@HayJanssen
- 2011
Juli 2026
kleine, gezellige camping. heel goed sanitair. eigenaar is erg vriendelijk en heel behulpzaam . camping is gelegen in een prachtige omgeving. wij komen hier zeker terug. Hay en Ans
Onverwacht pareltje gevonden; Dorpscamping Gemert. Zeer goed verzorgde camping met gezamenlijke en gezellige dagelijkse koffieklets. Op loopafstand van het mooie Gemert. Wat hebben genoten!!😀
mooie ruime plaatsen, zeer vriendelijke ontvangst. sanitair ruim en erg schoon. prachtige omgeving . Annette en Arjan, wij komen zeker terug. groetjes Hay en Ans
wij waren hier met vrienden van 19 juni tot 1 juli . mooie camping met grote plaatsen. de plekken direct na de receptie zijn super. erg vriendelijk personeel. heerlijk zwembadje en een klein barretje met restaurantje. sanitair heel goed verzorgd. de omgeving is buitengewoon mooi. een echte aanrader .
wij sluiten ons ook aan bij de andere reviews. Het is een super relaxte camping. alles Tip Top. komen hier zeker terug .
2023
mooie camping. vriendelijk ontvangst . modern en goed verzorgd sanitair. een echte aanrader . Hay en Ans Janssen
2022
prima camperplaats met goed en schoon sanitair . prijs kwaliteit is erg goed . ans Janssen