@Haydee

Alleen maar superlatieven voor deze fantastische plek! Alles ademt geschiedenis en authenticiteit uit. Het koppeltje op leeftijd, houdt alles netjes in orde. De rivier en de oude molen, het "eilandje" met zijn schaduwrijke bomen, de bloemetjes en het goed onderhouden grasveld... De vuilbakken met ernaast een plastieken bakje voor het sorteren. Superlieve mensen die ondanks hun hoge leeftijd, trots zijn op hun stukje paradijs! En terecht!
de foto met de Adria is NIET op deze locatie genomen.

Ondanks zijn ligging naast een baan/brug toch rustig geslapen naast k het kanaal. Voorzieningen bij het buitenrijden (lus maken). Geen electro. Mooi (wandel-)park in de buurt, speeltuintjes, minigolf,... . Goede tussenstop.

2 Officiële camperplaatsen (indien niet ingenomen door kasteelbezoekers tijdens drukke vakantieweekends). Door overhangende takken niet geschikt voor hogere campers. Parking is echter groot genoeg.
Het onverharde gedeelte van de foto's is nog bestaande maar niet "uitnodigend" ("veiligheidsgevoel"), ondanks het fantastische zicht. Op het mooie (gras-)gedeelte werden momenteel houten palen in de grond geplaatst, waardoor parkeren daar onmogelijk wordt. Einde doodlopende straat is een kleine rustige camping. Als je daar een plaats kan bemachtigen aan de waterkant zou ik niet twijfelen.