@Haselein
- 1998
- Carthago
- Integraal
Een zeer vriendelijke ontvangst. De camping biedt alles: elektriciteit, toiletten, douches en een kleine winkel. De eigenaar geeft geweldige tips voor tochten. Wandel- en fietstochten, van makkelijk tot moeilijk, zijn allemaal mogelijk. We voelden ons er zeer op ons gemak.
Prima en verzorgde parkeerplaats. Klein maar fijn. Ruimte voor 3 stacaravans. Als je achter elkaar staat, komen er nog meer het veld op. Elektriciteit en benodigdheden tegen betaling. Parkeerplaats anders gratis. Met dank aan de gemeenschap van Echzell
Mooie parkeerplaats direct naast Roland bad. De plaatsen zijn vlak en ook geschikt voor grote campers. Voor 8 euro/dag is de plek ideaal voor een bezoek aan de prachtige stad Paderborn. Met de fiets ben je in ongeveer 8 minuten in het centrum.
De ruimte is beslist te klein voor een camper. Een iets langere mobiel heeft geen kans om ruimte te vinden. We gaan meteen verder. Jammer
De plaats is gemakkelijk te vinden. Het biedt ruimte voor ongeveer 12 stacaravans. We konden ook gemakkelijk parkeren met onze bijna 9 meter lange mobiel. Elektriciteit is inbegrepen in de prijs van € 7,00 voor 24 uur. U kunt betalen met een creditcard of via de Parkster-app. De ruimte is deels afgezet, dus je moet corrigeren met wiggen of een waterpassysteem.
De plaats is gemakkelijk te vinden. Gemakkelijk inchecken. De sociale kamers zijn prima. En gemakkelijk te bereiken.
Plaats erg rommelig en verwarrend. We hebben de automaat alleen met hulp van buitenaf gevonden voor betaling. Afstand van de parkeerplaats tot de machine minimaal 500 meter. We zullen niet langer naar de plaats rijden.
De ruimte biedt ook ruimte voor grote voertuigen. De betaalautomaat accepteert de creditcard pas na meerdere pogingen. Het was oké voor één nacht.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

De parkeerplaats is niet erg groot. Maar wij hadden geen problemen met onze 9-M camper. Het was erg stil. De straat is nauwelijks te horen. De betaalautomaat was kapot, dus we hebben daar een nacht gestaan.