@Harrynijbelen
Wij hebben hier 4 nachten gestaan . Jammer genoeg hadden we de weergoden niet op onze hand . Maar dit is een zeer mooi aangelegde camperplaats met prachtig en goed onderhouden sanitair. Het centrum van Borger ligt op een steenworp afstand. Er zijn voldoende mogelijkheden om wandelingen te maken en fietstochten. De broodjes waren heerlijk en elke ochtend mooi op tijd . Wij komen zeker nog een keer terug . Bedankt voor de gastvrijheid.
Voor de 2e keer hier te gast blijft een mooi rustig plekje. Komen vaker terug voor leuke wandelingen in natuurgebied Kampina te maken . Houd je van rust dan zit je hier goed .
Dit weekend waren we weer te gast op deze prachtige camperplaats. Voor de 4e keer op deze schitterend gelegen camperplaats geweest . Men is hier veel meer dan welkom . Volgende keer ook graag vanilleijs met aardbeien Steffie .
Mooi aangelegde camperplaats enkele aanpassingen worden nog gedaan . Een aanrader voor iedereen die graag op een keurig verzorgde camperplaats willen staan . Toen wij er waren stonden er nog slechts 2 andere campers jammer maar goed het weekend ervoor was het goed gevuld wij komen hier zeker nog eens terug .
Hier vrijdag tot zondag geweest . perfecte camperplaats. Staanplaatsen perfect vlak . Een opmerking men heeft een grote kampeerplaats voor caravans en toch stond er een caravan bij de camperplaatsen . Daarbij hadden ze ook nog hun auto erbij staan terwijl er voor auto's een aparte plek is om te parkeren .
Het pinksterweekend voor de 2e keer op deze locatie geweest. Alweer genoten prachtig om te zien hoe alles er zeer goed verzorgd bij ligt . Wij kunnen deze camperplaats alleen maar aanraden aan een ieder . Wandelroutes , Fietsroutes en Mountainbikeroutes beginnen al bij de camperplaats . Voor ons is dit een plek om nog vaak terug te komen . Gr. Harry en Sandra en Ayaba onze Rhodesian Ridgeback