@Hattie
Lid van Campercontact sinds 2020
We zijn waar daar in juni, slechts 4 anderen daar. We zijn gestopt om te wassen. Faciliteiten erg schoon en mooie rustige stop. € 22 inclusief belasting en elektriciteit. Wassen en drogen € 8. Mooi zwembad zou een goede stop zijn met kinderen. Bat was niet open. Ik denk dat veel duurder juli / augustus.
Goede wandel- en fietsmogelijkheden, met gemarkeerde routes naar watervallen. Dorp heeft bakkerijen, cafés etc. € 10 plus € 2 elektriciteitsveloppen voorzien voor de honesty box. Water, afval en recycling. Dichtbij de weg maar niet 's nachts druk. Een stop waard.
Tussenstop voor 23 campers in twee gebieden, één rond gebied voor 10. Hier begin juni en vrij druk. Toiletten en douches, douche hebben een token nodig. € 12 per nacht inclusief elektriciteit. Er is café / bar met hamburgers, enz. Veel wandelingen en een kaart beschikbaar in de hut in het dorp. De hutwinkel heeft eenvoudige lokale producten, maar geen andere winkels dus kom met eten. Een stop waard mooie omgeving.
Pluspunten het is gratis en winkels in de buurt, negatief - lawaaierig 's nachts, geen faciliteiten, 4 of 5 grote caravans geparkeerd waardoor de politie het overnachten daar kan stopppen. Er is een WC en grijs water loospunt, enz. bij de Carrefour-parking maar je hebt een jeton nodig voor water die je bij de supermarkt kunt krijgen, maar op zondag gesloten
Geweldige locatie, zeer goed ingedeeld en goede faciliteiten. € 10 voor 24 uur munten slechts € 1 voor 8 uur elektriciteit, € 1 water. Bistro naast de deur gesloten toen wij er waren november. Dorp 600 meter met bank Toeristische informatie bakkerij en glasfabrikant. Geen treinlawaai zoals lijn gesloten tot december. Zeer goede dierenarts in Titisee-Neustadt Klientierpraxis Bovisioschmid +49 7651 9723300
Zeer goed ingedeeld en netjes en opgeruimd met afvalwater, elektriciteit en opslaglocaties. Vlak achter Lidl en andere winkels. Nu € 5 voor 24 uur plus 50 cent per Kw en € 1 voor 100 l water. Handige kaarten en boekjes beschikbaar.
Sitecode: 52045
Kortom een parkeerplaats. Na het lezen van eerdere beoordelingen parkeerden we in P2 aan de rand die goed werk was als weg door midden op en neer naar restaurant loopt. We werden vergezeld door 1 andere camper en 2 vrachtwagens. Helaas vertrok 1 vrachtwagen in de vroege uren en de andere had zijn motor om de 1/2 uur dus geen goede nachtrust. Handig voor snelweg en tunnel.
Geweldige faciliteiten, maar alles kost. € 12 nacht parkeren € 2,50 afval en water en € 2 voor elektriciteit, groot winkelcentrum aan het einde van de weg. CCTV en voelde me veilig 2 anderen bij ons begin november. Handig voor Italiaanse Zwitserse grens en snelweg etc.
We stopten voor de lunch en gebruikten afvalfaciliteiten. Niveau lopen naar de oude stad. 6 CHF voor 4 uur parkeren en vrije verwijdering, water 1 CHF voor 20 liter. Prullenbakken heel netjes. Dicht bij de snelweg en zeker een bezoek aan de stad waard.
Begin november en hartelijk welkom. Zeer schone en verwarmde toilet- en douchekamers. Was- en droogmachines € 4 en € 2. Uitstekende bar en restaurant. Wandelingen en ontspanning. Slechts 10 minuten van Autostrada. € 19 met ACSI inclusief elektriciteit.
Geweldige locatie voor een bezoek aan de scheve toren 20-30 minuten lopen langs voetpad / fietspad. Volle 2 november en campers worden afgewezen. Zeer krappe ruimtes en te dichtbij voor comfort voor de buren, maar het lijkt in elk geval veilig. Receptie erg behulpzaam met kaart en info. Niet zeker dat we water / afval kunnen gebruiken zoals zo druk.
Uitstekende service water afval WC elektriciteit toiletten en douches in verwarmde kamer, bakken, picknicktafels. Leuke stad met winkels, bars en restaurants. Aangename kerkklokken. Dichtbij geothermisch gebied. Sterk aanbevolen tussenstop
Handige stop na het afstappen van de veerboot in Ancona. Goed verlicht naast winkelcentrum. Geparkeerde ruimtes voor 6 maar veel andere ruimtes. Watertoilet en grijs afval (zelfde afvoer). Beetje lawaaierig met treinen maar goede tussenstop. Hier met 7 anderen eind oktober. Goede supermarkt geopend van 08.30 uur tot laat op minder dan 50 meter afstand
Vriendelijke ontvangst, winkelbar en restaurant eind oktober. Zandstrandgrindstrand geen honden toegestaan op het strand. Douche en toiletten schoon. WC-legen punt, maar geen grijs afval gevonden. € 15 inclusief elektriciteit met ACSI
Moeilijk om deze te scoren. Water op 3 locaties, buitendouche en bakken. Baker / food shop komt in de ochtend. 2 zwerfhonden en 4 puppies, zo moeilijk als je hondenliefhebber bent. Minpunten geen WC of grijze afvalstortplaats en bewijs van WC-afval op strand en duinen etc. Daarom is zwemmen niet wenselijk.
Zeer vriendelijke eigenaar, elektriciteit, water, afval douche, toilet afwas faciliteiten. € 13 per nacht. Lokale producten te koop. Er is wat schaduw maar meestal in de zon. Korte wandeling naar het oude Korinthe met een UNESCO-site, restaurants en enkele winkels. We kregen een rondleiding met anderen naar het kanaal via minibus aangeboden. Prijs € 7,50 per stuk en dan grachtenrondvaart € 25, zeker een bezoek waard.
Voor Griekenland is dit een 9. Schone toiletten en douches, mini-markt nog steeds open in oktober, cafe met toasties lichte snacks koffie drankjes etc. Directe toegang tot kiezelstrand met ligbedden en parasols. Haven met 3 restaurants en 2 supermarkten op 5 minuten lopen. Frisse break op de minimarkt van de camping. Zeer vriendelijk personeel. Jammer van de enorme hoeveelheid katten die door sommige gasten wordt gevoerd.
We parkeerden bij de jachthaven die de enige parkeerplaats was die vrij was van verboden bordjes. Net bij de parkeerplaats is water en vuilnisbakken. Wij waren daar met 4 anderen. De andere parkeerplaatsen vlak voor en na de brug hebben beide geen campingborden. Buiten het seizoen kun je ermee wegkomen. Loop over de brug om een klein dorp, veel winkels en restaurants te bezoeken.
Prachtig strand, dat kan je niet verslaan! Echter € 27 per enkele reis op de veerboot en € 24 voor de camping. We zijn hier in oktober, de winkelbar en het restaurant zijn gesloten. Minibus van de camping naar de stad op ongeveer 4-5 km afstand en brood op bestelling beschikbaar. Wasservice € 10 voor 6kg wassen en drogen. Geen vers water op het eiland. Toiletten en douches oké, en keuken en handen wassen faciliteiten. Prijs maakt het 7 anders een 8
We waren hier begin oktober nog steeds € 19 per nacht met elektriciteit. Restaurant bar en winkel gesloten. De receptie is alleen geopend van 12.00 tot 16.00 uur en moet dus een dag eerder worden betaald. Niemand hier dag voordat we moesten vertrekken, dus moest bellen om de eigenaar te laten komen. Je krijgt een sleutel om te douchen en toilet voor eigen gebruik, geen wc-papier verstrekt. Ruimten klein en moeilijker te parkeren voor grotere campers. Strand dichte zandige dakspaan
Vriendelijke eigenaren. De plaatsen zijn erg klein en toen wij er waren, waren twee groepen tournees zo druk. Faciliteiten oke, maar gedateerd. Restaurant, bar en kleine supermarkt. Wij waren er eind september en zwembad had water maar gesloten. Grijs afval op de afrit naar het zuiden. € 23 duur we dachten, maar ideaal voor een bezoek aan Olympia die steile wandeling naar beneden en een back-up is.
Mooi dorp met grote parkeerplaats. Water en elektriciteit gratis en grijs en wc dumpen. Steile wandeling naar beneden en naar de stad maar zeker een bezoek waard. Kleine supermarkt achter camper stop 500m lopen. Dicht bij de veerboot maar GPS was moeilijk te volgen
Hier met nog een andere 15 camper. Mooie locatie. Er zijn toiletten maar erg basic. Bakken, water slechts een kraan en waarschijnlijk gebruikt voor het reinigen van toiletcassettes. Steile wandeling naar de kabelbaan maar slechts 5-10 minuten lopen. Kabelbaan € 4,50 retour en bezoek aan stad een aanrader. Honden toegestaan op kabelbaan met snuit.
Geweldige vriendelijke camping aan het meer. Welkomstdrankje is zo'n goed idee, dan zullen ze je naar je plaats leiden. Volg hun instructies en je zult er versteld van staan hoe je erin bent gekomen. Ja, als het druk is sta je misschien op de 3e of 4e rij, maar word je (als je dat wilt) naar het meer verplaatst als er ruimte vrij komt. Heerlijk restaurant ontbijt, lunch en diner. Brood en een kleine winkel op het terrein. Loop- / fietspad naar de stad
Goede faciliteiten goed aangelegd, grote plaatsen, 8 gemarkeerd met elektriciteit. 20CHF gedurende 24 uur. Maar het ergste nacht ooit voor de slaap. Treinen, mensen die rondrijden en een camper die om 2 uur 's nachts aankomt en veel lawaai maken. Loop naar de stad - sla linksaf onderaan de weg en neem een trap naar beneden net na het zebrapad. Veel stappen maar brengt je direct naar het midden.
Mooie omgeving op een boerderij. Gemakkelijk te voet naar Weggis, waar u de veerboot naar Luzern kunt nemen. Veel wandel- en fietsmogelijkheden. We stoot CHF 27.40 per nacht camper 2 volwassenen en hond, elektriciteit CHF 3 extra en douche CHF 2 extra, afval CHF1. Zeer rustig maar voor ons erg duur,
Mooie locatie met zeer behulpzame eigenaar. Zijn zoon Henri is een absoluut genot en helpt op zo'n jonge leeftijd met het bedrijf, € 9 is inclusief elektriciteit, WiFi en water en ook de lokale toeristenbelasting. In ruil daarvoor krijg je een toeristenkaart voor gratis treinreizen in de omgeving. Het treinstation op 5 minuten lopen en 50 minuten naar Freudensradt, mooie stad met het grootste marktplein van Duitsland. Bedankt!
In het dorp. Afval maar drinkwater alleen beschikbaar op CP met jeton en geen teken om te zeggen waar je die kunt kopen. In de schuine parkeergarage tegenover is een drinkwaterkraan dus ga daarheen en vul je aan. Boulangeroie open ochtend en late namiddag. Leuk uitziend restaurant maar gesloten op dinsdagmiddag / -avonden. Aangename korte wandeling naar Ricer Lot.
Goede locatie. Mooi vriendelijk dorp. 2 kleine supermarkten, slager, apotheek en twee bakkerijen. Wandelingen zijn aangelegd en veel geschiedenis te zien. Water, afvalvoorzieningen werken. Citroenen overal!
Handige tussenstop op route Frankrijk en Spanje. Ik zou meer als 7 geplande ruimtes zeggen, maar mensen parkeren ook op de parkeerplaats. Supermarkten in de buurt, Lidl en Aldi Aangename stad met wandelroutes en historisch belang. We vonden een geweldige voedselwinkel, met specerijen, rijst, brood, vlees en alles wat je maar kon bedenken. Het is op de weg met Cloisters gemarkeerd als 8 op de kaart weergegeven in het CP-gebied.
Rustige locatie. Schoon en netjes. Het park naast het gebied wordt opgeruimd.
Prachtige plek. € 10 voor afvalwater lozen en elektriciteit. Zeer vriendelijke gastheer die een kleine winkel met lokale producten en veel toeristische informatie heeft. Als je op weg bent naar huis, ga dan naar de vriendelijke dierenarts 10-15 minuten verderop, die slechts € 20 in rekening brengt. Niet ver van de route noord - zuid. Sterk aanbevolen.
Sitecode: 20141
Goed gelegd en ziet er eerst goed uit met een tv-punt voor elektrisch water en afval op de staanplaatsen. Afval is echter alleen mogelijk als u linker zijuitgang heeft en lange pijpleidingen verlaat. Waterdrukknop, dus er zijn er 2 te doen. Geen afvalbak dus moet je afval over de weg naar de camping lopen. € 15. Overdekt douches op de camping. Garage 5 minuten lopen heeft winkel voor basics. Verschillende voertuigen rijden door om toegang te krijgen tot de naturistencamping
Ruimte voor 5 campers gratis met elektriciteit. Grijs en chemisch afvalpunt en water. Geweldige winkel voor accessoires en reserveonderdelen voor campers. Dichtbij het fietspad dat je naar het dorp brengt met de Edeka supermarktapotheek, pinautomaat etc. Restaurant aan de achterkant was niet open op vrijdag, maar op zondag en op andere data. Zeker de moeite waard om te stoppen
Gebruikt om te stoppen om afval weg te gooien. € 2,50 ziet er leuk uit als zeer tussenstop.
Ideaal voor een bezoek aan de oude stad. € 10 overnachting plus € 5 toeristenbelasting elektriciteit € water € 1 geen doorspoelen voor verwijdering van chemisch toilet. Geen grijze afvalverwerking. Was 's nachts rustig tot 5 uur' s ochtends. Auto's geparkeerd in 2 van de 6 toegewezen Camperplaatsen.
Goede locatie voor het verkennen van nationaal park. We kozen ervoor om te doen met de bus en boot etc. Hoewel we veel campers zagen rijden. Zeer schone toiletten en douches. € 14 plus elektriciteit en € 1 een douche en betalen voor water. Geen wasmachine, afwasfaciliteiten op dit moment erg basic. Binnenkort is het 10
Mooi dorp, kerken supermarkt, bakker cafes en bars. CP bewegwijzerd vanaf de weg. Elektriciteitsafval en water € 5 vullen het formulier en de envelop in die in een elektrische doos liggen en laten vallen naar Rathaus. Veel fietsroutes en wandelinformatie op het VVV-kantoor in Rathaus
Gewoon parkeren, maar oké om de stad te bezoeken. € 11 slechts een prullenbak. Druk en lawaaierig 's nachts met late aankomsten vroeg vertrek en verkeerslawaai. Stad is een must ook kleiner dorp op 25 km Holasovice.
Sitecode: 20074
Ruimte voor 16 op gras. Overnachting € 8 heeft munten nodig. Elektriciteit € .50 per kWh per uur, water op velden is momenteel niet verbonden, maar geopend op servicepunt. Toiletten gesloten. Over een week een beurs hier,dus sommige voertuigen worden opgeslagen. Mooi dorp met cafés, winkels, pizzeria's, bars enz
Gesloten 5 juli voor een week minstens als festivalborden nog steeds vanaf de weg die open staat. Water was toegankelijk en WC leeg, maar geen kans om grijs afval te dumpen
€ 15 nacht plus 50 cent water en 50 cent per uur elektriciteit. Licht lawaai van de weg. Heerlijk gelegen aan het meer. U kunt een boottocht naar Gmunden en terug maken. Toeristische informatie erg behulpzaam. Een stop waard.
Fantastisch! Mooie plek en mensen erg vriendelijk en behulpzaam. een korte wandeling naar de stad waar veel te zien en te ontdekken valt. We aten lunch in Gostilna Kos, koos het dagmenu € 5 een hoofdgerecht. Uitstekende lokale gerechten. Volg je navigatiesysteem en je komt hier. Beste plek die we hebben gevonden!
Fantastische tussenstop. Eigendom van het hotel kunt u stoppen bij het hotel om u te registreren of direct naar de camping gaan om te parkeren, zij komen en nemen uw paspoortnummer, etc. 2 toiletten en 2 douches, afwasgelegenheid, chemisch toilet, rijden over grijs water, zoet water, , elektriciteit BBQ. 12 plaatsen 1 op grind. Koelkast met lokale producten, jam enz. € 16,27 per dag. Klein oud stadje op minder dan 1 km lopen.
Geweldige camperplaats. met gratis kaartje naar het Militair Museum. Honden toegestaan Museum, en vele wandelingen vanaf de camping. Supermarkt op 100 meter. Restaurant op het terrein. Museum erg goed. Vlakke plaatsen. Licht geluid van treinen. Vriendelijk personeel in Museum en restaurant.
Heerlijke rustige camping, eigenaar erg vriendelijk. Toiletten en douches schoon. Plaatsen in schaduw die goed was in juni. Korte wandeling naar zelf gemaakte strand en boottochten naar eiland € 1, een reis waard om rond te lopen en bezoek museum en winkel sponge. € 18 inclusief elektriciteit.
Mooie locatie aan de oever van de rivier. Nieuwe toiletten. Zeer vriendelijke eigenaren die ons drankjes en koffie gaven en met ons spraken. Café serveert eenvoudig eten en drinken op het terrein.
Mooie rustige camping. Mooi probate strand, honden zijn toegestaan. Ligstoelen voor de meesten, maar als het druk is, kan men op de muur liggen. Groenten en fruit van ma, wo, za. IJsman komt enkele keren per week en verkoopt multipacks. Brood kan dagelijks worden besteld. Douches en toiletten erg schoon. Nadeel voor langer verblijf geen wasmachine en supermarkt 7 km verderop.
Mooie locatie, € 7,50 met elektriciteit. We denken dat er 's avonds iemand komt om geld te verzamelen. Chemisch toilet lijkt in het grijze afval te zitten, we zagen net een ander het drinkwater gebruiken om de toiletcassette te spoelen, stel voor dat je vers water uit de gootsteen van de gootsteenaftakking neemt. Goed aangelegd en mooi gehucht. Wandelroutes en mooie kerk,
Drukke parkeerplaats met waterafval en verwijdering van chemisch toilet. Vrij op het moment. Veel van de campers gebruiken blokken als hellend. Busdienst naar de stad op 3 km afstand. Weg druk tijdens de dag maar rustig 's nachts.
Beveiligd gebied met watergrijs afval en verwijdering van chemisch toilet. € 10. € 3 voor elektriciteit. Ik denk dat verwarring over zwemmers mijn zwembad enz. Is dat er twee gebieden zijn, van de ene dag op de andere en van de 5 luxe plekken. Dat gebied was gesloten vanwege regen. 'S nachts rustig' s ochtends vroeg weg en spoor een beetje geluid.
Sitecode: 20837
Mooie locatie € 8 inclusief elektriciteit. Er zijn toiletten ook douches. Zwembad niet open 18 april, maar zal zijn. Had maaltijd die vers gekookt en erg lekker was, en een zeer goede prijs. Een bezoek waard. Als we meer wandelingen zouden vinden, zouden we langer blijven.
Goede locatie met afval en water. De plaatsen zijn gemarkeerd en groot maar enigszins hellend. Er zijn slechts 6 plaatsen en vol toen we hier 17 april waren. De enige reden niet 9 is dat honden op boerderij naast de deur veel in de nacht blaften. Je kunt de geiten zien voorbij gaan met de herder.
Waterafval en chemisch toiletafval allemaal ter plaatse. Licht aflopend. Sommige anderen hebben geparkeerd in het undercovergebied. Aanstaande vrijdag in het zuiden is er één bord dat zegt: camperparking ion 2km het voelde als een lange 2km uiteindelijk na het dorp vind je het aan de rechterkant. We vonden een heel kleine winkel en enkele restaurants en bars. Misschien meer op de heuvel?
Water- en afvalvrij. Lopen naar historische stad een must, helaas kerken waren gesloten als niet weekend. Rustige nacht met 3 anderen. Handige stop bij hoofdroutes noord naar zuid.
Weer bezocht in april, totaal anders dan afgelopen juni. De rivier was hoog en de eerste parkeerplaats volledig onder water. De plaats waar we vorig jaar hadden geparkeerd liep het risico te worden overstroomd, dus we bleven niet. Liep naar de Ermita en kon de Hogg-waterstanden niet geloven. Alleen 3c en geen gier in zicht.
Goede plek om te stoppen. Machine voor afvalwater en elektriciteit, verteld in de garage. Hoge supermarkt met alles wat je ooit nodig zult hebben. Misschien wat rumoerig als drukke wegen. Midden april en we zijn hier met 4 anderen.
Volg niet zeggen nav, volg de borden. Goed afgebakend en interessant om grotten te zien. Stad een beetje teleurstellend, VVV-kantoor ging niet open. We vonden goed gevulde supermarkt net om de hoek die de jetons voor water etc. verkoopt verkoopt. De supermarkt is Suma genaamd en is op de 2e weg aan de linkerkant als u de CP verlaat.
Gestopt voor de lunch, en gebruikte water en afvaldiensten goed aangelegd mooi en flatscreen. Druk op knop water en je hebt een verloopstuk nodig. Goede stop.
Mooie vondst, met een waarde van € 12 incl. Elektra, zeer schone douche en toilet. Wasmachine en droger uitstekende waarde voor €3 en €2. 8 april en precies en één ander hier. De eigenaar komt een paar keer per dag om een kleine winkel te openen en geld in te zamelen, je moet tokens van haar krijgen voor de wasmachine en de droger. Mooie wandelingen op GR10 en andere paden vanaf de site.
Handige tussenstop op weg naar Spanje via Pau, we zijn net gestopt voor de lunchpauze. Afvalwater en elektriciteit gratis. Niet erg aantrekkelijke stad.
Helaas gesloten voor de winter, dus geen water of afvalvoorzieningen. Omdat we beide nodig hadden, bleven we niet. Bezochten de graven van het Gemenebest, zo de moeite waard om te stoppen. Het lijkt een rustige plaats om te stoppen als het eenmaal voor de zomer is geopend, geen indicatie wanneer dat is.
Dichtbij de stad. 7 gemarkeerde plaatsen op Tarmac. Water €2, afval en sani stortplaats. Er is een toilet maar was een beetje duister. Mooie rondwandeling door stad en kasteel, enz
Sitecode: 21950
Zeer goed aangelegd, verharde ondergrond en grasveld ernaast. Alle voorzieningen, elektriciteit, water en lozen. Douches en toiletten gemengd, kleine vergoeding voor douche. Wasmachine en droger indien nodig. €12 overnachting. Betaal bij vertrek op de machine. Korte wandeling naar 3 supermarkten. Lidl, Aldi of Le Clerc. Niet ver van de A28 dus een goede tussenstop op weg naar of van Calais of andere havens.
Goed aangelegd. We stopten hier voor de lunchpauze en slechts 1 minuut verwijderd van de belangrijkste non-peage route naar het zuiden. 6 stonden hier met lunchtijd, dus populair denk ik.
Mooie locatie maar faciliteiten water en elektriciteit werken niet. Munten niet geaccepteerd en we konden de betaalautomaat niet aan het werk krijgen. Anders zou het een leuke stop in de buurt zijn.
Water €2 (alleen € 2 munten geaccepteerd) en afvalfaciliteiten. Toilet. Verlichte parkeerplaats naast Gendarmerie aan de rand van een klein dorpje. € 5 bij de betaalautomaat voor 24 uur. Kaart of munten
Leuke plek, maar water en elektriciteit werken vandaag niet. Jammer met een mooie oude binnenstad in de buurt. We kwamen om 17 uur en kregen de laatste echte ruimte, een paar anderen parkeerden ook.
Leuk groot terrein met elektriciteit, wifi, water en afval. Beveiligingscamera en poorten. € 10 is een goede prijs. Winkels enkele minuten lopen en geweldig om naar het eten te kijken. Kerkbellen gaan de hele nacht door, en het verkeer in de ochtend. Maar zeker de moeite waard.
Mooie locatie naast het vissersmeer. Vuilwater lozen en vuilnisbak. Betaling per kaart alleen bij binnenkomst € 7 voor camper en 2 personen. Supermarkt 1km lopen. Café bij meer duur, €3 koffie € 4,50 kleine glazen wijn. Grootste probleem is verkeerslawaai. Rustig in de nacht, vanaf 5:30 uur, veel auto's die parkeren op de parkeerplaats ernaast, voor de fabriek.
Goede stop voor Hymer service, geen water of afval. Elektriciteit £ 1. Verwacht niet te worden geparkeerd als erg druk met mensen die wachten op service afspraken. De Terme parkeren betere optie als u gewoon een bezoek brengt.
Goede halte en goede faciliteiten. € 10 voor camper en 2 personen per nacht. Water 50 cent voor 50 liter en elektriciteit € 1 per kW. Zeer druk en mensen dubbel geparkeerd om 18 uur dus vroeg aankomen. Mooie wandelingen en mooie winkels waar men handgemaakte borstels verkoopt.
Zeker een tussenstop waard. Zo stil, water elektriciteit en afval inbegrepen voor € 15. Het was een slagboomsysteem, u belt en ze komen binnen een paar minuten en laten u binnen. Zeer vriendelijke mensen. We hoorden een geluid in de nacht en het was een beer. Wandel- en fietspaden van de site. We zullen terugkomen als een mooie plek.
Bij het sportcentrum. 6 gemarkeerde plaatsen 4 met elektriciteit en water op het veld. Grijs en zwart afvalwater afvoeren met water om te spoelen. Toiletten waren open en schoon. 1km lopen naar het dorp met banken kleine supermarktcafes en apotheek. We bleven niet zo aangekomen in de ochtend.
Rustige locatie naast voetbalveld. 2 manieren om te benaderen moet je oordeel gebruiken, afhankelijk van welke richting je nadert. We zijn 7,5 m en oke. Afval WC en water gratis. Supermarkt in dorp 5-10 minuten lopen.
Mooie locatie. Sat Navs en borden verwarden ons, je moet alleen naar Camper borden kijken. Loop naar dorp is ongeveer 15-20 minuten lopen op de stoep. Niet veel open op maandag eind september. Elektriciteit duur maar hier als nodig. € 10 parkeren plus - € 1 voor 80 minuten elektriciteit.
Blijf hier niet. Geparkeerd om 15 uur en terug om 17 uur om inbraak te ontdekken. Veel geparkeerde auto's en mensen rondom, gelukkig ging het alarm af voordat ze iets stalen. Slechts twee beschadigde ramen.
Duur € 15, machine accepteert nu alleen munten. Inclusief elektriciteit water en afval. Korte bergopgang naar dorp met basiswinkels, bars, enz. Helaas is het einde september de jaarlijks vakantieperiode, dus de meeste zijn gesloten. Er zijn hier meerdere wandelroutes en een prachtig uitzicht.
Water en afval. Elektrische punten maar werkt niet. Betaalde € 10, zoals anderen lijken te betalen en het staat voor elke kampeerder enige tijd betaalt. Niet zeker dat we overnachten als Road busy. Nuttig parkeren om de stad te bezoeken.
Is vandalized geen elektriciteit. Ze waren borden aan het bevestigen terwijl wij er waren. Niet een aantrekkelijke stad. Heeft water en afval faciliteiten, niet gecontroleerd omdat we besloten te verhuizen. Smerig.
Geweldige rustige locatie. Het is een steile klim, maar geen probleem. Vuilnisbakken in de parkeerplaats, WC op de top van de heuvel in de buurt van het hotelrestaurant. Er is ook een douchecabine maar niet zeker of het werkt. Rondom het gebied zijn er 770 mensen vermoord in de Tweede Wereldoorlog meestal bejaarde vrouwen en kinderen. Niet echt bewoond sindsdien. Zeker de moeite waard. ,
Aan de rand van het kleine stadje. 6 plaatsen in parkeerplaats op een kleine weg. Waterafval en elektriciteit - € 5 voor 12 uur. Heel druk bezig met mensen die voor water uit communale kraan komen. Mooie wandelingen en fietstochten langs de rivier Po zijn zeker een bezoek waard. Maximaal 24 uur verblijf
Leuke plaatsen en gratis parkeergelegenheid. De standplaatsen lijken te beschikken over meer kampeerauto's zijn zo ruim. Toiletten in de ingang naar museum en afvalgebied goed. Museum een bezoek waard veel boerderijen uit heel België.
Zeer populair kampeerterrein. We zijn in het overloopgebied op een grasvlieg. € 10 per nacht met € 4 voucher tegen wyn aankoop. Elektriciteit inbegrepen. WC en douche zijn van hoge kwaliteit, maar met slechts 1 vrouw 1 mannen met 60 voertuigen was er een wachtrij. Restaurant en bar zeer levendige vrijdagavond. Loop door de wijngaarden goed.
Een goede stop komend uit Zwitserland. Machine om te betalen in munten of Bancomat. € 10 voor maximaal 12 uur € 15 voor 24 uur en € 30 voor 3 dagen. Waterafval en elektriciteit inbegrepen. Grijs en zwart water in dezelfde afvoer, moet met de handen optillen. Afzonderlijk drinkwater weg van Dino gebied. Stadswinkels cafes en de trein allemaal de moeite waard bezoek.
Geen faciliteiten, maar geweldig uitzicht. Bezig tijdens de dag met auto's, motoren en bussen. 10 Zwitserse franken die bij het hotel worden betaald en wordt terugbetaald als u 30 Zwitserse Franken aan het restaurant besteedt. Sommige mooie wandelingen vanaf de parkeerplaats.
Prachtige rand van de plaats van het dorp. 6 plaatsen maar zal druk zijn als het vol is. We zijn 7,5m en zijn net in de ruimte. Water en elektriciteit voor alle standplaatsen, toiletten schoonmaken van 0600 tot 2130 met toiletpapier. Betalen in cafe tegenover 10 Zwitserse Franken.
Fantasie uitzicht op de Matterhorn. € 7,80 per nacht man verzamelt geld 's morgens en' s avonds. Verse gletsjerwater die constant draait, heeft dus een flexibele adapter nodig om tank te vullen of flessen te gebruiken. Grijs en zwart verspillen in dezelfde afvoer en alleen zoet water om te spoelen. 15 minuten lopen naar de stad met supermarkt. Sommige auto's worden geparkeerd en hebben geen voorzieningen om de omgeving te gebruiken voor menselijk afval.
Mooie locatie en goede wandelingen naar waterval. Kleine mini markt 10 minuten lopen die elke dag geopend is van 9-11 uur zondag. Toen we aankwamen werden alle ruimten 20 genomen, maar we en elkaar geparkeerd in het midden als corralvormig. Voltooi formulier en verlaat met geld in eerlijkheidskist, dame komt rond om in de ochtend in te zamelen. Alle plaatsen zijn hellend. Een bezoek waard.
Mooie locatie, fantastisch uitzicht. € 7 bevat stroom, water, afval en schone toiletten. We zijn 7,5m en zijn erin geslaagd om in te drukken. Ik denk niet dat er iets groter zou zijn. Veel wandelen in de buurt, maar er zijn nog geen winkels of bars te vinden. Heerlijke barbecue met hout voorzien en picknickbanken. Kinderspeelplaats. Zeker de haar pinnen waard en klim hierheen.
Geweldige plek voor een overnachting. Gratis elektriciteit afval en water en goede conditie. Factory tours nu dinsdag en zaterdag. U kunt ook croissants van hun eigen fabriek bakkerij tussen 9-10. Er is ook een barbecue met gratis hout. Het was jammer dat het regende.
Zorg ervoor dat u verder rijdt dan de ingang van het zwembad. Op de parkeerplaats zijn 10 plaatsen zonder elektriciteit, maar op slechts 200 meter zijn er zes plaatsen met elektriciteit en aan de overkant van de weg is een rivier. De kosten zijn € 6 per dag of € 15 voor 3 dagen. De zwembaden zien er echt uitnodigend uit, helaas konden we ze niet gebruiken omdat we een hond hebben. Wandelen en fietsen in de buurt. WC cassette legen, grijs water lozen en water inname punt aanwezig. Winkel 30 minuten lopen
Prachtige vestiging met babbling stream. Water dat niet drinkt, maar afval en chemisch toilet. Elektriciteitspunt voor €. Mooie Tarmac pitches en grote door de manier waarop mensen hebben geparkeerd. Ze zijn meestal niveau en hebben grasgebied aan elke kant die mensen gebruiken om buiten te zitten. Er zijn toiletten als onderdeel van het museum, maar niet zeker of ze ze vergrendelen.
Mooi veld aan de achterkant van een dorpsgroene kroeg. Thuisgemaakt eten en hondvriendelijk. We zijn hier in augustus en het gras is goed, misschien niet goed in nat weer. Toegang via een parkeerplaats, kijk uit voor een smalle poort, die een spiegel nodig heeft.
Verbleven hier vroeg in juni, geen schaduw was zo moeilijk om cool te houden. Nu heeft toiletblok, koude douches maar zeer schoon. Verlichtingsinrichtingen geïnstalleerd maar nog niet werkzaam. Behalve voor een Spaanse familie waren we er alleen. Het dorp heeft een kleine winkel, maar alleen 's ochtends geopend en uit vers brood verkocht. Bar was gesloten, maar zag eruit alsof het op een bepaald moment tijdens de dag geopend was. Zeker de moeite waard.
Prachtige locatie vlak naast het dorp. Veel interessante gebouwen en mozaïeken. Een kleine winkel met brood en essentials en is open op zondag. Water en afval plus bakken met recycling. Geweldige plek om arenden te zien stijgen ook. Er waren een paar mensen in het autocaravan, slapen in auto's, en zonder wasserette met gras - niet prettig, misschien gebeurt het gewoon in het weekend?
Mooie locatie. € 10 inclusief elektriciteit en wifi. Koude douches en toiletten naast de deur in de sportzaal. Brood in dorp, bars en restaurants. Gemarkeerde plaatsen, gras was lastig voor sommigen door regen, we kozen voor een grind maar hadden blokken als zeer schuin. Er zijn een paar picknickbanken. Veel wandelmogelijkheden, ook enkele interessante gebouwen in het dorp.
Rustig en ontspannend. We bleven er vroeg juni en gewoon ons en een ander. € 5 parkeerfooi betaald bij binnenkomst. Spectaculaire uitzichten. Geen faciliteiten alleen bin en waterpomp. Er is een service gebied ongeveer 30 minuten weg - Hontoria del Pinar. Aardbeien kunnen worden gezien en wandelroutes vanaf de parkeerplaats. We hebben gemist gezien binnen de Ermita als alleen geopend woensdag tot zondag.
Mooie site, toegang tot het strand via de poort. Water en afval alleen op dit moment. Gemarkeerde plaatsen en schaduw mogelijk. Supermarkt 5 minuten lopen, andere faciliteiten korte loopafstand van het strand. Vriendelijke eigenaren. Onze SatNav was niet betrouwbaar, het is aangegeven op de toegangsweg.
Mooie vriendelijke site. Fernando en Catherine werken heel hard om ervoor te zorgen dat hun gasten tevreden zijn. Zeer schone faciliteiten en een prachtige winkel.
Fantastische vondst. Een echt vriendelijke stop met alles wat je nodig hebt. Immaculate douche en toilet, goede winkel en vers brood. Wij raden dit ten zeerste. Niet afschrikken door GPS-navigator en toegang tot de weg.