@Hattie
17 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
We zijn waar daar in juni, slechts 4 anderen daar. We zijn gestopt om te wassen. Faciliteiten erg schoon en mooie rustige stop. € 22 inclusief belasting en elektriciteit. Wassen en drogen € 8. Mooi zwembad zou een goede stop zijn met kinderen. Bat was niet open. Ik denk dat veel duurder juli / augustus.
Goede wandel- en fietsmogelijkheden, met gemarkeerde routes naar watervallen. Dorp heeft bakkerijen, cafés etc. € 10 plus € 2 elektriciteitsveloppen voorzien voor de honesty box. Water, afval en recycling. Dichtbij de weg maar niet 's nachts druk. Een stop waard.
Tussenstop voor 23 campers in twee gebieden, één rond gebied voor 10. Hier begin juni en vrij druk. Toiletten en douches, douche hebben een token nodig. € 12 per nacht inclusief elektriciteit. Er is café / bar met hamburgers, enz. Veel wandelingen en een kaart beschikbaar in de hut in het dorp. De hutwinkel heeft eenvoudige lokale producten, maar geen andere winkels dus kom met eten. Een stop waard mooie omgeving.
2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Pluspunten het is gratis en winkels in de buurt, negatief - lawaaierig 's nachts, geen faciliteiten, 4 of 5 grote caravans geparkeerd waardoor de politie het overnachten daar kan stopppen. Er is een WC en grijs water loospunt, enz. bij de Carrefour-parking maar je hebt een jeton nodig voor water die je bij de supermarkt kunt krijgen, maar op zondag gesloten
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Geweldige locatie, zeer goed ingedeeld en goede faciliteiten. € 10 voor 24 uur munten slechts € 1 voor 8 uur elektriciteit, € 1 water. Bistro naast de deur gesloten toen wij er waren november. Dorp 600 meter met bank Toeristische informatie bakkerij en glasfabrikant. Geen treinlawaai zoals lijn gesloten tot december. Zeer goede dierenarts in Titisee-Neustadt Klientierpraxis Bovisioschmid +49 7651 9723300
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Zeer goed ingedeeld en netjes en opgeruimd met afvalwater, elektriciteit en opslaglocaties. Vlak achter Lidl en andere winkels. Nu € 5 voor 24 uur plus 50 cent per Kw en € 1 voor 100 l water. Handige kaarten en boekjes beschikbaar.
Sitecode: 52045
Kortom een parkeerplaats. Na het lezen van eerdere beoordelingen parkeerden we in P2 aan de rand die goed werk was als weg door midden op en neer naar restaurant loopt. We werden vergezeld door 1 andere camper en 2 vrachtwagens. Helaas vertrok 1 vrachtwagen in de vroege uren en de andere had zijn motor om de 1/2 uur dus geen goede nachtrust. Handig voor snelweg en tunnel.