@Harryenhelene
Lid van Campercontact sinds 2018

Goede camping met alle faciliteiten. Wat minder ‘ons ding’ vanwege de grootte en drukte. Maar wel fijn met kind i.v.m. speeltuin en grasveld. De eerste camping waar wij een aankleedkussen troffen om ons kind gemakkelijker te kunnen helpen na het douchen.
Fijne centrale plek met prachtige wandel mogelijkheden in de buurt. Met kind heel fijn dat er aan de overzijde van de weg een speeltuin is. Geen camping voor rustzoekers maar maar wel fijn voor een of twee nachten.
Wat een prachtige plek! De hoeveelheid andere campers schrok ons in eerste instantie wat af, maar het ongelooflijke uitzicht vergoedde alles... Als je goed kijkt zie je zeehonden spelen in de golven, gewoon vanuit je camper :). Heel positief: in het nieuwe douchegebouw een familiedouche... ideaal met een kind! Prachtige soms lege stranden met stroompjes om in te spelen en mooie wandelingen!
Wij stonden hier bij storm en hoewel de camper dan hevig wiebelt vonden wij het uitzicht érg mooi: een woeste zee met daarvoor steile rotsen. Mogelijkheid om het strand op te lopen en het plaatsje in te lopen met wat winkeltjes. Fijn voor ons (met kind) dat er een speeltuintje bij de camping is.
Hele vriendelijke eigenaars en een mooi plekje met uitzicht op een inham van de zee met kans op dolfijnen, zeehonden en (de echt gelukkigen) een walvis... Leuke wandeling naar de vuurtoren en naar het leuke dorpje. Gedateerd maar schoon sanitair. Wat ons betreft een aanbeveling!
Keuze uit een plek nabij de faciliteiten of een plek in het bos. Wat ons betreft in het bos (veel rustiger), wat een schitterende plek! Vanuit de camper zicht op het meer, tussen alle bomen door. Wakker worden van fluitende vogels en veel wandelpaden naar prachtige plekjes! Wat een prachtplaats! Enig minpunt: de stekende beestjes ‘s morgens en ‘s avonds...
Wij vonden het hier heerlijk rustig met een vriendelijke eigenaar. Basic maar daar houden wij van!