellige in opbouw zijnde mini camping op loopafstand van de Golfbaan de Gelpenberg. Na een fantastisch rondje golf is het goed toeven op deze camping en zijn er leuke fietsroutes bijvoorbeeld naar Orvelte. Een aanrader voor bezoek met camper ook voor de wat oudere camperaar.
Mooie grote plekken en prachtig sanitair. Echter prijzig; slechte WiFi voor slechts 1 toestel; betalen voor douchen; bijbetalen voor storten afval, teveel gebruik aan stroom; €10 reserveringskosten. Daarmee komt een standaard dagje staan tot een bedrag van tussen de 35 en 40 euro…….
Voor een startende camperplaats uitstekend. Prima, verharde plekken, met uitwijkmogelijkheden naar het naastgelegen grasveld. Stroom is uitstekend, legen toilet is OK en waterinname is mogelijk. Een mooie plek aan de fietsroutes en na 5 minuten wandelen sta je midden tussen de fruitbomen. Hopelijk wordt de startende plaats verder geprofessionaliseerd, want het is een mooie, rustige omgeving
Een fijne, rustige plek om een paar dagen te staan. Midden tussen de fruitbomen. Prachtige fietsroutes in de omgeving. En een zeer betrokken eigenaar die regelmatig komt “buurten” en zeer goede informatie verstrekt. Geen sanitair maar verder alles prima in orde
Prima, rustige plek met mooi nieuw sanitair. Goed uitgangspunt voor wandeling naar het strand of een fietstocht. Wij hebben meegedaan aan de fietstocht van Bloeiend Zijpe door de bollenvelden: een aanrader!
Een heerlijke plek om te zijn. Mooie grote, verharde plaatsen. Heerlijk rustig. Fantastisch verwarmd sanitair met vloerverwarming. Prima restaurant met goede, betaalbare maaltijden. We komen graag nog een keer om ook gebruik te maken van golfbaan en sauna, die op loopafstand zitten.
Een prachtige locatie, waar we deze keer hebben meegedaan aan het wildmenu. Het was super verzorgd in samenwerking met restaurant Amuse. Super betrokken eigenaren. Mooie fietsroutes! Wij vonden het sanitair wat beperkt, maar als zelfvoorzienende camperaar mag dat geen nadeel zijn. We komen graag nog een keer
Nachtje gestaan voor een bezoek aan Maastricht. Zeer grootschalig en ook tijdens ons bezoek bomvol. Onvoldoende sanitair zoveel plaatsen. Het was er, gezien de drukte, wel aangenaam rustig. Prima WiFi trouwens
Leuke kleinschalige camperplaats met ruime plaatsen en goede stroom en WiFi. Mogelijkheid tot storten afval en chemisch toilet reinigen. Geen douches en toilet. maar verder prima in orde
Goede camping om als uitvalsbasis te kiezen voor Berlijn en Potsdam. OV voor de deur,maar wij hebben gefietst. Goede voorzieningen en prima plaatsen. Wel redelijk duur, maar daarvoor zit je vlakbij de grote stad en heb je alle voorzieningen voorhanden. Restaurant is matig, maar wel echt Duits: veul voor weinig.

Een prachtige golfbaan met een aantal camperplaatsen! Geen voorzieningen. Sanitair mag je in het clubhuis gebruiken indien geopend. Jammer dat de leden zich niet houden aan de parkeermogelijkheden voor de campers…. Wel een mooie geste van de golfbaan om CP plaatsen te creëren.
Prachtige CP met uitstekend sanitair. Melden en betalen via prima werkende aan/uit app. Naast een uitstekend restaurant. Jammer dat een boer in de buurt zijn zeer luidruchtige koeling 24/7 aan heeft staan in het najaar. maar daar kan de eigenaar van de CP niets aan doen.
In een woord: genieten! Rustig gelegen, mooie, grote plaatsen met veel privacy. Uitstekend sanitair, een sauna en een natuurzwembad. En zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. En o ja: gescheiden afval inzamelen. Een super plek, waar we zeker vaker komen
Een prachtige kleine camperplaats met zeer ruime plaatsen. Toilet, douche, afwasplaats en stroom. Eenvoudig maar compleet. Op fietsafstand van Beziers. Een prachtige locatie voor een aantal rustige en ontspannen dagen!
Leuke camping met voornamelijk Nederlanders. Ook eigenaren zijn NLers. Mooi gelegen aan de rivier de Lot, waarin je prima kunt zwemmen en vissen. Boordjesservice en mogelijkheid tot een warme maaltijd. Twee minpunten: de WiFi is slecht en het warme water is veelal lauw of koud
Sitecode: 20334
Een prachtige camping vlakbij Brugge. Automatische check-in, prima plaatsen, uitstekend sanitair en heerlijk rustig. Wij waren er op doorreis en kunnen deze camping prima aanbevelen.

Knusse Camperplaats met alle noodzakelijke voorzieningen. Wandelen, fietsen of gewoon lekker rustig relaxen, op deze plek kan het allemaal. Uit eten of een heerlijke maaltijd halen op de fiets en heerlijk naast je camper in de avondzon genieten. Eigenaren die even gezellig komen vragen of je het naar je zin hebt, zeker!
Prima, ruim opgezette camperplaatsen. Heerlijk rustig en een mooie omgeving om oa te fietsen. Prima WiFi ontvangst en bij verblijf van minimaal 3 dagen ontvang je een heerlijke soep. Het sanitair is klein en beperkt, maar goed schoongehouden. 1 toilet en 2 douches voor heren en idem dames is echter zeer beperkt. Overall een prima plek!
Mooie, ruime plaatsen. Prima en ruim voldoende, verwarmd sanitair. Goede extra voorzieningen als wasmachine en grote stalling voor fietsen. Vriendelijke eigenaar. Op fietsafstand van Maastricht en Valkenburg. Een prima locatie dus!
Dit is hetzelfde adres als Camping Raayerhof. Een beetje vreemd! We hadden een prachtige plek naast een paardenweide en de plek is ruim. Dat was het positieve. Geen WiFi; stroom haperde diverse keren; sanitair is beperkt en oogt niet fris; het gras was recent gemaaid en niet opgeruimd; grijs water lozen op het openbare riool; receptie zeer regelmatig onbemand en contant betalen is niet meer van deze tijd. Prijs/kwaliteit een onvoldoende!
Prachtige locatie naast het strand met ruime plekken. Houten vlonders om het zand buiten je camper te houden. Mooie omgeving met prima fietsroutes. Uitstekend, verwarmd en schoon sanitair. Verse broodjes, koffie ed te krijgen bij Bastiaan. Kortom een super plek waar wij zeker nog eens terugkomen!
Lang weekend gestaan. Plaatsen op gras of onder bomen. Wij stonden (bewust) onder de bomen. Prachtige plaats en fantastische omgeving. Schitterend wandel en fietsgebied. Het (nu nog ondermaatse) sanitair wordt nog aan gewerkt, maar overall een fantastische plek!
Leuke locatie vlakbij Medemblik. Staanplaats op gras en een beetje rommelig qua opzet. Het was er deze keer druk met een aantal grote groepen, wat de netheid van het sanitair en de rust niet ten goede kwam. Overall een prima plek!
Twee nachten gestaan. Prachtige, ruime plaatsen en picobello voorzieningen zoals toiletten, douches en was en droogcombinatie. Minpuntje is de drukke weg die er langs loopt