@Hartenkoning
- Gezin met kinderen (12+)
- 2021
- Volkswagen Crafter
- 2010
- Volkswagen
- Buscamper
We staan in het hoogseizoen op deze camping en vinden het geweldig! Het is echt heel schoon, netjes en goed verzorgd. Plaatsen zien er ook goed verzorgd en ruim uit. Kamperplaatsen staan op beton dus je kan prima wegrijden en er is nog gras naast voor een tentje. De mensen zijn ook erg vriendelijk. We fietsen naar het strand in 5-7 minuten (met fietskar ivm surfplanken), terug nog even een duik in het zwembad. Deze staat op onze favoriete lijst!
Mooie camping met veel ruimte midden in de natuur. voor kinderen leuk om te vissen en er is een zwemgedeelte. Snackbar zit op de camping en is meer dan dat! Eigenlijk een prima restaurant om even iets te eten (mosselen/geitenkaas salade). Voor 2 volwassenen en 2 kids betaalde we rond de €22,- dus echt top plek! we komen zeker nog eens terug!
Prima om een nachtjes gratis te staan. Geen electra, water lozen is mogelijk, waterkraantjes functioneren niet dus water vullen is niet mogelijk. Geen sanitair. Verder rustige plek!
Deze camping heeft een mooie ligging met fantastisch uitzicht. Erg behulpzame eigenaren. Elke dag vers brood te bestellen. Een fantastisch skigebied waar je veel keuzes hebt. Douche en toilet is wat ouder maar prima schoon. je hebt de mogelijkheid tot ophangen kleding en skischoenen in de ruimte. Succes, wij komen zeker terug!!
We zijn hier een lang weekend met de camper geweest om lekker even te skiën. Prima voorzieningen, heerlijke goede straal bij de douche, schoon sanitair, en mogelijkheid tot afwassen en wc te lozen. Eigenaar was erg aardig, konden stekker lenen. Er zijn ongeveer 8 camper plaatsen, verder vaste plaatsen van caravans. Bushalte bij de ingang van de camping, prima te doen! En wat een schitterende pistes, zeker ook voor kinderen en wandelaars!!